ACİL KIZ İSİMLERİ ARANIYOR
17.939 görüntülenme · 46 yanıt
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Esselamun Aleyküm.allah Anali Babali Büyütsün. Rabbine Yakişir Kul, Resule Yaraşir ümmet Olmayi Hayirli Evlat Olmayi Rabbim Nasip Etsin Inşaallah. Bende Hala Doğacak Bebeğime Isim Konusunda Kararveremedim. Size Yazilan Isimlerden Bende Faydalanmak Istiyorum Izniniz Olursa.
Benim Beğendiğim Isimlerde:
Eslem
Dilşat
Dilruba
Ceren
A.e.o.
Benim Beğendiğim Isimlerde:
Eslem
Dilşat
Dilruba
Ceren
A.e.o.
ecrin ve eslem ALLAH hayırlı bir evlat olabilmeyi nasip etsin inşALLAH
ALLAH'ım hakkımda hayırlı olanı,gönlüme razı eyle; gönlümün razı olduğunu hakkımda hayırlı eyle.(amin)
S.A. YÜSRA, SENA VE BERRA ANLAMLARI DA GÜZEL KULAĞADA HOŞ GELİYOR.
İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. İŞ İSİMDE DEĞİL AD BİR ÇİÇEKTİR DERLER ÖNEMLİ OLAN HAYIRLI OLMASI AİLESİNE VATANINA MİLLETİNE KARŞI...
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR. İŞ İSİMDE DEĞİL AD BİR ÇİÇEKTİR DERLER ÖNEMLİ OLAN HAYIRLI OLMASI AİLESİNE VATANINA MİLLETİNE KARŞI...
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH...
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Selamün aleyküm kardeşim:)
Fatma
Zeynep
Betül
Zehra
Erkekler için: Muhammed, Mürare, Fatih diyorum ben de..
Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile.:H
Fatma
Zeynep
Betül
Zehra
Erkekler için: Muhammed, Mürare, Fatih diyorum ben de..
Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile.:H
Selamun aleykum kardesim bende ISRA cok begeniyorum.ben de hamileyim ve kizim olursa isra nur koymayi dusunuyorum, erkek ismi daha dusunmedim.bilenler guzel erkek ismi bana da yazsinlar.ALLAH anali babali buyutsun.:Hslm ve dua ile
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10744-acil-kiz-isimleri-araniyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.