BİLİN BAKALIM BU NEDİR?
9.162 görüntülenme · 73 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
RE: BİLİN BAKALIM BU NEDİR?
BENDE KOT PANTOLON DİYECEKTİM...AMA YORUMLARI OKUYUNCA ANLADIM...DİKKATSİZ BAKTIM SANIRIM..SELAM VE DUA İLE.......
BENDE KOT PANTOLON DİYECEKTİM...AMA YORUMLARI OKUYUNCA ANLADIM...DİKKATSİZ BAKTIM SANIRIM..SELAM VE DUA İLE.......
Tugbis yazdı:
:o aa nigdeli cozmus ben kot pantalon dicektim :D tam dikkat etmemisim senin yazdiklarini okuyunca iyi baktim nigdeli :D
Allah razi olsun super yaaa B)
evet arkadaşlar ,namaz için saf tutmuş insanlar tıpkı mekkedeki hac döneminde insanların dil ve renk ayrımı yapmaksızın her kesin yanyana tek olan allaha secde etmek için kıyamda durmaları.birde mahşeri anımsatıyo insanlar uyanmışlar büyük bir alanda toplanmışlar bekliyolar .
evet arkadaşlar ,namaz için saf tutmuş insanlar tıpkı mekkedeki hac döneminde insanların dil ve renk ayrımı yapmaksızın her kesin yanyana tek olan allaha secde etmek için kıyamda durmaları.birde mahşeri anımsatıyo insanlar uyanmışlar büyük bir alanda toplanmışlar bekliyolar .
EWET GERÇEKTEN SÜPER Allah razı olsunB)B)
EWET GERÇEKTEN SÜPER Allah razı olsunB)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Selamın aleyküm... Açıkçası ben hala bu yorumları yazan kardeşlerimin nasıl bu şekilde bi yorum yaptıklarını anlayamadım beni bu konuda birileri aydınlatırsa çok memnun olurum... ALLAH'A (cc) emanet olun selam ve dua ile...
Selamın aleyküm... Açıkçası ben hala bu yorumları yazan kardeşlerimin nasıl bu şekilde bi yorum yaptıklarını anlayamadım beni bu konuda birileri aydınlatırsa çok memnun olurum... ALLAH'A (cc) emanet olun selam ve dua ile...
SERKAN KARDEŞİM RESME DİKKATLİCE BAKARSAN ORADAKİLERİN SAF TUTUPDA NAMAZ KILAN İNSANLAR OLDUĞUNU ANLARSIN....;);););)GERÇEKTENDE ÇOK İLGİNÇ GELDİ YAAAAAA:o:o:o:o:o
SERKAN KARDEŞİM RESME DİKKATLİCE BAKARSAN ORADAKİLERİN SAF TUTUPDA NAMAZ KILAN İNSANLAR OLDUĞUNU ANLARSIN....;);););)GERÇEKTENDE ÇOK İLGİNÇ GELDİ YAAAAAA:o:o:o:o:o
gerçekten ilginç,düşünmeye yöneltici ilkbakıştabi kot paqntolon görüyosun ,ama mesaj şu herşeyin arkasında bi hikmet aramak gerek herkes baktığı şeyi farklı görür belki aynı şeydir ama,herkes farklı yorumlar eline ,ağzına sağlık kardeşim...
gerçekten ilginç,düşünmeye yöneltici ilkbakıştabi kot paqntolon görüyosun ,ama mesaj şu herşeyin arkasında bi hikmet aramak gerek herkes baktığı şeyi farklı görür belki aynı şeydir ama,herkes farklı yorumlar eline ,ağzına sağlık kardeşim...
serkan390 yazdı:A.S.KARDEŞİM RESMİN AŞAĞISINA DOĞRU BAKARSANIZ SANKİ ÜSTEN ÇEKİLMİŞ BİR RESİM SAF SAF NAMAZ KILAN İNSANLARB)
siyah_inci87 yazdı:EVET HEMDE ÇOK İLĞİNÇ DEGİLMİ HEMDE ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMEYE SEVEK EDEN.
kelce86 yazdı:CÜMLEMİZDEN İNŞEALLAHB)
Allah razı olsun yasemin abla gerçekten harikaydı:(:(
selam ve dua ile a.e.o
ebe78 yazdı:
Allah razı olsun yasemin abla gerçekten harikaydı:(:(
selam ve dua ile a.e.o
GERÇEKTEN GÜZEL BİR RESİMMİŞ..NİĞDELİ ARKADAŞA DA TEŞEKKÜRLER.....İLK ETAPTA BEN KOT PANTOLON DİYECEKTİMM ...FAKAT YORUMUNU OKUDUKTAN SONRA RESME DİKKATLİ BAKINCA SAF TUTUP NAMAZ KILAN İNSANLARI GÖRDÜM...GERÇEKTEN SÜPER....
GERÇEKTEN GÜZEL BİR RESİMMİŞ..NİĞDELİ ARKADAŞA DA TEŞEKKÜRLER.....İLK ETAPTA BEN KOT PANTOLON DİYECEKTİMM ...FAKAT YORUMUNU OKUDUKTAN SONRA RESME DİKKATLİ BAKINCA SAF TUTUP NAMAZ KILAN İNSANLARI GÖRDÜM...GERÇEKTEN SÜPER....
GERÇEKTEN DEĞİŞİK ÇEKİLMİŞ BİR RESİM EMEĞİNİZE SAĞLIK B)
GERÇEKTEN DEĞİŞİK ÇEKİLMİŞ BİR RESİM EMEĞİNİZE SAĞLIK B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13603-bilin-bakalim-bu-nedir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.