türban bu kadarmı yakışır?
12.732 görüntülenme · 101 yanıt
RE: türban bu kadarmı yakışır?
YARADANA KURBAN OLAYIM NASIL BİR GÜZELLİK BUNLAR YA MÜKEMMELLER.
RABBİM YARADILIŞLARININ GÜZEL KILDIĞI GİBİ AHLAKLARINIDA GÜZEL EYLER İNŞAALLAH.
YARADANA KURBAN OLAYIM NASIL BİR GÜZELLİK BUNLAR YA MÜKEMMELLER.
RABBİM YARADILIŞLARININ GÜZEL KILDIĞI GİBİ AHLAKLARINIDA GÜZEL EYLER İNŞAALLAH.
rabbim cümlemizden razı olur inşallah.B)B)B)
kardeşim resim eklemek için bu adresi kopyala yapıştır yapın orada var inşallah.avatar değiştirmek için resmin küçük olması gerekiyor.onunla ilgili fazla bilgim yok.
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=73&thread_id=13711#101191
rabbim cümlemizden razı olur inşallah.B)B)B)
kardeşim resim eklemek için bu adresi kopyala yapıştır yapın orada var inşallah.avatar değiştirmek için resmin küçük olması gerekiyor.onunla ilgili fazla bilgim yok.
http://www.islamiyet.gen.tr/forum/viewthread.php?forum_id=73&thread_id=13711#101191
İNŞ İNŞ....B)B)
erdal yazdı:
MAAŞALLAH...RABBİM NELER YARATIYOR...
BÜYÜYÜNCE DE GÖRÜNTÜ AYNI OLUR İNŞALLAH....
İNŞ İNŞ....B)B)
B)
tebessumd yazdı:
neslihantuncel yazdı:
:p :p çok tatlı ya harika bakarken insanın yüzünün gözlerinin gülmemesi imkansız...MAŞALLAH :p :p
ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.
BU RESME BAKINCA NE GÖRÜYORSUNUZ ?
B)
Ablacim sen de kapalimisin?
Siyahgulsevdalisi yazdı:
Ben o resme bakınca hanımlarımızı göryorum hanım gibi hanımlarımızı Tesettürünü Modaya kaptırmadan yürüyen, Ölümü Şahadet türküsü bilen, Gözünde Sadece Allah korkusu olan Hanımlarımızı görüyorum. Bir kaç çapulcuyu kendine önder görmeyen Hakkın Resulünü kendine örnek gören hanımlarımızı görüyorum. Hala umut besleyen Fatıma tüz Zehranın şeklinde kapanan onun yolunu kendine yol sayan karşısına çıkan dikenlere gül olmasını bilen hanımlarımızı görüyorum... S.a.
Ablacim sen de kapalimisin?
SELAMUN ALEYKUMM YARABBI BIN MAASALLAH BIN TEBARALLAH SONU DA BOLE OLUER INSALLAH ALLAHIM TUM ISTEYEN ABLLALRIMIZA VE ABILERIMIZE DE BOLE DUNLALAR TATLIS BI HAYIRLI EVLETA NASIP EDER INNSSSALLAH SEFA ABLAMADA YA rabbıı İNS DUA EDIN KARDSELER
SELAMUN ALEYKUMM YARABBI BIN MAASALLAH BIN TEBARALLAH SONU DA BOLE OLUER INSALLAH ALLAHIM TUM ISTEYEN ABLLALRIMIZA VE ABILERIMIZE DE BOLE DUNLALAR TATLIS BI HAYIRLI EVLETA NASIP EDER INNSSSALLAH SEFA ABLAMADA YA rabbıı İNS DUA EDIN KARDSELER
ÇOK GÜZELLER YAA TERTEMİZ BİR SURAT NURLU IŞIK VEREN YÜZLER...ALLAHIM SENİN HUZURUNA ÇIKTIĞIMIZDA SURATIMIZI USRANLA DEĞİLDE BÖYLE TEMİZ NURLU YÜZLER NASİP EYLE.......GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLA....................
ÇOK GÜZELLER YAA TERTEMİZ BİR SURAT NURLU IŞIK VEREN YÜZLER...ALLAHIM SENİN HUZURUNA ÇIKTIĞIMIZDA SURATIMIZI USRANLA DEĞİLDE BÖYLE TEMİZ NURLU YÜZLER NASİP EYLE.......GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLA....................
BU RESME BAKINCA NE GÖRÜYORUM GÜZEL NUR YÜZ LÜ BİR KÜÇÜK KIZ GÖZLERE BAK MASMAVİ RABBİM KEMGÖZLERDEN KORUSUN 40 BİN KERE MAŞALLAH. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK SAOLUN.
BU RESME BAKINCA NE GÖRÜYORUM GÜZEL NUR YÜZ LÜ BİR KÜÇÜK KIZ GÖZLERE BAK MASMAVİ RABBİM KEMGÖZLERDEN KORUSUN 40 BİN KERE MAŞALLAH. PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK SAOLUN.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10826-turban-bu-kadarmi-yakisir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.