cennetmekan II Abdulhamid han (bu resmini yeni gördüm)
950 görüntülenme · 3 yanıt
RE: cennetmekan II Abdulhamid han (bu resmini yeni gördüm)
ALLAH CC razı olsun unuttuğumuz ölümü hatırladım mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi anlayana çok manalı ama anlamayanlarda var SA ALLAHA emanet olun
ALLAH CC razı olsun unuttuğumuz ölümü hatırladım mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi anlayana çok manalı ama anlamayanlarda var SA ALLAHA emanet olun
bende yeni gördüm .15 20 gündür elimde ulu hakan var okuduğum,üstad o kadar iddaalı ki bende bir merak uyandı ve Abdülhamid hakkında anti konular varmıdır diye dolaştım biraz Allaha şükürler olsun rastlamadım ama üstadı destekler çok güzel yazı ve resimler buldum buda onlardan biri ,Allah rahmet eylesin ,kabri çemberlitaştaymış yazık bize bu kadar yakın tarihimizden bile haberimizyok
s.a....
ülkemiz için çok şeyler ypatı...
osmanlının yetiştirdiği
en akıllı padişahlardan biri hernekadar yalnış tanınsada....
allah celle celaluhu yerini cennet etsin....
vesselam.
ülkemiz için çok şeyler ypatı...
osmanlının yetiştirdiği
en akıllı padişahlardan biri hernekadar yalnış tanınsada....
allah celle celaluhu yerini cennet etsin....
vesselam.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/13085-cennetmekan-ii-abdulhamid-han-bu-resmini-yeni-gordum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gördüm Gördüm En Sevgiliyi gördüm!!!... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- Sultan Ii Abdulhamid Han Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- "sporall" kardeşe lutfen tanıyanlar varsa bir zahmet iletiversin mesajını yeni gördüm Tanışma Köşesi 4 cevap
- Windows 7'nizin Başlangıç Resmini Değiştirin ! Bilim ve Teknoloji Haberleri 4 cevap
- Gıybetin resmini gördünüzmü? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 40 cevap
- gıybetin resmini hiç gördünüz mü?? Resimler 28 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.