Bu arabayı çıkarabilene helal olsun...

1.732 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
hakka kul

hakka kul

Yeni Üye · 6 mesaj

http://www.ally.com.ru/mmedia-genser-3.htm
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

RE: Bu arabayı çıkarabilene helal olsun...

hakka kul yazdı:
http://www.ally.com.ru/mmedia-genser-3.htm

ÇIKARDIM YAHU HELAL BANA AMA UĞRAŞTIM BİRAZ PİŞŞŞŞŞŞŞT HERKES DENESİN GICIK OLUYO İNSAN.İLK ÇIKARAN BENMİYİM YANİ AAAAAAAA
Birnur

Birnur

Mübarek Üye · 1.099 mesaj

ÇİĞDEMCİM BRAVO SANA VALLAHİ BEN UGRAŞTIM BAYAĞI AMA ÇIKARAMADIM.TBRLER CANIMB)B)B)
ummuhan

ummuhan

Üye · 49 mesaj

sağolasın güzelmiş. ben çıkarmayı başardım:D
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

Birnur yazdı:
ÇİĞDEMCİM BRAVO SANA VALLAHİ BEN UGRAŞTIM BAYAĞI AMA ÇIKARAMADIM.TBRLER CANIMB)B)B)

YAAA GELDE SANADA ÖĞRETEM CANIM.SANA DUA EDİYORUM HEP SENDE BANA EDİYORMUSUN ŞEKER...
Birnur

Birnur

makinaci06 yazdı:
Birnur yazdı:

YAAA GELDE SANADA ÖĞRETEM CANIM.SANA DUA EDİYORUM HEP SENDE BANA EDİYORMUSUN ŞEKER...

CANIM BENİM ETMEM Mİ. SAĞOLASIN. ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM. BENDE NAMAZLARIMDA SANA VE DİĞER LİSTEDEKİ KARDEŞLERİME DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM. ALLAH HEPİMİZİ AFFETSİN . BİZİ BU GÜZEL NURLU YOLDAN AYRIMASIN GÜZEL RABBİM. ALLAH'A EMANET OL GÜLÜM.. BU ARADA HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM SENİN FORUMUNDA YAZDIM B)B)B)
makinaci06

makinaci06

Mübarek Üye · 966 mesaj

Birnur yazdı:
makinaci06 yazdı:
Birnur yazdı:

CANIM BENİM ETMEM Mİ. SAĞOLASIN. ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM. BENDE NAMAZLARIMDA SANA VE DİĞER LİSTEDEKİ KARDEŞLERİME DUA ETMEYE ÇALIŞIYORUM. ALLAH HEPİMİZİ AFFETSİN . BİZİ BU GÜZEL NURLU YOLDAN AYRIMASIN GÜZEL RABBİM. ALLAH'A EMANET OL GÜLÜM.. BU ARADA HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM SENİN FORUMUNDA YAZDIM B)B)B)

AYYY BEN ÖLMEMMİ ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM İNŞALLAH AYIRMAZ BİZİ BİRBİRİMİZDEN EN SEVGİLİDEN.ALLAHA EMANET OL CANIM BENİM.HAKKA KUL HAKKINI HALAL ET KARDAŞ.FORUMU KULLANIYORUZ:D
omerislam

omerislam

Aktif Üye · 94 mesaj

çok uğraştım çıkışı bulduramadı bulanlar varsa yardımcı olsunlar
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

S.A.
BENDE ÇIKARTTIM, ZOR OLDU AMA YİNEDE BAŞARDIM.
ADAMLAR NE BİÇİM TRAFİK LEVHASI YAPMIŞLAR YA. AYNI YERDEN YÜZ DEFA GEÇMEDEN ÇIKIŞ MÜMKÜN DEĞİL
K.S.EO.
gul_sevgiliye

gul_sevgiliye

Kıdemli Üye · 129 mesaj

yaa ne gıcık bir araba şöföründe iş yok ben yön veriyorum diğer yöne gidiyo anlamadım gitti ama cıkarıcam inat değilmi..
Birnur

Birnur

gul_sevgiliye yazdı:
yaa ne gıcık bir araba şöföründe iş yok ben yön veriyorum diğer yöne gidiyo anlamadım gitti ama cıkarıcam inat değilmi..

HAKKATEN GICIK BİŞEY :)
mahbusin

mahbusin

Kıdemli Üye · 130 mesaj

valla kardeşler ben beceremedim baktım sinirleniyorum çıktım becerebilen anlatsın inş
ervaaa

ervaaa

Aktif Üye · 60 mesaj

arabayi bi an hic cikaramayacagim zannettim ama sonunda basardim kurtardim arabayi :)))
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.