mrb, bu site güzel, az önce ölümle ilgili şeyler okuyunca çok korktum bu bilmece çok iyi geldi:D:D, bu arada 11 tane insan yüzünü bulduğumu çok rahat söylüyorum,:D:D:D. İyi günler.
SİZ MİKEMMELMİSİNİZ???
2.271 görüntülenme · 28 yanıt
RE: SİZ MİKEMMELMİSİNİZ???
mrb, bu site güzel, az önce ölümle ilgili şeyler okuyunca çok korktum bu bilmece çok iyi geldi:D:D, bu arada 11 tane insan yüzünü bulduğumu çok rahat söylüyorum,:D:D:D. İyi günler.
yavv kardesim resim çok kuçuk valla bakmaktan gozlerim bozulacak du bidaha bakim:D:D:D
yavv kardesim resim çok kuçuk valla bakmaktan gozlerim bozulacak du bidaha bakim:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
kardeşim ben belki benzettim ama 12 tane buldum ama 11 tanesi net mükemmellik konusuna gelince sizin takdirinize bırakıyorum selam ve dua ile B)B)
kardeşim ben belki benzettim ama 12 tane buldum ama 11 tanesi net mükemmellik konusuna gelince sizin takdirinize bırakıyorum selam ve dua ile B)B)
bende buldum 11 tane zor olmadı ama mükemmellik konusunda endişeliyim :)
selametle allah a emanet olun
bende buldum 11 tane zor olmadı ama mükemmellik konusunda endişeliyim :)
selametle allah a emanet olun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10301-siz-mikemmelmisiniz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- üstteki üyeyi görünce aklınıza ne geliyor yorum yapın Bilmece-Bulmaca ve Oyun 4.085 cevap
- SON TEK HARF BULMACASI Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.950 cevap
- 1000'den geriye doğru sabır yolculuğu.. Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.051 cevap
- ;;;;;;bir bahane bul ve üstekini ban'la;;;;;; Bilmece-Bulmaca ve Oyun 2.007 cevap
- Yeni Bir Oyuna Varmisiniz Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.892 cevap
- KELİME TÜRETMECE... Bilmece-Bulmaca ve Oyun 1.664 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.