Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
58.417 görüntülenme · 588 yanıt
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
vaktileyl
Ottoman'sHerkesin Bayramı Mübarek Olsun..:)
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
emine2sizlerinde bayramı mübarek olsun kardeşelrim
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
emine2sizlerinde bayramı mübarek olsun kardeşelrim
konyali semaHerkesin bayrami mübarek olsun hayirli bayramlar nasip etsin Allahim...ben gurbetteyim uzaklardada bayramlar bayram olmuyorki simdi türkiyede olup bayramin heyecanini yasamak isterdim..Bayram sabahi anamin babamin ellerinden öpüp onlarin güzel kokusunu icime cekmek isterdim.....BAYRAM SABAHI namaza gittiginiz de dualarinizi eksik etmeyin bizden...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
kalbiminurlandırrabbim bayramda küzlerin barışmasını nasip etsin inşallah. hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Yüce Rabbim tüm islam aleminin kurban bayramlarını mübarek kılsın.
Bununla beraber, bu yüce dini yasamaya çalışıp; canlarından, mallarından geçenlere rahman yardım etsin. Örneklerini Doğu Türkistanda, Çeçenistanda, Keşmirde görüyoruz.
Allah yardımcıları olsun...
Amin
hayırlı bayramlar..tüm islamiyet.gen.tr ailesinini bayramı mubarek olsun..
ALLAH a emanetsiniz...
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
kalbiminurlandırrabbim bayramda küslerin barışmasını nasip etsin inşallah. hepimizin bayramı mübarek olsun inşallah
TakeOneBismillahirrahmanirrahim (Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın Adıyla)
Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh...
"(Resûlüm!) Kuşkusuz biz sana Kevser'i verdik. Şimdi sen Rabbine kulluk et ve kurban kes. Doğrusu sana buğzeden, soyu kesik olanın ta kendisidir. Kevser,108/1,2,3.
Yüce Rabbim tüm islam aleminin kurban bayramlarını mübarek kılsın.
Bununla beraber, bu yüce dini yasamaya çalışıp; canlarından, mallarından geçenlere rahman yardım etsin. Örneklerini Doğu Türkistanda, Çeçenistanda, Keşmirde görüyoruz.
Allah yardımcıları olsun...
Amin
eY sEvGiLiselamun aleykum;
hayırlı bayramlar..tüm islamiyet.gen.tr ailesinini bayramı mubarek olsun..
ALLAH a emanetsiniz...
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine
dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
hafizeBayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el
öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki ‘pause’ düğmesine
dokunun… Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar…
İMRENVarlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
emegine saglık kardeşim
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10315-kurban-bayramimiz-mubarek-olsun · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.