makinaci06 yazdı:
aaaaaaaa o halde tavaf yapanlara çok şaşırdım maşallah onlara yaa çok ilginç.
DEĞİLMİ..HERKESİN İMTAHANI FARKLI İŞTE KARDEŞİM....
9.256 görüntülenme · 73 yanıt
makinaci06 yazdı:
aaaaaaaa o halde tavaf yapanlara çok şaşırdım maşallah onlara yaa çok ilginç.
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm m_muaz kardeşim.. resimler çok ilginçti. Allah razı olsun paylaştığınız için.. kabe, tarihi boyunca böyle şeylere maruz kalmış. ama bu durumunda bile insanların, ibadet aşkıyla ona koşmaları çok güzel.. ben şubatta, yani bundan 2 ay önce oradaydım, umre yapmıştık.. birkaç görevli bunları anlatmıştı. resimlerden de görmüş oldum :( paylaşım için Teşekkürler.. Allaha emanet olun inş. selametleB)
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
m_muaz yazdı:
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm m_muaz kardeşim.. resimler çok ilginçti. Allah razı olsun paylaştığınız için.. kabe, tarihi boyunca böyle şeylere maruz kalmış. ama bu durumunda bile insanların, ibadet aşkıyla ona koşmaları çok güzel.. ben şubatta, yani bundan 2 ay önce oradaydım, umre yapmıştık.. birkaç görevli bunları anlatmıştı. resimlerden de görmüş oldum :( paylaşım için Teşekkürler.. Allaha emanet olun inş. selametleB)
VE A.SELAM KARDEŞİM..
SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN İNŞ..RABBİM UMRE NİZİ KABUL EDER İNŞ..NE KADAR GÜZEL GİTMENİZ..RABBİM EN KISA ZAMANNDA BİZLERE DE NASİP EDERR İNŞ...ALLAH A EMANET OLUN ..SELAMETLE..
SELAMUN ALEYKUM..B)
efsude yazdı:
selamuanelykum
evet bu resımlerı daha once gormustum dusunulurse ınsanlar bu durumda bıle ne guzel hac ıbadetlerını bırakmamaıslar.sımdı ne kadar sanslıyız.dını yasamak artık ne kadar kolay sadece gormek ıstersek.emegınıze saglık.
selam ve dua ıle...
bahar56 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN..KABEDE böyle bir sel felaketinin yaşandığını hiç duymamıştım..
sayenizde resimlerle gördük ..Rabbim bizlerede oraları gidip ziyaret etmek nasip eder inşaallah..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13130-kabeyi-hic-boyle-gordunuz-mu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.