kaan kardeş helal olsun size.hep merak etmişimdir nie o parmak .demekki bundan mış.birde dikkatimi çeken kalbe giden yolun sadece yüzük parmağında olması dikkatimi çekti .
parmaklarınızla test edin
1.976 görüntülenme · 29 yanıt
kaan kardeş helal olsun size.hep merak etmişimdir nie o parmak .demekki bundan mış.birde dikkatimi çeken kalbe giden yolun sadece yüzük parmağında olması dikkatimi çekti .
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE....
ayse karatas yazdı:
ÇOK İLGİNÇ YA..:o:o:o:o GERÇEKTENDE UGRAŞTIM AMA AYRILMADI..İNŞALLAH GERÇEKTEDE ÖYLE AYRILMAYIZ EŞLERİMİZDEN...HEP BAĞLI KALIRIZ...
SELAMETLE...B)B)B)B)B)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
amin..amin.amin...SELAM VE DUA İLE....
siyah_inci87 yazdı:
ÇOK İLGİNÇ YA..:o:o:o:o GERÇEKTENDE UGRAŞTIM AMA AYRILMADI..İNŞALLAH GERÇEKTEDE ÖYLE AYRILMAYIZ EŞLERİMİZDEN...HEP BAĞLI KALIRIZ...
SELAMETLE...B)B)B)B)B)
selmaunaleykum kardesim gerçektende boyleymis ben bunudaha once hiç denememistim açikçasi hiçte aklima gelmemisti ama çokta sasirdim bu sebepten dolayi o parmagib yuzuk parmagi olmasina çok guzel bi paylasim olmus ALLAH razi olsun kardesim selam ve dua ile:D:D:D
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
A.S :D:D:D:D
huzunlu_gurbet yazdı:
selmaunaleykum kardesim gerçektende boyleymis ben bunudaha once hiç denememistim açikçasi hiçte aklima gelmemisti ama çokta sasirdim bu sebepten dolayi o parmagib yuzuk parmagi olmasina çok guzel bi paylasim olmus ALLAH razi olsun kardesim selam ve dua ile:D:D:D
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
A.S :D:D:D
eeda yazdı:
esselamu aleyküm
gerçektende oyle ayırmya çalıştım oladı.çok gusel beğendım..;):):):)
B)rabbım yar ve yardımcımız olsunB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13426-parmaklarinizla-test-edin · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevginizi test edin Islamda Kadının Yeri ve Önemi 14 cevap
- Cennete Gidecegini zannedenler,kaçıncı kapıdasınız test edin. Kur'an Tefsiri 6 cevap
- Öfkenizi Test Edin!.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Sağ beyninizi test edin. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 48 cevap
- Depresif belirtilerinizi test edin Nasihatler 6 cevap
- DEPRESYONDAMIYIM(TEST EDİN KENDİNİZİ) Sağlık ve Yaşam 61 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.