BUGÜN MİSAFİRİM VARDI?

2.616 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Mübarek Üye · 8.116 mesaj

Değerli kardeşlerim sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var,bugün site üyelerimizden değerli kardeşim Evindar acizane benim misafirim oldu.Kendisini tanıyor olmak bir ayrıcalıktı çok güzel bir gün geçirdik.Umarım kardeşimi hak ettiği gibi ağırlayabilmişimdir.Evindar kardeşimi tanımış olmaktan böylesine değerli bir kardeşimin olmasından çok çok memnun kaldım.Sizlerle paylaşmak istedim.SELAM VE DUA İLE
tuba20

tuba20

Aktif Üye · 87 mesaj

RE: BUGÜN MİSAFİRİM VARDI?

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşlerim sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var,bugün site üyelerimizden değerli kardeşim Evindar acizane benim misafirim oldu.Kendisini tanıyor olmak bir ayrıcalıktı çok güzel bir gün geçirdik.Umarım kardeşimi hak ettiği gibi ağırlayabilmişimdir.Evindar kardeşimi tanımış olmaktan böylesine değerli bir kardeşimin olmasından çok çok memnun kaldım.Sizlerle paylaşmak istedim.SELAM VE DUA İLE
Ravza abla ne güzell böylesine görüşüyor olmak sizi tebrik ediyorum.DUA İLE
tuba20

tuba20

Aktif Üye · 87 mesaj

Haaa bu arada bende ablamla tanışma fırsatı buldum nasılki burda seviliyorsa ablam öylesine değerliki anlatılmaz yaşamak lazımmmmB)B)
tevbekar

tevbekar

Mübarek Üye · 548 mesaj

ablacım yaaa hemen hemen bütün paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum ve sayende bilmediğim çok şeyi öğrendim... kıskandım ama şimdi sizleri:( bende seninle tanışabilmeyi çok isterdim...:(:(
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

Ravza_Nur yazdı:

selamun aleykum abla....cok değerli birisini konuk etmişsiniz...muhabbetiniz baki olur inş...rabbim sizlerden razı olsun...selametle..
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
evindar

evindar

Mübarek Üye · 1.413 mesaj

selamünaleyküm ablacım,

size abla demek ne kadar güzel bir şey. Kurban olduğum Rabbim beni sizin gibi değerli kardeşlerimle tanıştırdı O'na sonsuz Hamd-ü Senalar olsun.İlk önce Fatma Ergün sonra sevvalmina şimdi de sizi tanımak ALLAH-Ü TEALA (C.C) ' nın bana bir lütfudur.Çok şükür Rabbimize O istediğine vermek istedikten sonra her şeyi lütfediyor çok şükür Rabbimize.

selamünaleyküm

mustafa11

mustafa11

Mübarek Üye · 3.063 mesaj

çok güzel bir olay yaşamışsınız allah inşallah bizlerede nasip eder buradaki arkadaşlarla tanışabilmeyi B)B)B)B)B)B)
Kim gülerek günah işlerse, ağlayarak Cehenneme gider . M.E.M.
Ravza_Nur

Ravza_Nur

tevbekar yazdı:
ablacım yaaa hemen hemen bütün paylaşımlarını takip etmeye çalışıyorum ve sayende bilmediğim çok şeyi öğrendim... kıskandım ama şimdi sizleri:( bende seninle tanışabilmeyi çok isterdim...:(:(
Güzel kardeşim eğer nasip olursa sizinlede tanışırız inş dua ile
Ravza_Nur

Ravza_Nur

m_muaz yazdı:
Ravza_Nur yazdı:

selamun aleykum abla....cok değerli birisini konuk etmişsiniz...muhabbetiniz baki olur inş...rabbim sizlerden razı olsun...selametle..
ALEYKÜMSELAM Kurbanım Rabbim cümlemizden razı olsun inş,Allah için başlatılan her dostluk çok değerli olur,bizimde öyle olacağına inanıyorum dua ile
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

BÖYLESİ GÜZELLİKLERİ YAŞAMAK Bİ AYRICALIK OLSA GEREK...
NE MUTLU SİZLERE...B)
muhammed resul

muhammed resul

Aktif Üye · 82 mesaj

bizedemisafir geldi
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ne güzel yaa.. abla bende çok istiyorum sizinle görüşmek tanışmak. İnşallah bu aciz kardeşinize de zaman ayırırsınız :( a.e.o

birde tevbekar bacım ben sürekli sizin mailinizi kontrol ediyorum.fakat bir türlü size maille ulaşamadım. sizide ziyarete gelmeyi çok istiyorum. bildiğim kadarıyla sizle aynı şehirdeyiz. görüşme fırsatımız olursa çok memnun olurum. abla sizin forumda yazdım hakkınızı helal edin. a.e.oB)
Ravza_Nur

Ravza_Nur

evindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,

size abla demek ne kadar güzel bir şey. Kurban olduğum Rabbim beni sizin gibi değerli kardeşlerimle tanıştırdı O'na sonsuz Hamd-ü Senalar olsun.İlk önce Fatma Ergün sonra sevvalmina şimdi de sizi tanımak ALLAH-Ü TEALA (C.C) ' nın bana bir lütfudur.Çok şükür Rabbimize O istediğine vermek istedikten sonra her şeyi lütfediyor çok şükür Rabbimize.

selamünaleyküm

Aleyküm Selam kardeşim siz aslında okadar değerlisinizki bu değer size öyle bir tevazu kazandırmışki anlatılmaz bu yorumu okuyan kardeşlerim evindar kardeşim aslında yaş olarak benden büyük ama kendisi tevazu gösterip acizaneye bir değer verip bir ilme sahip olduğumuzu düşünerek bize abla diyor,ablalık sıfatı sana öyle yakışıyorki kardeşim.Herşey için sağolasın hak etmediğimiz halde bize böylesine değer verdiğin için,Rabbim gönlüne göre versin.DUA İLE
Ravza_Nur

Ravza_Nur

Birnur yazdı:
ne güzel yaa.. abla bende çok istiyorum sizinle görüşmek tanışmak. İnşallah bu aciz kardeşinize de zaman ayırırsınız :( a.e.o

birde tevbekar bacım ben sürekli sizin mailinizi kontrol ediyorum.fakat bir türlü size maille ulaşamadım. sizide ziyarete gelmeyi çok istiyorum. bildiğim kadarıyla sizle aynı şehirdeyiz. görüşme fırsatımız olursa çok memnun olurum. abla sizin forumda yazdım hakkınızı helal edin. a.e.oB)
Elbette kardeşim şartlarımız uygun olduğunda neden olmasın inş bende sizi tanımayı çok istiyorum.Önemli değil kardeşim istediğinizi yazabilirsiniz dua ile
tebessumd

tebessumd

Mübarek Üye · 1.010 mesaj

Ravza_Nur yazdı:

:p B)B)B)
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a
zerda ablam, sizin adınıza sevindim.rabbimden dileğim,arkadaşlığınızı iki cihanda devam eder inşallah.B)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

:):) Çok güzel biz nezman geliyoz inşallah?:DB)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
ayshidayet

ayshidayet

Kıdemli Üye · 297 mesaj

YA ÇOK GZÜEL BİR OLAY KEŞKE BİZDE TANIŞABİLSEK,YÜCE ALLAHIM MUHABBETİNİZİ HAYIRLI KILSIN BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)B)B)B)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

ayshidayet yazdı:
YA ÇOK GZÜEL BİR OLAY KEŞKE BİZDE TANIŞABİLSEK,YÜCE ALLAHIM MUHABBETİNİZİ HAYIRLI KILSIN BİZLEREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)B)B)B)

Amin inşallah
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Ravza_Nur

Ravza_Nur

mavi22 yazdı:
s.a
zerda ablam, sizin adınıza sevindim.rabbimden dileğim,arkadaşlığınızı iki cihanda devam eder inşallah.B)
A.S.Kardeşim sağolasınız Rabbim sizlerden razı olsun dua ile
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.