Çocuklarımızı ALLAH celle celaluh İle Korkutmayalım...

4.017 görüntülenme · 35 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

inşaALLAH.selametle kalınız.

cerennurumallah razı olsun bende iki çocuk annesi olrak böyle konuları çok dikkate alıyorum dua ile kalın
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Adam, yeğenini uzun zaman görmemiş,görünce çocuk da çok sevinmiş. kucağına alınca adam sormaya başlamış:
-en çok kimi seviyosun?

-annem
-başka ?
-babamı
-başka?
-anneannemi
seni babannemi dayım vs.saymış
adam beklediği cevabı bulamayınca çocuğa sormuş Allah[celle celaluh]'u sevmiyor musun onu niye saymadın demiş.çocuk da, ben onu sevmiyorum o ben yaramazlık yapınca yakarmış, beni taş yaparmış, beni üzermiş o yuzden sevmiyorum demiş...
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Allah razı olsun...
gercekten cok doğru..
Çocuklara soruyorsun en buyuk kım dıye...
Ya babam dıyo yada tuttugu takımı....
Selam ve dua ile...
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Selametle kalınız kardeşim.

elmedjaAllah razı olsun...
gercekten cok doğru..
Çocuklara soruyorsun en buyuk kım dıye...
Ya babam dıyo yada tuttugu takımı....
Selam ve dua ile...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm

Allah celle celalü razı olsun emeğine sağlık kardeşim bizler için çok iyi bir konu olmuş bir şeyi yaptırmayalım derken nelerden uzaklaştırıyoruz farkında değiliz inşaAllah idrak ederiz yoksa vebali çok büyük...Hayırlı akşamlar...
mervenur16

mervenur16

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

Emeğine sağlık kardeşim.Çok faydalı bir paylaşım olmuş
Çocuk psikolojisini öğrenerek,çocuklarımızı eğitmeliyiz...
Mutlu Kul

Mutlu Kul

Mübarek Üye · 1.006 mesaj

allah razı olsun sizden...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam,ALLAH celle cellauh razı olsun kardeşim.selametle kalınız.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.....

Rüyam3Selamün Aleyküm

Allah celle celalü razı olsun emeğine sağlık kardeşim bizler için çok iyi bir konu olmuş bir şeyi yaptırmayalım derken nelerden uzaklaştırıyoruz farkında değiliz inşaAllah idrak ederiz yoksa vebali çok büyük...Hayırlı akşamlar...

mervenur16
Emeğine sağlık kardeşim.Çok faydalı bir paylaşım olmuş

Çocuk psikolojisini öğrenerek,çocuklarımızı eğitmeliyiz...

mutsuzallah razı olsun sizden...
Sehide_

Sehide_

Üye · 42 mesaj

Çocuklari korkutarak bisey ogretmeye calisanlar bosuna cabaliyorlar. En karsi oldugum seydir.
O isi yapmasini engelliyeyim derken, Allahtan sogutuyorlar.

Oysa aksine cocugun yaptigi bisey kotuyse, neden hos olmadigi anlatilsa. Ve Allah yakar denilecegine, Allahin nekadar sevdigi, sevdigi vakit neler olabilecegi vs. anlatilsa çocuk Allahtan korkmaz, imandan sogumaz insaAllah. Gelecekteyse imanli bir genç, ahlak sahibi, ortama kendine vs. zarar vermeyen biri haline gelir..
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Katkı ve yorumunuz için sağ olasınız kardeşim,selametle kalınız.

Sehide_
Çocuklari korkutarak bisey ogretmeye calisanlar bosuna cabaliyorlar. En karsi oldugum seydir.

O isi yapmasini engelliyeyim derken, Allahtan sogutuyorlar.

Oysa aksine cocugun yaptigi bisey kotuyse, neden hos olmadigi anlatilsa. Ve Allah yakar denilecegine, Allahin nekadar sevdigi, sevdigi vakit neler olabilecegi vs. anlatilsa çocuk Allahtan korkmaz, imandan sogumaz insaAllah. Gelecekteyse imanli bir genç, ahlak sahibi, ortama kendine vs. zarar vermeyen biri haline gelir..

aişetün.asel

aişetün.asel

Kıdemli Üye · 132 mesaj

boynu bükük değil o

boynu bükük değil o

...selamunaleykum...
kaan abi cok sagolun paylaşımınız için.
bu paylaşımınızın bir örneğini komşumuzun kızında da gördük.
...annesi işitme ve konuşma engelli...
...babası içine kapanık bir insan...
ve dinini öğrenmesinde yardım alacağı kimse yok
şimdi 7 yaşında ve 3 yıldır benimle kılıyor namazlarını, namaz surelerini önce kardeşimin yardımı ile öğrendi. bizim elimizde büyüdü. şimdi kendini yaratan Rabbini çok iyi tanıyor ve ilk ibadetini yapmasının sebebi de kendini yaratan Rabbin sevgisine karşılık vermekti. (maşaAllahu ve subhanAllahu) paylaşmak istedim.
dualarımızdasınız ...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh razı olsun,o kardeşimizide gücünüz yettiğince mevlam izin verdikçe bırakmayınız,bu hizmet,ilgi,alaka ve kardeşliğinizden dolayı ALLAH celle celaluh razı olsun inşaALLAH.

Selametle kalınız kardeşim.

aişetün.asel...selamunaleykum...
kaan abi cok sagolun paylaşımınız için.
bu paylaşımınızın bir örneğini komşumuzun kızında da gördük.
...annesi işitme ve konuşma engelli...
...babası içine kapanık bir insan...
ve dinini öğrenmesinde yardım alacağı kimse yok
şimdi 7 yaşında ve 3 yıldır benimle kılıyor namazlarını, namaz surelerini önce kardeşimin yardımı ile öğrendi. bizim elimizde büyüdü. şimdi kendini yaratan Rabbini çok iyi tanıyor ve ilk ibadetini yapmasının sebebi de kendini yaratan Rabbin sevgisine karşılık vermekti. (maşaAllahu ve subhanAllahu) paylaşmak istedim.
dualarımızdasınız ...
GÖREN GÖZLER

GÖREN GÖZLER

Aktif Üye · 64 mesaj

HER YIL MANEVİYATTA YILIN ANNESİ ve ÇOCUĞU SEÇİLİR VEYSEL KARANİ hz.lerinin VEKİLİ, BUNUN İÇİN KAÇ ANNE KAÇ EVLAT ÇABA SARFEDER Kİ, BİZLER ÇOCUGUMUZA NE İLE YAKLAŞIR,YAKINLAŞIRSAK EVLAT SENİ BU DENLİ MUTLU veya MUTSUZ EDER...BUDA SANA GÜCÜ YETMEYENİ SANA VEREN RABBİMİN İLAHİ ADALETİDİR... EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUSA DEGİNMİŞSİNİZ...RABBİM MUVAFFAK ETSİN....MÜSLÜMANLARIN YARAYAN BİR YARASI BU MALESEF!!!
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Amin;

inşaALLAH kardeşim,selametle kalınız.

GÖREN GÖZLERHER YIL MANEVİYATTA YILIN ANNESİ ve ÇOCUĞU SEÇİLİR VEYSEL KARANİ hz.lerinin VEKİLİ, BUNUN İÇİN KAÇ ANNE KAÇ EVLAT ÇABA SARFEDER Kİ, BİZLER ÇOCUGUMUZA NE İLE YAKLAŞIR,YAKINLAŞIRSAK EVLAT SENİ BU DENLİ MUTLU veya MUTSUZ EDER...BUDA SANA GÜCÜ YETMEYENİ SANA VEREN RABBİMİN İLAHİ ADALETİDİR... EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUSA DEGİNMİŞSİNİZ...RABBİM MUVAFFAK ETSİN....MÜSLÜMANLARIN YARAYAN BİR YARASI BU MALESEF!!!
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

Allah cc razı olsun zaman zaman kardeşlerimize karşı bizde bu hatalara düşüyoruz faydalı bir paylaşımdı emeğine yüreğine sağlık Allah cc emanet olun selam ve dua ile...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Amin,inşaALLAH,selametle kalınız.

AY-YAAllah cc razı olsun zaman zaman kardeşlerimize karşı bizde bu hatalara düşüyoruz faydalı bir paylaşımdı emeğine yüreğine sağlık Allah cc emanet olun selam ve dua ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.