SÜPERDİ KARDEŞİM SAĞOLASIN KOPYALAYIP MAİLLE HERKEZE YOLLADIM HAKKINI HELAL ET.. ÇOK GÜZEL BİR TEŞVİK ŞEKLİ BENCE.. GÜZEL REKLAM OLMUŞ ;)
Namazında Reklamı Olurmu Demeyin
6.007 görüntülenme · 96 yanıt
RE: Namazında Reklamı Olurmu Demeyin
SÜPERDİ KARDEŞİM SAĞOLASIN KOPYALAYIP MAİLLE HERKEZE YOLLADIM HAKKINI HELAL ET.. ÇOK GÜZEL BİR TEŞVİK ŞEKLİ BENCE.. GÜZEL REKLAM OLMUŞ ;)
Amin kardeşim Allah razı olsun
hatice-e yazdı:
izledim co güzel Rabbim bizleri namazimizdan geri koymasin insaAllah:(
Amin kardeşim Allah razı olsun
helal olsun kardeşim ne güzel arkadaşlarınızı bilgilendirmişiniz Allah razı olsun
Sizde hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
desertrose yazdı:
helal olsun kardeşim ne güzel arkadaşlarınızı bilgilendirmişiniz Allah razı olsun
Sizde hakkınızı helal edin Allaha emanet olun
seninde mübarek olsun kardeşim Sınavlarında başarılar
Allah zihin açıklığı versin
gurcu_05 yazdı:
herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun...bayramda net e giremedik sohbetlerden uzak kaldık şimdide sınavlar başlıyo inşallah şubattan sonra hep burda olacağım şimdilik allah emanet olun
seninde mübarek olsun kardeşim Sınavlarında başarılar
Allah zihin açıklığı versin
mustafa_xtar yazdı:
Namazında reklamı olurmu demeyin. İnsanları teşvik için nasıl çalışıyolar. Allah razı olsun Bi anlayabilsek. Bi köstek yerine destek olabilsek. Rabbu Alemin Yardımcımız olsun. Adresleri bu şekilde vermek zorunda kaldım öbür türlü hata veriyor. Kusura bakmayın. Allaha emanet olun
Namaz Reklamı Bayanlar İçin:
Namaz Reklamı Erkekler İçin:
bu ses benim çok hoşuma gidiyor. Yathayyibet diye bi parçası var oda çok güzel... bi çocuk söylüyor galiba demi???
http://www.3afooor.com/create.php?card_id=66
mustafa_xtar yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
Namazında reklamı olurmu demeyin. İnsanları teşvik için nasıl çalışıyolar. Allah razı olsun Bi anlayabilsek. Bi köstek yerine destek olabilsek. Rabbu Alemin Yardımcımız olsun. Adresleri bu şekilde vermek zorunda kaldım öbür türlü hata veriyor. Kusura bakmayın. Allaha emanet olun
Mekke üzerine arapça bi ilahi...
bu ses benim çok hoşuma gidiyor. Yathayyibet diye bi parçası var oda çok güzel... bi çocuk söylüyor galiba demi???
mustafa_xtar yazdı:
Mekke üzerine arapça bi ilahi...
KOPYALA - YAPIŞTIR
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNİZE SAĞLIK B) B) B)
Amin kardeşim ecmain
Tayfun_Dokgoz yazdı:
Amin kardeşim ecmain
B)
B)
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun
elzem yazdı:
kılmayanlar için böyle bir reklam çokta güzel olur..
paylaşım için tşkr
Sağolasın kardeşim Allah razı olsun
güzelmiş sağolun paylaştığınız için. ama sondaki ilahiyi çok dinlemek istedim ama arapça bişeyler çıkıyo ben de anlamadım. dinelyemedim.nasıl yapmam gerek acaba? yardım ederseniz sevinirim.
güzelmiş sağolun paylaştığınız için. ama sondaki ilahiyi çok dinlemek istedim ama arapça bişeyler çıkıyo ben de anlamadım. dinelyemedim.nasıl yapmam gerek acaba? yardım ederseniz sevinirim.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
kardeşim çıkan sayfada ortadaki arapça yazıya tıklayın açılıyor hemen ilahi
Allah razı olsun
nuresma yazdı:
kardeşim çıkan sayfada ortadaki arapça yazıya tıklayın açılıyor hemen ilahi
Allah razı olsun
B)
B)
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN. GÖRÜNTÜLER ÇOK GÜZEL RABBİM BİZLEREDE O KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEYİ NASİP EYLESİN. İLAHİYİ BAYAN SÖYLÜYOR SANIRIM. İNSANI ETKİLEYEN MÜZİĞİ VAR GÖRÜNTÜLER GÜZEL FAKAT NEDEN BAYAN SESİNİ KULLANMIŞLAR ANLAYAMADIM.
ALLAH RAZI OLSUN PAYLAŞIM İÇİN. GÖRÜNTÜLER ÇOK GÜZEL RABBİM BİZLEREDE O KUTSAL TOPRAKLARA GİTMEYİ NASİP EYLESİN. İLAHİYİ BAYAN SÖYLÜYOR SANIRIM. İNSANI ETKİLEYEN MÜZİĞİ VAR GÖRÜNTÜLER GÜZEL FAKAT NEDEN BAYAN SESİNİ KULLANMIŞLAR ANLAYAMADIM.
Amin kardeşim ecmain bizlerede nasip olur inş. dua edelimde.
İlahi konusunda ise sesi çok ince evet ama bence bayan değil küçük bi çocuk söylüyor. Ya da sesi ince olduğu için öyle çıkıyor. Ama çok güzel gerçekten
Allaha emanet olun
serife07 yazdı:
Amin kardeşim ecmain bizlerede nasip olur inş. dua edelimde.
İlahi konusunda ise sesi çok ince evet ama bence bayan değil küçük bi çocuk söylüyor. Ya da sesi ince olduğu için öyle çıkıyor. Ama çok güzel gerçekten
Allaha emanet olun
Kayseri'de yayınlanan ''Kayseri Gündem'' gazetesinin, birinci sayfasında yer alan ilan şöyle: ''Duyuru-Ocak ayı içerisinde sabah namazına katılan herkese kahvaltı ikramımızdır. Adres: Amela Pazarı Mevkii Güneş Hastanesi karşısı Hatıroğlu Camii. Buluşma saati: 06:10.'' İsminin açıklanmasını istemeyen firma sahibi, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Unutulan sabah namazını teşvik etmek için böyle bir girişimde bulunduk. Camiye namaza gelen herkese, namaz sonrası kahvaltı ikram edilecek. Kahvaltı ikramı Ocak ayı boyunca sürecek'' dedi
Kayseride Promosyonlu Sabah Namazı
Kayseri'de yayınlanan ''Kayseri Gündem'' gazetesinin, birinci sayfasında yer alan ilan şöyle: ''Duyuru-Ocak ayı içerisinde sabah namazına katılan herkese kahvaltı ikramımızdır. Adres: Amela Pazarı Mevkii Güneş Hastanesi karşısı Hatıroğlu Camii. Buluşma saati: 06:10.'' İsminin açıklanmasını istemeyen firma sahibi, AA muhabirine yaptığı açıklamada ''Unutulan sabah namazını teşvik etmek için böyle bir girişimde bulunduk. Camiye namaza gelen herkese, namaz sonrası kahvaltı ikram edilecek. Kahvaltı ikramı Ocak ayı boyunca sürecek'' dedi
Ne güzel demi ?????
Ne güzel demi ?????
Promosyonlu sabah namazı mı? :o:o:o:o
Promosyonlu sabah namazı mı? :o:o:o:o
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10462-namazinda-reklami-olurmu-demeyin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.