kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....
4.239 görüntülenme · 62 yanıt
RE: kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....
ALLAH RAZI OLSUN EDACIM BENİMKİDE BİTTİ AMA O OKUMAK İSTEDİ OYÜZDEN VERDİM OKUYAMZSA KIRIŞIRIZ ARAMIZDA :D
sadece_eda yazdı:
makinaci06 yazdı:
sena_nur yazdı:
eda ve çigdem kardeşlerim yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun.. Dün gidecektim ama kısmet olmadı yarın gidecem inş..diğer okuyan kardeşlerimden de Rabbim razı olsun inş..mekanlarını cennet eylesin..GÖNLÜNÜZDEKİ TÜM HAYIRLI DUALARI KABUL ETSİN İNŞ...MANEVİ KARDEŞLERİM BENİM HEPİNİZİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVİYORUMM....B)B)B)B)B)B)...çigdem kardeş yasinler tamamlandı galiba ama babaannen için bende 1 yasin okumak isterim hatta bir deil 3 okuyayım.41 i geçsin bişeolmaz..Rabbim nur içinde yatırsın inş...
ah canım benim tabikide olur benim üçü sen al ben başka bi yere de okucam üç yasini sen aldın tamam mı şeker.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH DUASINI BİLEN BİRİ YAPAR CUMAYA.SELAMETLE.
çiğdem benimkiler bitti sena_nur okuyamazsa bende alabilirim..
allaha emanet olun...B)
ALLAH RAZI OLSUN EDACIM BENİMKİDE BİTTİ AMA O OKUMAK İSTEDİ OYÜZDEN VERDİM OKUYAMZSA KIRIŞIRIZ ARAMIZDA :D
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11613-kardeslerim-bi-fatiha-okurmusunuz-allah-razi-olsun · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Fatiha Kampanyamız Bitmiştir. Okuyan ve Okumayan herkezden Allah Razı oLsun.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 105 cevap
- Kardeşlerim paylaşmak isdeğim çok güzel bir şey var... ALLAH c.c. sizden razı olsun Kutlama ve Tebrik Mesajları 15 cevap
- Babam için bir Fatiha okurmusunuz? Dua Bölümü 2.721 cevap
- Rahmetli babama bir fatiha okurmusunuz... Dua Bölümü 60 cevap
- dayım içim bir fatiha okurmusunuz rica etsemmm Dini sohbet 19 cevap
- can kardeşim için bir Fatiha okurmusunuz :( Dua Bölümü 12 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.