KOPYALA - YAPIŞTIR
Bilgisayarı Bırak Namazına Bak
2.751 görüntülenme · 28 yanıt
http://www.namazzamani.net/turkce/namaza_kalk_video.htm
KOPYALA - YAPIŞTIR
KOPYALA - YAPIŞTIR
RE: Bilgisayarı Bırak Namazına Bak
İsterseniz bunuda izlemeyin ;)
İsterseniz bunuda izlemeyin ;)
Artık gözünüzü açın! ne zaman ki can köprücük kemiğine dayanır, tedavi edebilecek kimdir? denir. (Can çekişen) bunun gerçek bir ayrılış olduğunu anlar. Ve bacak bacağa dolaşır. İşte o (peygamberin getirdiğini) doğru kabul etmemiş, namaz da kılmamıştı. Aksine yalan saymış ve yüz çevirmişti. Sonra da çalım sata sata yürüyerek kendi ehline gitmişti. Layıktır (o azap) sana layık! Evet, layıktır sana (o azap) layık. İşte o gün sevk, ancak Rabbinedir " (Kıyame Suresi, 75/26-35)
Ölüm gelmeden önce Namazını kıl.
çok güzel allah razı olsun.
Artık gözünüzü açın! ne zaman ki can köprücük kemiğine dayanır, tedavi edebilecek kimdir? denir. (Can çekişen) bunun gerçek bir ayrılış olduğunu anlar. Ve bacak bacağa dolaşır. İşte o (peygamberin getirdiğini) doğru kabul etmemiş, namaz da kılmamıştı. Aksine yalan saymış ve yüz çevirmişti. Sonra da çalım sata sata yürüyerek kendi ehline gitmişti. Layıktır (o azap) sana layık! Evet, layıktır sana (o azap) layık. İşte o gün sevk, ancak Rabbinedir " (Kıyame Suresi, 75/26-35)
Amin kardeşim ecmain
tebessumd yazdı:
ALLAH CC AZI OLSUN KARDEŞİM.B)
Amin kardeşim ecmain
Sende sağolasın kardeşim Allah razı olsun
sevvalmina yazdı:
Sende sağolasın kardeşim Allah razı olsun
Sizlerde sağolun Beğendiğinize sevindim
Allaha emanet olun
semos yazdı:
ÇOK GÜZELDİ ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIMINIZ İÇİN...SELAM VE DUA İLE
Sizlerde sağolun Beğendiğinize sevindim
Allaha emanet olun
Ya gülsüm isteyerek yaptığım bişey değil çok hoşuma gitti sadece
Sen dua et inş.
meftun61 yazdı:
MUSTAFA YİNE YAPTIN YAPACAĞINI.ÇOK KÖTÜ OLDUM.:(:( AKLIMI KAYBETMEDEN VE ALLAH CANIMI BÖYLE ALMADAN İNŞLLAH BİR KAPI AÇAR BANA RABBİM.YOKSA GERÇEKTEN KAFAYI YİYECEM.:(:(
Ya gülsüm isteyerek yaptığım bişey değil çok hoşuma gitti sadece
Sen dua et inş.
Rabbul Alemin yar ve yardımcın olsun
Bu üzülmelerin ve pişmanğın keffaret olsun
Sen dua etmeye devam et.
meftun61 yazdı:
BİLİYORUM KARDEŞİM İSTEYEREK YAPMAZSIN ZATEN.AMA BEN HERŞEYİ ÜZERİME ALINIYORUM.ÇÜNKÜ GERÇEKTEN ÇOK ÇARESİZİM VE KENDİMİ SUÇLUYORUM.:(:(HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM.
Rabbul Alemin yar ve yardımcın olsun
Bu üzülmelerin ve pişmanğın keffaret olsun
Sen dua etmeye devam et.
Amin kardeşim ecmain
teselli yazdı:
Allah razı olsun kardeşim
Amin kardeşim ecmain
Amin kardeşim sizdende Rabbul Alemin razı olsun
İmamın sesi çok güzel gerçekten
İnsanın içi bi hoş oluyor
m_muaz yazdı:
kardeşim allah razı olsun..ayeti bide benim en sevdiğim imam okumuş...AHMAD AL AJAMİ..cok güzekl okuyor..selam ile..
Amin kardeşim sizdende Rabbul Alemin razı olsun
İmamın sesi çok güzel gerçekten
İnsanın içi bi hoş oluyor
Hımmmmmm ;)
Hımmmmmm ;)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
B) B) B) B) B) B) B) B)
B) B) B) B) B) B) B) B)
Çok etkileyici Allah (c.c.) razı olsun kardeşim.ölümün ne zaman geliceği belli değil.her an ölücekmişiz gibi ibadetlerımızı tam ve zamanında yapmalıyız..
mustafa_xtar yazdı:
http://www.namazzamani.net/turkce/namaza_kalk_video.htm
KOPYALA - YAPIŞTIR
Çok etkileyici Allah (c.c.) razı olsun kardeşim.ölümün ne zaman geliceği belli değil.her an ölücekmişiz gibi ibadetlerımızı tam ve zamanında yapmalıyız..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10761-bilgisayari-birak-namazina-bak · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.