♥ Eller ve Şekiller ♥
3.298 görüntülenme · 33 yanıt
RE: ♥ Eller ve Şekiller ♥
BEN DE YORUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH(C.C.) VE RESULUNÜN MUHABBETİYLE KALIN
nursema19 yazdı:
VALLA HEPSİ SÜPER,ENTERESAN...
DİYECEK BİŞEY YOK...
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM..
TEŞEKKÜRLER
ALLAHA EMANET OLUN...
SELAM VE DUA İLEB)B)B)
BEN DE YORUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH(C.C.) VE RESULUNÜN MUHABBETİYLE KALIN
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
enteresan bir çalışma olmuş Teşekkürler:D
enteresan bir çalışma olmuş Teşekkürler:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
S.A.İLK DEFA GÖRÜYORUM BU FORUMU.ÇOK İLGİNÇ YA,GERÇEKTEN Mİ YAPMIŞLAR BİLGİSAYAR TEKNİĞİ İLE Mİ ANLAYAMADIM.EMEĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
S.A.İLK DEFA GÖRÜYORUM BU FORUMU.ÇOK İLGİNÇ YA,GERÇEKTEN Mİ YAPMIŞLAR BİLGİSAYAR TEKNİĞİ İLE Mİ ANLAYAMADIM.EMEĞİNE SAĞLIK.A.E.O.
YA MUKALLİBEL KULUB SEBBİT KALBİ ALA DİNİKE
Böyle ilginç çalışmalarla uğraşan uçuk kaçık insanlar var.Bunların hepsi de tamamen ellerini boyayan bir sanatçının çalışmaları.Hile yok :)
Avukat yazdı:
Böyle ilginç çalışmalarla uğraşan uçuk kaçık insanlar var.Bunların hepsi de tamamen ellerini boyayan bir sanatçının çalışmaları.Hile yok :)
:o:o:o SÜPERDİ RESİMLERAYRICA İLGİNÇ.ELLERİNE,EMEĞİNE SAĞLIK BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL...B)
:o:o:o SÜPERDİ RESİMLERAYRICA İLGİNÇ.ELLERİNE,EMEĞİNE SAĞLIK BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOL...B)
Bilim adamları son teknoloji ile donatılmış labaratuarlarda insan elinin işlevlerini yerine getirebilecek yapay eller üzerinde yıllardır çalışıyorlar.Kısaca bu işlevleri sayacak olursak,
1.Dokunmak
2.Hissetmek
3.Kavramak
4.Sıkmak,Gevşetmek
5.Güç kullanarak bir cismi kaldırmak vb...
Bu liste daha uzayıp gider ancak insan elinin bırakın bütün bu fonksiyonlarını birarada taşıyabilen bir kopyasını yapmak,2 fonksiyona birden sahip bir kopyası bile daha yeni yapılabilmiştir.(Robot bir el,aynı anda hem güçlü bir şeklde kavrayıp hem de aynı anda yavaşça tutabilmektedir)
Bilmem anlatabildim mi?Allah(C.C.),bizleri ne güzel nimetlerle donatmış
handos yazdı:
mükemmel bişey eller bu kadar işe yarıyor demek ki...
Bilim adamları son teknoloji ile donatılmış labaratuarlarda insan elinin işlevlerini yerine getirebilecek yapay eller üzerinde yıllardır çalışıyorlar.Kısaca bu işlevleri sayacak olursak,
1.Dokunmak
2.Hissetmek
3.Kavramak
4.Sıkmak,Gevşetmek
5.Güç kullanarak bir cismi kaldırmak vb...
Bu liste daha uzayıp gider ancak insan elinin bırakın bütün bu fonksiyonlarını birarada taşıyabilen bir kopyasını yapmak,2 fonksiyona birden sahip bir kopyası bile daha yeni yapılabilmiştir.(Robot bir el,aynı anda hem güçlü bir şeklde kavrayıp hem de aynı anda yavaşça tutabilmektedir)
Bilmem anlatabildim mi?Allah(C.C.),bizleri ne güzel nimetlerle donatmış
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12559-3-eller-ve-sekiller-3 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.