resim.

1.394 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
asligul

asligul

Üye · 23 mesaj

asligul

asligul

Üye · 23 mesaj

RE: resim.

:(kusura bakmayın resim eklemeye çalışmıştım olmadı da.:(B)
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Kardeşim , yazımda verdiğim adresse gir önce.Sonra gözat kısmından istediğin resmi seç ve upload it yazısına bas.Yükleme bitince açılacak olan sayfada"hotlink for forums (1)" yazısının hemen üzerindeki link adresinin tamamını sağ tuş ile kopyala yap ve sonra forum başlığındaki mesaj bölümüne yapıştır.Dikkat et yapıştırdığın adres URL=htp:// şeklinde olan adres olmalı.İnşaAllah olur.
asligul

asligul

Üye · 23 mesaj

sert yazdı:
Kardeşim , yazımda verdiğim adresse gir önce.Sonra gözat kısmından istediğin resmi seç ve upload it yazısına bas.Yükleme bitince açılacak olan sayfada"hotlink for forums (1)" yazısının hemen üzerindeki link adresinin tamamını sağ tuş ile kopyala yap ve sonra forum başlığındaki mesaj bölümüne yapıştır.Dikkat et yapıştırdığın adres URL=htp:// şeklinde olan adres olmalı.İnşaAllah olur.
çok ama çok özür dilerim sizi yorduğum ve kızdırdığım için ama en sonunda resim ekledim deneme olarak sizin sayenizde başardım çok teşekkür ederim...:)B)B)B)B)B)B)B)B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

;)
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

asligul

asligul

Üye · 23 mesaj

;)
asligul

asligul

Üye · 23 mesaj

çok saol aska mecnun teşekür edrim...;):)B)B)B)B)B)B)
Aşkâ Mecnun

Aşkâ Mecnun

Mübarek Üye · 3.521 mesaj

asligul yazdı:
çok saol aska mecnun teşekür edrim...;):)B)B)B)B)B)B)

Rica ederim olur böyle şeyler:D
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥

suu83

suu83

Üye · 20 mesaj

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.