♥ Eller ve Şekiller ♥
3.298 görüntülenme · 33 yanıt
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
RE: ♥ Eller ve Şekiller ♥
S.A. GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER.. EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM YİNE BULMUŞSUN GÜZEL BİŞEY BİZİMLE PAYLAŞACAK.. ALLAH RAZI OLSUN.. SELAMETLE.. B)B)
S.A. GERÇEKTEN ÇOK GÜZELLER.. EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM YİNE BULMUŞSUN GÜZEL BİŞEY BİZİMLE PAYLAŞACAK.. ALLAH RAZI OLSUN.. SELAMETLE.. B)B)
Çok güzelmiş:pAllah razı olsun inşallah..B)
Çok güzelmiş:pAllah razı olsun inşallah..B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
:o:o:o:o:o:o çok ilginçlerrr kardesim paylasimin için allah razi olsun selam ve dua ile kalin..
:o:o:o:o:o:o çok ilginçlerrr kardesim paylasimin için allah razi olsun selam ve dua ile kalin..
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12559-3-eller-ve-sekiller-3 · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kardan yapılan şekiller Fıkra, Mizah Bölümü 15 cevap
- Bulutlardan garip şekiller Sırlar Dünyası 7 cevap
- ..Eller Var..! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 21 cevap
- ((¯¨¤»Eller Dua İçin Açıldığında»¤¨¯)) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 43 cevap
- Eller mi kaldı? Şiirler 5 cevap
- Dua Dua eller Resimler 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.