selamunaleykum bende kot pantolon parçasi diyecektim ama yorumlari okuyunca kendime geldim ne kadar da dikkatsizmisim muthis bir goruntu bu ALLAH (c.c) razi olsun içiùiz açildi bu goruntuyle selam ve dua ile insallah amin..
BİLİN BAKALIM BU NEDİR?
9.162 görüntülenme · 73 yanıt
RE: BİLİN BAKALIM BU NEDİR?
selamunaleykum bende kot pantolon parçasi diyecektim ama yorumlari okuyunca kendime geldim ne kadar da dikkatsizmisim muthis bir goruntu bu ALLAH (c.c) razi olsun içiùiz açildi bu goruntuyle selam ve dua ile insallah amin..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
a.s.ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.DİKKATSİZLİK DEĞİL KARDEŞİM OLUR. BUNLAR BENDEDE ZAMAN ZAMAN OLUYO:DB)
huzunlu_gurbet yazdı:
a.s.ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN.DİKKATSİZLİK DEĞİL KARDEŞİM OLUR. BUNLAR BENDEDE ZAMAN ZAMAN OLUYO:DB)
katılıyorum bencede
nigdeli yazdı:
SAF TUTMUŞ, NAMAZ KILAN İNSANLAR DİYORUM...
HARİKA BİR RESİM OLMUŞ..
katılıyorum bencede
SELAMÜNALEYKÜM BENCE SECDE DE OTURAN İNSANLAR VAR.GÜZEL Bİ RESİM.;);););)
SELAMÜNALEYKÜM BENCE SECDE DE OTURAN İNSANLAR VAR.GÜZEL Bİ RESİM.;);););)
evet arkadaşlar ,namaz için saf tutmuş insanlar tıpkı mekkedeki hac döneminde insanların dil ve renk ayrımı yapmaksızın her kesin yanyana tek olan allaha secde etmek için kıyamda durmaları.birde mahşeri anımsatıyo insanlar uyanmışlar büyük bir alanda toplanmışlar bekliyolar ............................. evet ebe kardeşime bende katılıyorum .selam ve dua ile kalın
evet arkadaşlar ,namaz için saf tutmuş insanlar tıpkı mekkedeki hac döneminde insanların dil ve renk ayrımı yapmaksızın her kesin yanyana tek olan allaha secde etmek için kıyamda durmaları.birde mahşeri anımsatıyo insanlar uyanmışlar büyük bir alanda toplanmışlar bekliyolar ............................. evet ebe kardeşime bende katılıyorum .selam ve dua ile kalın
müslümanların cemaatlarının çokluğu ve düzgün oluşu kot un diğer kumaşlara üstünlüğünde olduğu gibi diğer batıl inanç topluluklarına olan kıyaslanamayan üstünlüğünü temsil masında olmuş ALLAH razı olsun....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13603-bilin-bakalim-bu-nedir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.