feyza_ yazdı:
çok tekilendim teşekkürler.ALLAH cc kabe'yi görmeyi bizede nasip eder inşallah.
CÜMLEMİZDEN RABBİM RAZI OLSUN..İNŞ.AMİN..İNŞ..SELAMETLE..
9.256 görüntülenme · 73 yanıt
feyza_ yazdı:
çok tekilendim teşekkürler.ALLAH cc kabe'yi görmeyi bizede nasip eder inşallah.
mustafa_xtar yazdı:
m_muaz yazdı:
evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,
bu fotoğraflar çok ama çok etkileyici Rabbimiz bizlere de kutsal toprakları bir an önce görmeyi nasip eder inşaALLAH.
selamünaleyküm
aleykumselam...amin..inş..herkese gitmeyı nasıp eder..selametle...
alabilirmiyim demedim ki
alıyorum dedim sormadım yani :D:D:D:D
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
m_muaz yazdı:
evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,
bu fotoğraflar çok ama çok etkileyici Rabbimiz bizlere de kutsal toprakları bir an önce görmeyi nasip eder inşaALLAH.
selamünaleyküm
alabilirmiyim demedim ki
S.A MUSTAFA BENCE MUHAMMET ABİ SANA DKUNDURMA YAPTI.SANA DEMİYORMUYDUM BİRAZ KİBAR OL DİYEE:D:D:D MUHAMMET ABİ İNSAN Bİ SORAR DEMEK İSTEMİŞTİR SANA.:D
MUHAMMET ABİ ELİNE SAĞLIK ABİM GERÇEK KABEYİ HİÇ BÖYLE GÖRMEMİŞTİR.RABBİM O SIKINTILARI YAŞAYANLARA AHİRETTE MÜKAFATLARINI VERİR.VE BU GÖRÜNTÜLERİ BİR DAHA BİZE GÖSTERMEZ İNŞALLAH.
m_muaz yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
m_muaz yazdı:
evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,
selamünaleyküm
alabilirmiyim demedim ki
S.A MUSTAFA BENCE MUHAMMET ABİ SANA DKUNDURMA YAPTI.SANA DEMİYORMUYDUM BİRAZ KİBAR OL DİYEE:D:D:D MUHAMMET ABİ İNSAN Bİ SORAR DEMEK İSTEMİŞTİR SANA.:D
MUHAMMET ABİ ELİNE SAĞLIK ABİM GERÇEK KABEYİ HİÇ BÖYLE GÖRMEMİŞTİR.RABBİM O SIKINTILARI YAŞAYANLARA AHİRETTE MÜKAFATLARINI VERİR.VE BU GÖRÜNTÜLERİ BİR DAHA BİZE GÖSTERMEZ İNŞALLAH.
ÖĞRENECEK ABLASI KİBAR OLMAYIDA ÖĞRENECEK ZAMANLA...:):):):D
meftun61 yazdı:
m_muaz yazdı:
meftun61 yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
m_muaz yazdı:
evindar yazdı:
selamünaleyküm kardeşim,
selamünaleyküm
alabilirmiyim demedim ki
ÖĞRENECEK ABLASI KİBAR OLMAYIDA ÖĞRENECEK ZAMANLA...:):):):D
S.A MUHAMMET ABİM:(:(:( ÜMİTSİZ VAKA BU SOFİİİ:D:D:D
semos yazdı:
allah c.c. razı olsun inş. rabbim bana ve bütün müslüman kardeşlerime o mübarek topraklara basmamızı nasip eder inş. selametle
paradise_angel yazdı:
S.A ALLAH RAZI OLSUN RESİMLER ÇOK GÜZEL VE ETKİLEYİCİYDİ RABBİM İNŞLLAH O SIKINTILARA KATLALANLARDAN RAZI OLSUN BİZE DE O KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
ruzgar_17 yazdı:
kjardesler allah a sukurr beytullah sapasaglammmm daıma ayakta ve de ole olacakk bu ramazan bayramında orda olmmak vardı olmalıydınızz gormöelıydınız yagmur sımsek ,neymıs kardeslerrr ya bıooole bıseyyy yokkk bolee yagmurr bole bereket ancak o kutsal yere nakolulurrrrr allah kabul etsın dualrımızıııııı herkese o kutsal yerde o bereketlkı yagmurun altınnn da tavaff nasıpopo etsınn ıns tekrar banada :::)))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13130-kabeyi-hic-boyle-gordunuz-mu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.