ibretlik resim 2008
1.466 görüntülenme · 9 yanıt
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ SEFA GETİRDİNİZ BİR KAC SORUM OLACAK SIZE BU ELMA SİZDEMİ BU ELMANI O ZASISI CÜRÜMÜŞ ŞEYİLDEMİ OLUŞUMU VE BİRDE TAM DEĞİL ALLAH YAZI SI AMA BİRAZ BENZİYOR RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

Hos Bulduk Kardesim Bu Elma Bizdeykene Boyle Curumus:Meyvelerin arasindan curuk olani seciyordum ve bu elmayi gorunce sasirdim.Ben Sali Gunu Fark Ettim.aldigimda Oyle Deildi,sonradan Olusan Biseydi.bugun Hoca Ya Okutturdum sarisdi ve Allah yazdigini soyledi Ve Bana Bu Elma Bende Kalabilirmi Dedi Muzeye Koymak Istiyorum Bende Verdim.Resmini cekmistim komsuma okuttum ve bana bunu yazinin normal arapca yazisi cekliyle yazili dedi.simdi Sizce Bu Allah Yazisi Deil Mi????? Yanitlarsaniz Sevinirim
ruy_yasHos Bulduk Kardesim Bu Elma Bizdeykene Boyle Curumus Ben Sali Gunu Fark Ettim.aldigimda Oyle Deildi,sonradan Olusan Biseydi.bugun Hoca Ya Okutturdum Ve Bana Bu Elma Bende Kalabilirmi Dedi Muzeye Koymak Istiyorum Dedi Bende Verdim.simdi Sizce Bu Allah Yazisi Deil Mi????? Yanitlarsaniz Sevinirim
HAYIR BURADAN TAM ALLAH YAZISI GİBİ GÖRÜKMÜYOR AMA HOCA EFENDİ ÖYLE DEDİYSE ÖYLEDİR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM RABBİME EMANET OLUN
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR

Yasaklı Kullanıcı
◆ Aktif Üye
- Ödül
- 6
Yasaklı Kullanıcı · ◆ Aktif Üye · 78 mesaj
S A Kardeşim Elmanin üstündeki O Yazi çok Basit Olarak Yapilmiş Kendiliğinden Olan Bir şey Değil.elmayi Metale Yaslarsin Bir Iki Gün Sonra O Değen Yerlerden çürüme Yapar Nasil Bir şekile Değmişse Aynisi çikar ...o Kadar Büyütülecek Bir Olay Değil....
selamünaleyküm.hayretlere düşecek hakikatı anlayacak etrafımızda nice ALLAH'ın güzellikleri var.gözümüzü açalım.kendinizi bakın,görüyorsunuz,duyuyorsunuz koca koca lokmaları yiyor ve öğütüyorsunuz daha ne olsun.daha nice sayısız güzellikler.kardeşlerim.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/34251-ibretlik-resim-2008 · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ibretlik resim(secde eden kaya ) Resimler 1 cevap
- Bir ibretlik resim. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- ibretlik bir resim bir bakın.. Dini sohbet 11 cevap
- \\ Resim ekle - Resim iste // Bilmece-Bulmaca ve Oyun 75 cevap
- Ayakta donarak öldü 2008 tarihine geçti Resimler 10 cevap
- 2008 mayis ayin full proğramlar Bilgisayar Programları 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.