SİZ MİKEMMELMİSİNİZ???
2.269 görüntülenme · 28 yanıt
RE: SİZ MİKEMMELMİSİNİZ???
kardeşim ben 10 tane buldum ama 11 ciden emin değilim.. tam çıkaramadım insan yüzümü diye ama çok kolaymış hemde eğlenceli sağolasın ;);)
kardeşim ben 10 tane buldum ama 11 ciden emin değilim.. tam çıkaramadım insan yüzümü diye ama çok kolaymış hemde eğlenceli sağolasın ;);)
BENDE BULDUM AMA MÜKEMMELLİKTEN EMİN DEĞİLİM :D MİYASECİM RESİMLER HAZIR DUYDUK DUYMADIK KONUSUNA EKLİYORUM
BENDE BULDUM AMA MÜKEMMELLİKTEN EMİN DEĞİLİM :D MİYASECİM RESİMLER HAZIR DUYDUK DUYMADIK KONUSUNA EKLİYORUM
bende buldum valla ;) :)
bende buldum valla ;) :)
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11'inide buldum ama ben baharın oğlu veyselim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11'inide buldum ama ben baharın oğlu veyselim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAM TAMINA 11 TANE BULDUM ELHAMDULİLLAH..AĞAÇLARIN ORDA 3 TANE VAR...B)B)
TAM TAMINA 11 TANE BULDUM ELHAMDULİLLAH..AĞAÇLARIN ORDA 3 TANE VAR...B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
S.A 5-6 sı ortada net diğerleri yeşilliklerin içinde 11 tane buldum.......
ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE..............
S.A 5-6 sı ortada net diğerleri yeşilliklerin içinde 11 tane buldum.......
ALLAH CC RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE..............
paryosa_t yazdı:
biraz zor oldu ama 12 tane buldum:D:D
çok dikkatli bakınca 11 tane buldum inanın B)
çok dikkatli bakınca 11 tane buldum inanın B)
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10301-siz-mikemmelmisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.