türban bu kadarmı yakışır?
12.730 görüntülenme · 101 yanıt
SELEHA
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
HAY MAŞALLAH SÜBHANALLAH ÇOK GÜZELLER YA.YARADANINA KURBAN OLURUM
GÖZLERE BAKINYA MAŞALLAHHHHHHHHB)B)B)B)
GÖZLERE BAKINYA MAŞALLAHHHHHHHHB)B)B)B)
RE: türban bu kadarmı yakışır?
deren 75 rabbim sizdende razı olsun inşallah.
lokum lokum:D:D:D sert kardeşim senin resimde çok güzel maşallah diyelim.
seleha fatma ergün kardeşlerim ALLAH CC CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH.
deren 75 rabbim sizdende razı olsun inşallah.
sert yazdı:
O resme bakınca bir fıstık görüyorum.Maaşallah,Sübhanallah :):):)
lokum lokum:D:D:D sert kardeşim senin resimde çok güzel maşallah diyelim.
seleha fatma ergün kardeşlerim ALLAH CC CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH.
DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEKLERİNDEN BİRİNİ GÖRÜYORUM:):) MAŞALLAH ŞU GÜZELLİĞE BAKIN GEL BENİ YE DİYOR RESMEN :):)
RABBİM NE GÜZEL YARATIR, HAMD OLSUN O'NA... B)B)B)B)B)
tebessumd yazdı:
bu resme bakınca ne görüyorsunuz?
DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEKLERİNDEN BİRİNİ GÖRÜYORUM:):) MAŞALLAH ŞU GÜZELLİĞE BAKIN GEL BENİ YE DİYOR RESMEN :):)
RABBİM NE GÜZEL YARATIR, HAMD OLSUN O'NA... B)B)B)B)B)
amaniiin. ne gözel şey bu böyle. maaşallah. Allah razı olsun.B)
amaniiin. ne gözel şey bu böyle. maaşallah. Allah razı olsun.B)
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aman aman ne tatlı şeyler bunlar yarabbim, neler de yaratıyor kurban olduğum.. maşallah, sübhanallah. emeğine sağlık kardeşim ya çok güzeldi..
aman aman ne tatlı şeyler bunlar yarabbim, neler de yaratıyor kurban olduğum.. maşallah, sübhanallah. emeğine sağlık kardeşim ya çok güzeldi..
Çocuklar ne kadar saf mahzun nekadar güzel ALLAHNAZARDAN KORUSUN
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
AMİN
Çocuklar ne kadar saf mahzun nekadar güzel ALLAHNAZARDAN KORUSUN
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."
AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
selamün aleyküm,nereden buluyorsunuz böyle şeker resimleri.tek kelimeyle süper.Allah esirgesin,çok tatlılar
selamün aleyküm,nereden buluyorsunuz böyle şeker resimleri.tek kelimeyle süper.Allah esirgesin,çok tatlılar
ne kadr guzellllll olmus bı ınsan bu kadr mı yakısır basortuuuu massalh masalh o gozlere nasıl guzel yakısmıs.....
ne kadr guzellllll olmus bı ınsan bu kadr mı yakısır basortuuuu massalh masalh o gozlere nasıl guzel yakısmıs.....
Ben o resme bakınca hanımlarımızı göryorum hanım gibi hanımlarımızı Tesettürünü Modaya kaptırmadan yürüyen, Ölümü Şahadet türküsü bilen, Gözünde Sadece Allah korkusu olan Hanımlarımızı görüyorum. Bir kaç çapulcuyu kendine önder görmeyen Hakkın Resulünü kendine örnek gören hanımlarımızı görüyorum. Hala umut besleyen Fatıma tüz Zehranın şeklinde kapanan onun yolunu kendine yol sayan karşısına çıkan dikenlere gül olmasını bilen hanımlarımızı görüyorum... S.a.
Ben o resme bakınca hanımlarımızı göryorum hanım gibi hanımlarımızı Tesettürünü Modaya kaptırmadan yürüyen, Ölümü Şahadet türküsü bilen, Gözünde Sadece Allah korkusu olan Hanımlarımızı görüyorum. Bir kaç çapulcuyu kendine önder görmeyen Hakkın Resulünü kendine örnek gören hanımlarımızı görüyorum. Hala umut besleyen Fatıma tüz Zehranın şeklinde kapanan onun yolunu kendine yol sayan karşısına çıkan dikenlere gül olmasını bilen hanımlarımızı görüyorum... S.a.
A.S ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.
ASUM DESERTROSE NURESMA ALİYE ALİYE HAFİZE ZERRİN KARAPEÇE LASTMOON MERVE 18 19 ALLAH CC CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.B)B)B)
Siyahgulsevdalisi yazdı:
A.S ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.
ASUM DESERTROSE NURESMA ALİYE ALİYE HAFİZE ZERRİN KARAPEÇE LASTMOON MERVE 18 19 ALLAH CC CÜMLEMİZDEN RAZI OLUR İNŞALLAH.SELAM VE DUA İLE.B)B)B)
:p :p çok tatlı ya harika bakarken insanın yüzünün gözlerinin gülmemesi imkansız...MAŞALLAH :p :p
:p :p çok tatlı ya harika bakarken insanın yüzünün gözlerinin gülmemesi imkansız...MAŞALLAH :p :p
ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.
BU RESME BAKINCA NE GÖRÜYORSUNUZ ?

neslihantuncel yazdı:
ALLAH CC RAZI OLSUN KARDEŞİM.
BU RESME BAKINCA NE GÖRÜYORSUNUZ ?

Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10826-turban-bu-kadarmi-yakisir · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.