tsunami yazdı:
ben sorumuda sorayım.anne babaya iyi davranma ve onlardan biri veye ikisi yanımızda olduğunda öf bile demememizi buyuran sure ve ayet ..hadi bakalım kolay gelsin.aeo;)
S.A kardeşim isra suresi 23 ve 24 ayetler.
50.511 görüntülenme · 714 yanıt
tsunami yazdı:
ben sorumuda sorayım.anne babaya iyi davranma ve onlardan biri veye ikisi yanımızda olduğunda öf bile demememizi buyuran sure ve ayet ..hadi bakalım kolay gelsin.aeo;)
tsunami yazdı:
zormu oldu arkadaşlar ozaman bitane daha sorayım:D
yeri göğü ve ikisi arasındakileri bir oyun veya oyalanma için yaratmadık diye buyuran sure ve ayet...hadi bakalım.aeo
VEYS yazdı:
tsunami yazdı:
yeri göğü ve ikisi arasındakileri bir oyun veya oyalanma için yaratmadık diye buyuran sure ve ayet...hadi bakalım.aeo
duhan suresi 38. ayeti
ve tsunamı kardesım cok zekısın baya zor sorular bulmussun
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
S.A Hem o göğü, yeri ve aralarındakileri Biz boşuna yaratmadık. O, küfredenlerin zannı. Onun için küfredenlere ateşten bir veyl var. SAD SURESİ 27. AYET
tsunami yazdı:
VEYS yazdı:
tsunami yazdı:
bunuda ceplıyım mıııııııııııııııı:D
meftun61 yazdı:
tsunami yazdı:
S.A kardeşim isra suresi 23 ve 24 ayetler.[/quote
S.A BEN CEVAPLADIM O SORUYU YAAA:(
tsunami yazdı:
VEYS yazdı:
tsunami yazdı:
bunuda ceplıyım mıııııııııııııııı:D
meftun cevapladı bile abi...bitane daha sorammı nolurrrrrrrrrrrrr.....aeo;)
tsunami yazdı:
dağların yerinde durmadığını bulutlar gibi sürüklendiğini buyuran sure ve ayeti kerime hangisi?????????kolay gele..aeo;)
m_muaz yazdı:
tsunami yazdı:
dağların yerinde durmadığını bulutlar gibi sürüklendiğini buyuran sure ve ayeti kerime hangisi?????????kolay gele..aeo;)
S.A.
"Dağları görürsün de, onları donmuş sanırsın; oysa onlar bulutların sürüklenmesi gibi sürüklenirler. Her şeyi sapasağlam ve yerli yerinde yapan Allah’ın sanatıdır (bu)." (Neml Suresi, 88)
m_muaz yazdı:
Aşağıda bazı özellikleri ile tanımaya çalışacağımız sure Kur an ı Kerim de hangi suredir?
a-Bu sure Medenidir,
b-Ey iman edenler niçin yapmadığınızı söylersiniz,
c-Allah yolunda bir bütünlük içinde cihadı emreder,
d-İsa (a.s.) diliyle, Peygamberimizin Ahmet ismi ile müjdelenmesi,
e-Kafirler istemese de Allah (c.c.) ın nurunu tamamlayacağı,
f-İman ve cihadın elim bir azaptan kurtaracak karlı bir ticaret yolu olduğu, bu surenin bazı özelliklerindendir.
VEYS yazdı:
m_muaz yazdı:
Aşağıda bazı özellikleri ile tanımaya çalışacağımız sure Kur an ı Kerim de hangi suredir?
a-Bu sure Medenidir,
b-Ey iman edenler niçin yapmadığınızı söylersiniz,
c-Allah yolunda bir bütünlük içinde cihadı emreder,
d-İsa (a.s.) diliyle, Peygamberimizin Ahmet ismi ile müjdelenmesi,
e-Kafirler istemese de Allah (c.c.) ın nurunu tamamlayacağı,
f-İman ve cihadın elim bir azaptan kurtaracak karlı bir ticaret yolu olduğu, bu surenin bazı özelliklerindendir.
SAF SURESİ
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12070-kur-an-i-kerim-i-ne-kadar-taniyoruz-2 · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.