Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

58.417 görüntülenme · 588 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

aleykümselam ALLAH celle celaluh razı olsun.hayırlı ve bereketli bayramlar olsun.selametle............

aminenur
______selamun aleykum kaan kardeşim..

Rabbimiz; cümle Ümmeti Muhammed'in (sav) bayramı hayırlara vesile kılsın
ve gönüllerdeki bayramları nasip eylesin..inşaALLAH..hayırlı olsun

selam ve dua ile_______

şifaAllahım ;hayırlı,bereketli bayramlar nasip etsin hepimize.Amin

_SeNaToR_Allah Razı Olsun.Hayırlı Bereketli Bayramlar....

zencefil_1109selamun aleyküm kardeşim cümlemizin bayramı hayırlı ve mübarek olsun bayramınız kutlu olsun...

gülsengülselamünaleyküm
Tüm islam aleminin ve bu sitedeki arkadaşlarımın yaklaşmakta olan mübarek kurban bayramını samimi ve kalbden dualarımla kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah tan dilerim...

selam ve dua ile kalın....

burcum82cümlemizin bayramı hayırlı ve mubarek olsun...

Bi_iznillah
islam aleminin kurban bayramını kutluyorum...

[medya]

mervenur1allah razı olsun kaan abi herkesin kurban bayramı şimdideden mübarek olsun selametle

nurışığıHayırlı sabahlar kardeşim cümlemizin mübarek Kurban Bayramını kutlarım Allah'a emanet olun

YARALI KAPLse3lamın aleyküm hayırlı bayramlar allah hepimiz sağlık,sıhat,imanla yenisine kavuştursun inşallah selam ve dua ile kalın

Nur_u SecdeSelamün aleyküm kardeşim.tüm islam aleminin ve islamiyet gen ailesinin mübarek bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim........

BULENT TUNALISELAMÜN ALEYKÜM.TÜM İSLAM ALEMİNDEKİ KARDEŞLERİMİZİN BAYRAMI HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN.İSLAMİYETİN BİZE SUNMUŞ OLDUĞU BU GÜZELLİĞİ YAŞAMAK VE YAŞATMAK DUASI iLE.SELAM VE DUA İLE KALIN İNŞAALLAH

uzgun_42Hayırlı bayramlar..
Selam ve dua ile...
Herşey gönlünüzce olsun...

ayşe_28Cümlemizin bayramı hayırlı ve mübarek olsun

keltepeselamün aleyküm ablacım....
Tüm islam aleminin , ÖZELLİKLE SENİN, bu sitedeki KARDEŞLERİMİN yaklaşmakta olan mübarek kurban bayramını samimi ve kalbden dualarımla kutlar hayırlara vesile olmasını yüce RABBİMDEN dilerim...

RABBİME EMANET OL DUA İLE ABLACIM..
HAYIRLI GÜNLER....

inam_9Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı geçirmenizi diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
Saygı Ve Sevgilerle

ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

selamun aleykum
kıymetlı sıtemızın kıymetlı abılerı ablaları kardeşleri..
herkesın bayramı mubarek ola inşa-ALLAH..
senınde kaan abım..
selam ve dua ile...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh razı olsun.Hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

>AYLİN<selamun aleykum
kıymetlı sıtemızın kıymetlı abılerı ablaları kardeşleri..
herkesın bayramı mubarek ola inşa-ALLAH..
senınde kaan abım..
selam ve dua ile...
apsef

apsef

Yeni Üye · 3 mesaj

inşallah bu bayram tüm islam alemine bereket ve huzur getirir. Ve tüm İslam aleminde birlik beraberliğin pekişmesine vesile olur. Amin
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

selamün aleyküm...
herkese hayırlı bayramlar nasip etsin Rabbim inşaallah, tüm kardeşlerimin kurban bayramı mübarek olsun..
selam ve dua ile.. :a03:
metfamu

metfamu

Mübarek Üye · 592 mesaj

bayramınız mübarek olsun rabbim ahiret bayramını bizlere nasip etsin
meral78

meral78

Aktif Üye · 98 mesaj

Rabbim cümle müslüman aleminin,Bayramını mübarek etsin.Hayırlı ve bereketli bayramlar olması temennisiyle.
eminkms

eminkms

Mübarek Üye · 1.299 mesaj

insanlar başaklara benzer..içleri boşken başları havadadır,içleri doldukça eğilirler!!

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam hayırlı ve bereketli bayramlar olsun selametle kalınız.

apsefinşallah bu bayram tüm islam alemine bereket ve huzur getirir. Ve tüm İslam aleminde birlik beraberliğin pekişmesine vesile olur. Amin

ayşe.aselamün aleyküm...
herkese hayırlı bayramlar nasip etsin Rabbim inşaallah, tüm kardeşlerimin kurban bayramı mübarek olsun..
selam ve dua ile.. :a03:

metfamubayramınız mübarek olsun rabbim ahiret bayramını bizlere nasip etsin

meral78Rabbim cümle müslüman aleminin,Bayramını mübarek etsin.Hayırlı ve bereketli bayramlar olması temennisiyle.

eminkms
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Bayram günleri sevinç ve neşe günleridir. Bu sebeple eşimizi, çocuklarımızı, ana ve babamızı sevindirelim. Güler yüzlü olalım. Geçmişlerimizi dua ve hayırla yad edelim. Barışmak ve kaynaşmak için bayramları fırsat bilelim. Dinimize; iman, ibadet ve ahlakımıza sahip çıkalım. Haram ve günahlara yanaşmayalım. İnsanların haklarına saygılı olalım. Milli ve dini birliğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi koruyalım. Vatanımızı ve milletimizi sevelim. Kin ve intikam duygularını terkedelim. Birbirimizle selamlaşalım ve bayramlaşalım.
Hasıl ı Kelam

Hasıl ı Kelam

Mübarek Üye · 2.034 mesaj

İnşaAllah hayırlı,hayırlara vesile olan,bayram olduğu belli olan bir bayram geçiririz.
Şimdiden tüm site sakinlerinin bayramını kutluyorum.

İnşaAllah sitenin büyükleri şimdiden bayramlaşıp,bayram günü ortadan kaybolmazlar.Ben harçlık almak için o günde burda olacam çünkü ::D
meltem

meltem

Mübarek Üye · 1.782 mesaj

Selamunaleyküm tüm islam aleminin mübarek...
KURBAN BAYRAMI kutlu olsun...
Rabbim cümlemize nice bayram günlerini görmeyi nasip etsin...B)B)B)
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
gurbette

gurbette

Mübarek Üye · 2.850 mesaj

Selamun Aleykum

Bütün müslümanlarin bayrami mübarek olsun ve tüm insanliga hayir ve mutluluklar getirsin..
degerli kardeslerim bu bayrami vesil bilerek;
Sevdiklerinize hiç ummadiklari hediyeler aliniz. daha önce düsünüpte fakat yapamadiginiz iyilikler yapiniz, eger kalbini kirdiginiz kisi veya kisiler varsa bayrami firsat bilip onlardan özür dileyiniz, bu bayram vesilesiyle artik kimseyi incitmeme kalp kirmamak gibi prensip karari alarak bunu devam ettirmaye çalisalim insALLAH

Kalbiniz islamin nuruyla eviniz ve aileniz bayramin huzuru ve coskusuyla dolsun...
Allaha emanet olunuz...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam cümleten hayırlı ve bereketli bayramlar olsun.Hakkı ile yaşayanlardan olmak duası ve ümidi ile...

Hasıl ı KelamİnşaAllah hayırlı,hayırlara vesile olan,bayram olduğu belli olan bir bayram geçiririz.
Şimdiden tüm site sakinlerinin bayramını kutluyorum.

İnşaAllah sitenin büyükleri şimdiden bayramlaşıp,bayram günü ortadan kaybolmazlar.Ben harçlık almak için o günde burda olacam çünkü ::D

meltemSelamunaleyküm tüm islam aleminin mübarek...
KURBAN BAYRAMI kutlu olsun...
Rabbim cümlemize nice bayram günlerini görmeyi nasip etsin...B)B)B)

gurbetteSelamun Aleykum

Bütün müslümanlarin bayrami mübarek olsun ve tüm insanliga hayir ve mutluluklar getirsin..
degerli kardeslerim bu bayrami vesil bilerek;
Sevdiklerinize hiç ummadiklari hediyeler aliniz. daha önce düsünüpte fakat yapamadiginiz iyilikler yapiniz, eger kalbini kirdiginiz kisi veya kisiler varsa bayrami firsat bilip onlardan özür dileyiniz, bu bayram vesilesiyle artik kimseyi incitmeme kalp kirmamak gibi prensip karari alarak bunu devam ettirmaye çalisalim insALLAH

Kalbiniz islamin nuruyla eviniz ve aileniz bayramin huzuru ve coskusuyla dolsun...
Allaha emanet olunuz...
vaktileyl

vaktileyl

Mübarek Üye · 2.887 mesaj

Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

hayırlı ve bereketli bayramlar olsun.Hakkı ile yaşayanlardan olmak duası ve ümidi ile...
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu;)

TÜM ÜMMET_İ MUHAMMED İN KURBAN BAYRAMINI KUTLARI***,İNŞALLAH ULAŞMAYA VE HAKKIYLA YAŞAMAYA FIRSATIMIZ OLUR.._______selam ve baki dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

aleykümselam kardeşim hayırlı ve bereketli bayramlar olsun.

firdesTÜM ÜMMET_İ MUHAMMED İN KURBAN BAYRAMINI KUTLARI***,İNŞALLAH ULAŞMAYA VE HAKKIYLA YAŞAMAYA FIRSATIMIZ OLUR.._______selam ve baki dualarımla..
semos

semos

Kıdemli Üye · 303 mesaj

Selamunaleyküm ,
cümlemizin mübarek kurban bayramımız kutlu olsun inşallah
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

Selam Aleyküm Kardeşim Allah razı olsun Rabbim Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramında sağlıklı huzurlu mutlululuk dolu nice bayramlar geçirmek nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle sizlerle hep beraber inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.