Bilgisayarı Bırak Namazına Bak
2.725 görüntülenme · 28 yanıt
RE: Bilgisayarı Bırak Namazına Bak
ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun
Allah amanet olun B)B)B)B)B)B)B)B)
ravzanuru yazdı:
S.A
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM HAYIRLI PAYLAŞIMIN İÇİN
SELAM VE DU İLE İNŞALLAHB)B)B)
ve aleykümselam kardeşim Allah razı olsun
Allah amanet olun B)B)B)B)B)B)B)B)
zaten teknoloji hayatımıza girdiğinden beri ne muhabbet kaldı ne de iletişim ben okuldan gelince netin başına oturuyorum çoğu kez finallerime bile çalışmadım netin böyle çok zararı var napcaz böyle bilmem :
zaten teknoloji hayatımıza girdiğinden beri ne muhabbet kaldı ne de iletişim ben okuldan gelince netin başına oturuyorum çoğu kez finallerime bile çalışmadım netin böyle çok zararı var napcaz böyle bilmem :
ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDEŞİM.. GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ BİR VİDEO.. İZLEYENLERİN DERS ALMASI DİLEĞİYLE.. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.. B)B)B)
ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDEŞİM.. GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ BİR VİDEO.. İZLEYENLERİN DERS ALMASI DİLEĞİYLE.. ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.. B)B)B)
SELAMUNALEYKUM ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDESIM IZLERKEN COK ETKILENDIM ICIM URPERDI BIR AN.ALLAHIM KIMSEYI YOLUNDAN AYIRMASIN AMA YINEDE HEPMIMIZ BEŞERIZ SASMAMIZ AN MESELESI ISTEYIPTE HAKKIYLA YOLA BAS KOYAMAYANLAR ICINDE DUA EDELIM.RABIM TUM GUNAHLARIMIZI BAGISLASIN BIZLERI HIDAYETE ERDIRSIN INSALLAH.SELAMETLE KALIN.
SELAMUNALEYKUM ALLAH RAZI OLSUN MUSTAFA KARDESIM IZLERKEN COK ETKILENDIM ICIM URPERDI BIR AN.ALLAHIM KIMSEYI YOLUNDAN AYIRMASIN AMA YINEDE HEPMIMIZ BEŞERIZ SASMAMIZ AN MESELESI ISTEYIPTE HAKKIYLA YOLA BAS KOYAMAYANLAR ICINDE DUA EDELIM.RABIM TUM GUNAHLARIMIZI BAGISLASIN BIZLERI HIDAYETE ERDIRSIN INSALLAH.SELAMETLE KALIN.
Allah razı olsun arkadaşlar
Allaha emanet olun
Allah razı olsun arkadaşlar
Allaha emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10761-bilgisayari-birak-namazina-bak · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bilgisayarı Soğutmak İçin Tavsiye Bilgisayar Destek 6 cevap
- Sistem ve Bilgisayarı hızlandırma formulu Bilgisayar Destek 9 cevap
- Bilgisayarı Hızlandırma Bilgisayar Destek 3 cevap
- Programsız Bilgisayarı Otomatik Kapatma Bilgisayar Programları 5 cevap
- Bilgisayarı Kapat Tuşunu Masaüstüne Taşıyın Bilgisayar Programları 15 cevap
- ŞEYTAN SABAH NAMAZINA UYANDIRINCA İslami Bilgi ve Kaynaklar 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.