İslamiyet.gen.tr ailesi ile tanışma

1.677 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
selen-arzu

selen-arzu

Üye · 49 mesaj

islamiyet.gen.tr sitenizle tanışmama vesile olan insanlardan Allah razı olsun.islamiyet.gen.tr,de emegi geçenlerden tekrar ALLAH RAZI olsun selam ve dua ile...B)B)B)
edaalican

edaalican

Kıdemli Üye · 454 mesaj

RE: İslamiyet.gen.tr ailesi ile tanışma

Kardesim aramıza hoş geldin inşaallah hayırlara vesile olur ,selametleB)
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Amin kardeşim amin

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
VANNAMME

VANNAMME

Yeni Üye · 2 mesaj

SLMLAR. BENİ ÜZERLERSEANE YAPAYIM ARKADAŞLAR
selen-arzu

selen-arzu

Üye · 49 mesaj

edaalicanKardesim aramıza hoş geldin inşaallah hayırlara vesile olur ,selametleB)

saol kardeşim sevindim kayseriden katıldıgına bende kayseriliyim
EFECE

EFECE

Mübarek Üye · 515 mesaj

vannammeslmlar. Beni üzerlerseane yapayim arkadaşlar

kardeş burda seni üzecek kimse yok allaha şükür herkes allah dostu muhammet sevdalisi 2 gündür burdayim ve iki gündür de çikamadim harika bir site hem dini bilgim gelişiyor hem allaha ve kuluna daha yakinim gibi geliyor bu sitede

hepinizden allah razi olsun kardeşlerim şu iki gün bile o kadar degişmeme sebep oldu ki ben burdayim kovsanizda ,dövsenizde burdayim
gülcan şimşek

gülcan şimşek

Yeni Üye · 1 mesaj

selamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

ve aleykum selam kardeşim. Aramıza hoşgeldiniz. Hayırlara vesile olması temennilerimle.

Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

gülcan şimşekselamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...

ve aleykum selam hoş geldiniz.
Faydalı paylaşımlarda buluşmak ümidiyle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

gülcan şimşekselamün aleyküm.bu mübarek günde tesadüfen rastladım ben de siteye(dün gece)çok zengin bir site.emeği geçenlerden allah razı olsun binlerce kere.hemen üye oldum elbette,acemiliklerim olsa da sizlerin yardımıyla öğreneceğim inşaallah ki buradan öğreneceğim çok şey var Rabbimin izni ile...

ve aleyküm selam :)
hoşgeldiniz..
İnsan beğenmez.
Mihrace24

Mihrace24

Mübarek Üye · 720 mesaj

ve aleykuö selam arkadaslar hepiniz aramıza hoşgeldiniz.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.