Evlilikte sorunlar ve çözümleri...
1.520 görüntülenme · 3 yanıt
RE: Evlilikte sorunlar ve çözümleri...
selamün aleyküm kardeşim emeğine sağlık.dönüp dolaşıp herşey iletişime geliyor yani ne olursa olsun konuşmak,ama suçlamadan ,sen demeden,karşındaki insanın yerine kendini koymak yani empati kuabilmek.evlilikte kadınlara çok iş düşüyor.fedakarlıkla ,sabırla dua etmeli.herşeyi dille çözmek yerine bazen ALLAH la çözmek lazım yani gücümüzün yetmediği değiştiremediğimiz şeylerde dua ile susmalıyızki.karşıdaki kişiye hatasını görme fırsatını vermeliyiz.dahada anlamıyorsa.allah yardım etsin İMTİHAN.
selamün aleyküm kardeşim emeğine sağlık.dönüp dolaşıp herşey iletişime geliyor yani ne olursa olsun konuşmak,ama suçlamadan ,sen demeden,karşındaki insanın yerine kendini koymak yani empati kuabilmek.evlilikte kadınlara çok iş düşüyor.fedakarlıkla ,sabırla dua etmeli.herşeyi dille çözmek yerine bazen ALLAH la çözmek lazım yani gücümüzün yetmediği değiştiremediğimiz şeylerde dua ile susmalıyızki.karşıdaki kişiye hatasını görme fırsatını vermeliyiz.dahada anlamıyorsa.allah yardım etsin İMTİHAN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13214-evlilikte-sorunlar-ve-cozumleri · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Evlilikte yaşanan sorunlar Islamda Kadının Yeri ve Önemi 8 cevap
- Bütün çözümleri bulduk artık cennete Yakuttan Ve zümrütten köşkler dikmek çok kolay Hadis-i Şerif 1 cevap
- Adnan Oktar ekonomik kriz için gerekli çözümleri anlatıyor Dini sohbet 3 cevap
- Eşimi seviyorum ama aramızda sorunlar var tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar İslam'da Aile Hayatı 53 cevap
- Şii'lerin Yaptığı Ayrım(Sorular, Sorunlar) Dini sohbet 5 cevap
- Evlilikte iletişimin altın kuralları... İslam'da Aile Hayatı 73 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.