Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
58.417 görüntülenme · 588 yanıt
Bugün Bayram! Mübarek Kurban Bayramı. Tüm inananlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı.nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Hayırlı Bayramlar Selamün Aleyküm
Değerli İslamiyet.gen.tr ailesi;
Canab-ı Hakk'ın bize sağ sailm olarak nasip ettiği bu fazileti çok yüce kurban bayramınızı tebrik eder buu günleri en güzel şekilde ihya edebilmeyi umud ederim.
Bu günleri ihya ederken bizden ayrılan ölmüşlerimize,yetim,kimsesiz,yoksuz kardeşlerimizi dualarımızda unutmayıp kurban edebildiğimiz hayvanların etlerini onlarla paylaşmak,yüzlerini güldürmek,sevinçlerine ortak olmak ve azda olsa bir tebessüm uyandırabilmek ümidiyle...
Saygılarımla sitemizin haylaz üyesi odtulu.seyma.... :)
Büyüklerimizin ellerinden,küçüklerimizin gözlerinden öprek veda ederim...
Selam ve dua ile....
Değerli İslamiyet.gen.tr ailesi;
Canab-ı Hakk'ın bize sağ sailm olarak nasip ettiği bu fazileti çok yüce kurban bayramınızı tebrik eder buu günleri en güzel şekilde ihya edebilmeyi umud ederim.
Bu günleri ihya ederken bizden ayrılan ölmüşlerimize,yetim,kimsesiz,yoksuz kardeşlerimizi dualarımızda unutmayıp kurban edebildiğimiz hayvanların etlerini onlarla paylaşmak,yüzlerini güldürmek,sevinçlerine ortak olmak ve azda olsa bir tebessüm uyandırabilmek ümidiyle...
Saygılarımla sitemizin haylaz üyesi odtulu.seyma.... :)
Büyüklerimizin ellerinden,küçüklerimizin gözlerinden öprek veda ederim...
Selam ve dua ile....
HER İLK BAHARDA GELİNCİKLERIN EN GÜZEL BAŞLANGICLARI MÜJDELENMESİ GİBİ BU BAYRAMINDA HERKESE SAGLIK,MUTLULUK,NEŞE ,HUZUR GETİRMESİ DİLEKLERİMLE HAYIRLI BAYRAMLAR....slm ve dua ile....
Yüce rabbımın bıze bagısladıgı bu mübarek kurban bayramınız mübarek olsun herkese hayırlı bayramlar dılerım;;;; bu güzel bayramın bütün müslüman alemıne barıs,mutluluk,huzur getırmesı dılegıyle.....almanyadan slm ve dua ıle
Hasıl ı Kelamşeymacıım hayırlı bayramlar.Al bakalım buda harçlığın
:)
Çok cömertsin ablacığım
ben bununla bisürü test alırım :)
Ellerinden öptüm B)
odtulu.seymaÇok cömertsin ablacığım
ben bununla bisürü test alırım :)
Ellerinden öptüm B)
şeymacım kopyalıp yapıştıra yapıştıra harca :a21::a21:
lise 1 de misin?
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
aleykümselam amin inşaALLAH.Hayırlı ve bereketli bayramlar selametle kalınız...
hasan_26tüm müslüman aleminin kurban bayramı hayırlara vesile olmasını temenli eder en içten dileklerimle kutlarım yüce mevlam nice saglıklı mutlu huzur dolu bayramlar geçirmek temenlisiyle bayramınız mübarek olsun...
yüce allah'ımın rahmeti bereketi magrifeti üzerinize olsun...
bune geziyor demeyin sakın malum ekmek parası çalışıyoruz bayram namazını kılamamamın üzüntüsünü yaşamaktayım ...
uzeyrKurban Bayramınız Mübarek olsun..
İslamiyet.gen.tr ailesinin;
Kurban bayramını tebrik eder,sevdiklerinizle ve sevenlerinizle, sıhhat ve afiyetle, huzurlu bir bayram geçirmenizi temennî ederim.
Zilhicce ayının ilk on gününden istifade edebilen ve bugünlerde afv-ı mağfiret edilen ve cehennemden azad olunan kulların arasında olmayı, Cenab-ı Allahdan niyaz ederim.
Din kardeşlerimize hayırlı ömürler, hüsn-ü hulk, akl-ı selim, sıhhat-ü afiyet, rüşd-ü hidâyet ve istikamet ihsan eylemesini Rabbimizden niyaz ederim.
Müstecâb dualarınızı istirham ederim .
parlayanyıldızherkese hayırlı bayramlar...
odtulu.seymahayırlı bayramlar ...B)
tövbekar_kızHER İLK BAHARDA GELİNCİKLERIN EN GÜZEL BAŞLANGICLARI MÜJDELENMESİ GİBİ BU BAYRAMINDA HERKESE SAGLIK,MUTLULUK,NEŞE ,HUZUR GETİRMESİ DİLEKLERİMLE HAYIRLI BAYRAMLAR....slm ve dua ile....
salih_43Herkezin Mübarek Kurban Bayrami Kutlu oLsun
Hayırlara vesile olmasi dileğiyle
Hayırlı bayramlar
konyali semaYüce rabbımın bıze bagısladıgı bu mübarek kurban bayramınız mübarek olsun herkese hayırlı bayramlar dılerım;;;; bu güzel bayramın bütün müslüman alemıne barıs,mutluluk,huzur getırmesı dılegıyle.....almanyadan slm ve dua ıle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10315-kurban-bayramimiz-mubarek-olsun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.