İslamiyet.gen.tr ailesi ile tanışma
1.677 görüntülenme · 10 yanıt
islamiyet.gen.tr sitenizle tanışmama vesile olan insanlardan Allah razı olsun.islamiyet.gen.tr,de emegi geçenlerden tekrar ALLAH RAZI olsun selam ve dua ile...B)B)B)
RE: İslamiyet.gen.tr ailesi ile tanışma
Amin kardeşim amin
Amin kardeşim amin
edaalicanKardesim aramıza hoş geldin inşaallah hayırlara vesile olur ,selametleB)
saol kardeşim sevindim kayseriden katıldıgına bende kayseriliyim
vannammeslmlar. Beni üzerlerseane yapayim arkadaşlar
kardeş burda seni üzecek kimse yok allaha şükür herkes allah dostu muhammet sevdalisi 2 gündür burdayim ve iki gündür de çikamadim harika bir site hem dini bilgim gelişiyor hem allaha ve kuluna daha yakinim gibi geliyor bu sitede
hepinizden allah razi olsun kardeşlerim şu iki gün bile o kadar degişmeme sebep oldu ki ben burdayim kovsanizda ,dövsenizde burdayim
selamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...
gülcan şimşekselamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...
ve aleykum selam hoş geldiniz.
Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
gülcan şimşekselamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...
ve aleyküm selam :)
hoşgeldiniz..
İnsan beğenmez.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11306-islamiyet-gen-tr-ailesi-ile-tanisma · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- islamiyet.gen.tr ailesi tanışma Resimler 3 cevap
- İslamiyet.gen.tr Ailesi tecrübelerini anlatıyor. Genel Konular 3 cevap
- İslamiyet.gen.tr Ailesi '' Dualarda TEK YÜREK '' Dua Bölümü 4.885 cevap
- İslamiyet.gen.tr ailesi hiç düşündük mü acaba??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 12 cevap
- hayırlı kandiller islamiyet.gen.tr ailesi!!!:) Şaban Ayı 7 cevap
- İslamiyet.gen.tr ailesi bayramlaşma Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.