kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....
4.268 görüntülenme · 62 yanıt
s.a kardeşlerim bi ara anlatmış cevşen okuyabilirmisniz demiştim(Sedat abi yeni evlenmişti kanser hastalığına yakalandı ) bugün sabaha karşı vefat etti:(Allah rızası için bi fatiha okurmusunuz..birde yasin okuyabilecek olan kardeşim varsa...Alllah hepinizden razı olsun..dualarda buluşmak ümidiyle inş..O'ndan geldik O'NA gidecezB)B)B)
RE: kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....
ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANINI CENNET YAPSIN. BU AKŞAM FATİHA VE 1 TANE YASİNİ ŞERİF OKURUM ALLAHIN İZNİ İLE. ALLAH SABIR VERSİN AİLESİNE.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANINI CENNET YAPSIN. BU AKŞAM FATİHA VE 1 TANE YASİNİ ŞERİF OKURUM ALLAHIN İZNİ İLE. ALLAH SABIR VERSİN AİLESİNE.ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN.
ALLAH CC RAHMET ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİM DUA İLE.B)
ALLAH CC RAHMET ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİM DUA İLE.B)
ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
ALLAH RAHMET EYLESİN.MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun.Amin
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun, mekanı cennet olsun.Amin
Amin amin amin....Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...Sizin gibi güzel kardeşlerim var elhamdülillah...Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin.. daim dularımda olacaksınız inşaallah....RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM HAYIRLI DUALARI HAKKINIZDA HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KABUL ETSİN İNŞALLAH...B)B)B)B)B)B)
Amin amin amin....Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim...Sizin gibi güzel kardeşlerim var elhamdülillah...Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin.. daim dularımda olacaksınız inşaallah....RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN TÜM HAYIRLI DUALARI HAKKINIZDA HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE KABUL ETSİN İNŞALLAH...B)B)B)B)B)B)
SENA_NUR BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM MEKANI CENNET OLSUN..
BENDE 2 YASİN OKURUM CANIM
EGER İSTERSEN 41 YASİN YAPALIM
HABER VER OLUR MU>?
SENA_NUR BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM MEKANI CENNET OLSUN..
BENDE 2 YASİN OKURUM CANIM
EGER İSTERSEN 41 YASİN YAPALIM
HABER VER OLUR MU>?
Allah razı olsun eda kardeşim...ne kadar okursak iii olur ama ben burda olamıyom taziye nedeniyle şuan kursa gidemedim normalde yatılıda kalıyom nasıl ayarlıycamki???Tekrar tekrar Allah razı olsun...dua ile...B)
Allah razı olsun eda kardeşim...ne kadar okursak iii olur ama ben burda olamıyom taziye nedeniyle şuan kursa gidemedim normalde yatılıda kalıyom nasıl ayarlıycamki???Tekrar tekrar Allah razı olsun...dua ile...B)
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM BENİMDE BABANNEM VEFAT ETİ GECEN HAFTA SONU KANSERDEN.BENDE OKURUM YASİNİ BU AKŞAM FATİHASINI YOLLADIM ALLAH KABUL ETSİN.EDA HAKLI İSTERSEN 41 YASİN OKUYALIM...SELAMETLE
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM BENİMDE BABANNEM VEFAT ETİ GECEN HAFTA SONU KANSERDEN.BENDE OKURUM YASİNİ BU AKŞAM FATİHASINI YOLLADIM ALLAH KABUL ETSİN.EDA HAKLI İSTERSEN 41 YASİN OKUYALIM...SELAMETLE
çiğdem yardım edersen biz dağıtalım ben yoğun değilim bugün.haber verirsin ?
Aleykümselam;
Okudum bile Allah kabul etsinmekanı cennet olsun nur içinde yatsın amin
Aleykümselam;
Okudum bile Allah kabul etsinmekanı cennet olsun nur içinde yatsın amin
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
♥░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░♥ ♥░░▓▓▓▓░░▓▓░░░░▓▓░░░░░▓▓▓▓░░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓░░░░▓▓░░░░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥ ♥░▓▓░░▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░▓▓░░▓▓░░♥
ederim tabi şekerim nasıl yapalım ayrı forum mu açaçlım.
bide şevvalminaya soram ben.ama forum sahibinden ses yok oda bişey söylesin
sadece_eda yazdı:
ederim tabi şekerim nasıl yapalım ayrı forum mu açaçlım.
bide şevvalminaya soram ben.ama forum sahibinden ses yok oda bişey söylesin
amin amin amin...Allah hepinizden razı olsun..çok çok saolun.....Allah kimseye böyle acı yaşatmasın İMTİHAN işte napalım..Herkes bi şekilde imtihan oluyor .Rabbim herşeyi çok daha iii biliyo herşeyde bi hayır var....dua ile..B)B)B)
amin amin amin...Allah hepinizden razı olsun..çok çok saolun.....Allah kimseye böyle acı yaşatmasın İMTİHAN işte napalım..Herkes bi şekilde imtihan oluyor .Rabbim herşeyi çok daha iii biliyo herşeyde bi hayır var....dua ile..B)B)B)
aska mecnun yazdı:
Aleykümselam;
Allah kabul etsinmekanı cennet olsun nur içinde yatsın amin
๑๑۩۞۩۩۞۩ Aşkâ Mecnun ۩۞۩۩۞۩๑๑
ÇİĞDEM HADİ BAŞLAYALIM
mavi_22 1 yasin
umeyye 1 yasin
sadece_eda 2 yasin
şimdilik bu kadar:(
ÇİĞDEM HADİ BAŞLAYALIM
mavi_22 1 yasin
umeyye 1 yasin
sadece_eda 2 yasin
bendende 3 YASİN ETTİ 7 YASİN YOKMU ARTIRAN KARDEŞLER.....KALDI 34 YASİN
sadece_eda yazdı:
ÇİĞDEM HADİ BAŞLAYALIM
mavi_22 1 yasin
umeyye 1 yasin
sadece_eda 2 yasin
bendende 3 YASİN ETTİ 7 YASİN YOKMU ARTIRAN KARDEŞLER.....KALDI 34 YASİN
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11613-kardeslerim-bi-fatiha-okurmusunuz-allah-razi-olsun · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.