mustafa_xtar yazdı:
Namazında reklamı olurmu demeyin. İnsanları teşvik için nasıl çalışıyolar. Allah razı olsun Bi anlayabilsek. Bi köstek yerine destek olabilsek. Rabbu Alemin Yardımcımız olsun. Adresleri bu şekilde vermek zorunda kaldım öbür türlü hata veriyor. Kusura bakmayın. Allaha emanet olun
Namaz Reklamı Bayanlar İçin:
Namaz Reklamı Erkekler İçin:
Mekke üzerine arapça bi ilahi...
bu ses benim çok hoşuma gidiyor. Yathayyibet diye bi parçası var oda çok güzel... bi çocuk söylüyor galiba demi???
http://www.3afooor.com/create.php?card_id=66
KOPYALA - YAPIŞTIR
Kayseride Promosyonlu Sabah Namazı
Kayseri'de yayınlanan ''Kayseri Gündem'' gazetesinin, birinci sayfasında yer alan ilan şöyle: ''Duyuru-Ocak ayı içerisinde sabah namazına katılan herkese kahvaltı ikramımızdır. Adres: Amela Pazarı Mevkii Güneş Hastanesi karşısı Hatıroğlu Camii. Buluşma saati: 06:10.'' İsminin açıklanmasını istemeyen firma sahibi, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Unutulan sabah namazını teşvik etmek için böyle bir girişimde bulunduk. Camiye namaza gelen herkese, namaz sonrası kahvaltı ikram edilecek. Kahvaltı ikramı Ocak ayı boyunca sürecek'' dedi
Namazında Reklamı Olurmu Demeyin
6.007 görüntülenme · 96 yanıt
RE: Namazında Reklamı Olurmu Demeyin
Allah razı olsun. ben bu ilahiyi çok dinlemek istiyodum. yetim buluşmasında ıraklı çocuklardı yanılmıyosam bunu okumuşlardı çok duygulanmıştım.dinlemek iyi geldi. çooooooook teşekkür ederim. selam ile...
mustafa_xtar yazdı:
nuresma yazdı:
güzelmiş sağolun paylaştığınız için. ama sondaki ilahiyi çok dinlemek istedim ama arapça bişeyler çıkıyo ben de anlamadım. dinelyemedim.nasıl yapmam gerek acaba? yardım ederseniz sevinirim.
kardeşim çıkan sayfada ortadaki arapça yazıya tıklayın açılıyor hemen ilahi
Allah razı olsun
Allah razı olsun. ben bu ilahiyi çok dinlemek istiyodum. yetim buluşmasında ıraklı çocuklardı yanılmıyosam bunu okumuşlardı çok duygulanmıştım.dinlemek iyi geldi. çooooooook teşekkür ederim. selam ile...
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
amin ecmain bulmaya çalışayım linkini nerden indirebilirsiniz bi bakayım
nuresma yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
nuresma yazdı:
güzelmiş sağolun paylaştığınız için. ama sondaki ilahiyi çok dinlemek istedim ama arapça bişeyler çıkıyo ben de anlamadım. dinelyemedim.nasıl yapmam gerek acaba? yardım ederseniz sevinirim.
kardeşim çıkan sayfada ortadaki arapça yazıya tıklayın açılıyor hemen ilahi
Allah razı olsun
amin ecmain bulmaya çalışayım linkini nerden indirebilirsiniz bi bakayım
hoş geldin kardeşim acemiyiz galiba ;)
muratay yazdı:
B)
hoş geldin kardeşim acemiyiz galiba ;)
İnsanları teşvik etmek lazım soğutmak değil. Zaten çevremizde soğutmak için binbir türlü neden var. Dinimizi sevdirelim
İnsanları teşvik etmek lazım soğutmak değil. Zaten çevremizde soğutmak için binbir türlü neden var. Dinimizi sevdirelim
evet namazı kılmayı zaten istediği yerden öğrenebilir. ama önemli olan namazın önemi ve onun Rabbimizle bir konuşma olması, O'nun önünde eğilmek, kalbi taşlaşmaktan korumak...Allah razı olsun. selam ile..
mustafa_xtar yazdı:
evet namazı kılmayı zaten istediği yerden öğrenebilir. ama önemli olan namazın önemi ve onun Rabbimizle bir konuşma olması, O'nun önünde eğilmek, kalbi taşlaşmaktan korumak...Allah razı olsun. selam ile..
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
B)B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)B)
insanlar kendilerine bakmayınca herkesin hatasını görür
insanlar kendilerine bakmayınca herkesin hatasını görür
RE: selamlar
selamün aleyküm bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel yönlenidiyo insanı bilmediğim çok şeyi öğrendim Allah razı olsun:)
selamün aleyküm bu siteye yeni üye oldum gerçekten çok güzel yönlenidiyo insanı bilmediğim çok şeyi öğrendim Allah razı olsun:)
ve aleykümselam kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun
Hoş gelmişsiniz
tuba ozturk yazdı:
ve aleykümselam kardeşim üyeliğiniz hayırlı olsun
Hoş gelmişsiniz
B)B)B)
B)B)B)
ÇOK GÜZEL HEPSİNİ İZLEDİM.İLAHİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZELMİŞ.SAĞOLASIN..B)
ÇOK GÜZEL HEPSİNİ İZLEDİM.İLAHİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZELMİŞ.SAĞOLASIN..B)
amin ecmain kardeşim
amin ecmain kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10462-namazinda-reklami-olurmu-demeyin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- MAVİ JEANS ın yeni reklamı ''ALIŞ ARTIK BURASI İSTANBUL'' Boykot 1 cevap
- BISKUVILERININ AZERBAYCANDAKI REKLAMI Nasihatler 16 cevap
- Coca Cola'nın Yeni reklamı.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- sabah namazında aklıma gelenlerrrrr Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 43 cevap
- TEHECCÜD NAMAZINDA OKUNACAKLAR İslami Bilgi ve Kaynaklar 19 cevap
- 27/07/2012 Cuma sabah namazında Araknalı Müslümanlara dua için toplanılacak. Gündem 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.