bilginiz varmı acaba?
943 görüntülenme · 6 yanıt
selamünaleyküm.. ben açıköğretim lisesi öğrencisiyim 60 kredim var. 1989 doğumluyum. normal düz liseye yazılmak istiyorum. acaba açıkliseden normal liseye geçiş oluyomu? şimdiden teşekkür ederim
RE: bilginiz varmı acaba?
ilgi ve sadakatınızdan dolayı çok teşekkür ederim..............nerede bizim o abi ve ablalarımız???
ilgi ve sadakatınızdan dolayı çok teşekkür ederim..............nerede bizim o abi ve ablalarımız???
KARDEŞİM BENDE TAM NET OLARAK BILMIYORUM AMA BI ARKADAS AÇIKÖĞRETIME BASVURMUSTU KAZANAMYINCA SINAVLARINI DURDURDU ÖSS YE KATILDI AMA SEN DÜZ LİSEYE GİTMEK İSTİYORSUN BU KONU HAKKINDA BI BILDIM YOK ARASTIRALIM BENCE HOCALARINA SOR VEYA DERSHANELERDE KI REHBER HOCALARINA SOR ONLAR DAHA İYİ BILIRLER. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIMDIDEN BAŞARILAR DİLERİM.
KARDEŞİM BENDE TAM NET OLARAK BILMIYORUM AMA BI ARKADAS AÇIKÖĞRETIME BASVURMUSTU KAZANAMYINCA SINAVLARINI DURDURDU ÖSS YE KATILDI AMA SEN DÜZ LİSEYE GİTMEK İSTİYORSUN BU KONU HAKKINDA BI BILDIM YOK ARASTIRALIM BENCE HOCALARINA SOR VEYA DERSHANELERDE KI REHBER HOCALARINA SOR ONLAR DAHA İYİ BILIRLER. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SIMDIDEN BAŞARILAR DİLERİM.
dersaneye gitsem sorucam ama ben çalışıyorum ama annem okumamı istiyo bende onun istediğini yapmak istiyorum .. ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.. bi bilgiye ulaşırsanız beni haberdar ederseniz sevinirim allaha emanet olun...
dersaneye gitsem sorucam ama ben çalışıyorum ama annem okumamı istiyo bende onun istediğini yapmak istiyorum .. ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.. bi bilgiye ulaşırsanız beni haberdar ederseniz sevinirim allaha emanet olun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10765-bilginiz-varmi-acaba · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- EVDE KÖPEK ?? LÜTFEN BİLGİNİZ VARSA... Dini sohbet 3 cevap
- Sizin Bilginiz Nedir ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- packard bell kullanan varmı acaba? Bilgisayar Destek 5 cevap
- Allah ve Resulü gibi bizi düşünen varmı acaba? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- mavci abiyi göremiyorum haberi olan varmı acaba??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 22 cevap
- kuran egitiminin acaba vakti varmı? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.