Kabeyi hiç böyle gördünüz mü?

9.256 görüntülenme · 73 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: Kabeyi hiç böyle gördünüz mü?

makinaci06 yazdı:
aaaaaaaa o halde tavaf yapanlara çok şaşırdım maşallah onlara yaa çok ilginç.

DEĞİLMİ..HERKESİN İMTAHANI FARKLI İŞTE KARDEŞİM....
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
m_muaz

m_muaz

B)B)B)
ozkaya

ozkaya

Üye · 25 mesaj

ewet gördük
ama bu
haliyle bili on jki_i tavaf yapm1_t1 yüzerek
m_muaz

m_muaz

ozkaya yazdı:
ewet gördük
ama bu
haliyle bili on jki_i tavaf yapm1_t1 yüzerek

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

selamün aleyküm m_muaz kardeşim.. resimler çok ilginçti. Allah razı olsun paylaştığınız için.. kabe, tarihi boyunca böyle şeylere maruz kalmış. ama bu durumunda bile insanların, ibadet aşkıyla ona koşmaları çok güzel.. ben şubatta, yani bundan 2 ay önce oradaydım, umre yapmıştık.. birkaç görevli bunları anlatmıştı. resimlerden de görmüş oldum :( paylaşım için Teşekkürler.. Allaha emanet olun inş. selametleB)
m_muaz

m_muaz

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm m_muaz kardeşim.. resimler çok ilginçti. Allah razı olsun paylaştığınız için.. kabe, tarihi boyunca böyle şeylere maruz kalmış. ama bu durumunda bile insanların, ibadet aşkıyla ona koşmaları çok güzel.. ben şubatta, yani bundan 2 ay önce oradaydım, umre yapmıştık.. birkaç görevli bunları anlatmıştı. resimlerden de görmüş oldum :( paylaşım için Teşekkürler.. Allaha emanet olun inş. selametleB)

VE A.SELAM KARDEŞİM..

SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN İNŞ..RABBİM UMRE NİZİ KABUL EDER İNŞ..NE KADAR GÜZEL GİTMENİZ..RABBİM EN KISA ZAMANNDA BİZLERE DE NASİP EDERR İNŞ...ALLAH A EMANET OLUN ..SELAMETLE..

SELAMUN ALEYKUM..B)
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

m_muaz yazdı:
aliye_aliye yazdı:

VE A.SELAM KARDEŞİM..

SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN İNŞ..RABBİM UMRE NİZİ KABUL EDER İNŞ..NE KADAR GÜZEL GİTMENİZ..RABBİM EN KISA ZAMANNDA BİZLERE DE NASİP EDERR İNŞ...ALLAH A EMANET OLUN ..SELAMETLE..

SELAMUN ALEYKUM..B)

aleykümselam m_muaz kardeşim.. Allah razı olsun inşallah.. rabbim herkesin teşrifini kabul etsin. sağolasınız. teşekkür ederim..orası bambaşka.. rabbim dediğiniz gibi en kısa sürede :D sizede nasip eder inşallah o mübarek mekanı görmeyi.. Allah'ın izniyle inşallah.. selametle.. Allaha emanet olun..B)
m_muaz

m_muaz

selamun aleykum...

RABBİM izin verirse düşünüyoruz annemle..dualarınızda yer bulalım inş..allah sızdende razı olur olur inş..paylaşımlarınızın devamı dilegi ile selametle kalın..inş..B)B)B)
ozkaya

ozkaya

Üye · 25 mesaj

:);):|:(:o:pB):D:@EVET TABI
ozkaya

ozkaya

Üye · 25 mesaj

tamam in_aallah
efsude

efsude

Mübarek Üye · 671 mesaj

selamuanelykum
evet bu resımlerı daha once gormustum dusunulurse ınsanlar bu durumda bıle ne guzel hac ıbadetlerını bırakmamaıslar.sımdı ne kadar sanslıyız.dını yasamak artık ne kadar kolay sadece gormek ıstersek.emegınıze saglık.
selam ve dua ıle...
m_muaz

m_muaz

efsude yazdı:
selamuanelykum
evet bu resımlerı daha once gormustum dusunulurse ınsanlar bu durumda bıle ne guzel hac ıbadetlerını bırakmamaıslar.sımdı ne kadar sanslıyız.dını yasamak artık ne kadar kolay sadece gormek ıstersek.emegınıze saglık.
selam ve dua ıle...

ve a.selam haklısınız RABBİM bizede oraları görmeyi nasip eder inş..selametle..
bahar56

bahar56

Kıdemli Üye · 185 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN..KABEDE böyle bir sel felaketinin yaşandığını hiç duymamıştım..
sayenizde resimlerle gördük ..Rabbim bizlerede oraları gidip ziyaret etmek nasip eder inşaallah..
m_muaz

m_muaz

bahar56 yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN..KABEDE böyle bir sel felaketinin yaşandığını hiç duymamıştım..
sayenizde resimlerle gördük ..Rabbim bizlerede oraları gidip ziyaret etmek nasip eder inşaallah..

ALLAH C.C. RAZI OLSUN..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.