Sevgili din kardeşlerim çocuklarımızı küçükken ALLAHyoluna hazırlamalıylz.BEN bir anne olarak onlara elimden geleni vermeye çalışıyorum .Faydalana bileceğim değişik konular,kitap,sitelere ulaşmaya çalışıyorum.RABBİM bu yolda bana yardım eder inşallah.Desteğinizi bekliyorum .Yavrularımızı arınmış bir ülkede büyüytelim İNŞALLAH.
çocuklarımızı küçükken dine bağlamak
1.098 görüntülenme · 1 yanıt
RE: çocuklarımızı küçükken dine bağlamak
s.a abla Allah senden razı olsun böyle bi konu açtığın için.ben evli değilim ama birgün kısmet olursa inşallah bunu gerçekleştireceğim . islami bir gelecek için çocuklarımızı iyice eğitmeliyiz.Peygamber Efendimiz (s.a.s) bir hadiste "hiç kimse çocuğuna güzel ahlaktan daha iyi bir hediye veremez buyurmuştur
s.a abla Allah senden razı olsun böyle bi konu açtığın için.ben evli değilim ama birgün kısmet olursa inşallah bunu gerçekleştireceğim . islami bir gelecek için çocuklarımızı iyice eğitmeliyiz.Peygamber Efendimiz (s.a.s) bir hadiste "hiç kimse çocuğuna güzel ahlaktan daha iyi bir hediye veremez buyurmuştur
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11829-cocuklarimizi-kucukken-dine-baglamak · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 'Ey Rabbim nasıl onlar beni küçükken besleyip büyüttülerse sen de onlara öylece merha Dini sohbet 4 cevap
- Küçükken Salaktım :))) Fıkra, Mizah Bölümü 34 cevap
- Devenin dizini bağlamak... Dini Hikayeler 1 cevap
- Kravat bağlamak da bir sanattır !!! :) Resimler 12 cevap
- Devenin dizini bağlamak Dini sohbet 3 cevap
- Tağuti Sistemlerin Okullarına Çocuklarımızı Göndermek… Dini sohbet 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.