✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
17.009 görüntülenme · 138 yanıt
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
redlordchaosSigarayı Bırakmak İçin DOktora baş vurdum Fakat Doktorun Bana Yol Göstereceği Yerde Doktora Şunu SOyledim Ben 4 Yıldır Sİgara içen biriyim 3-4 defa bırakmayı denedim fakat bırakamıyorum bana yardımcı olurmsunuz dedım doktorda şöyle dedi.. Bırakmak Senin elinde.. Peki dedim Benim elimde fakat ben Bırakamıyorum dedim doktorda o zaman benim yapabiliceğin birşey yok dedi.. Böylede Sallıyorlar Başlarından İşte!! Yardım almaya çalıştım fakat alamadımda..
-KAAN-selamünaleyküm kardeşim yerinde ve ibret verici görsel olarak ta caydırıcı bir paylaşım.Bende hiç içmedim,içen ve içilen ortamlardan hoşlanmam.
Özellikle zehir gibi acı acı içen kardeşlerimizin insanın suratlarına doğru soludukları o nefesleride ayrı bir tartışılacak konu.
Bunu en çok işime giderken servise binen arkadaşların sorumsuzluklarında yaşıyorum.Biraz dikkat hep dikkat saygı sadece toplum içi yaşam kuralları demeyelimde insana saygı diye dillendirelim yapan varsa yapmasın farkında olmayan bundan böyle itina göstersin.
vücuda organlara yapılan tahribatında hesabı vardır elbette?
selametle kalınız kardeşim.
nihalimselamünaleyküm ALLAH c.c. razı olsun İNŞALLAH o iletten kurtulurlar...
hoşgeldiniz...sizi tekrar sitede görmek güzel...
selam ve dua ile...
tsunamis.a
bacım güzel bir kampanya ben içmiyorum ama içen arkadaşlarımızın kurtulması için kampanyaya katılmak istiyorum.aeo;)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12794-sitede-sigara-icen-kalmasin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.