BABALAR :)))

3.114 görüntülenme · 31 yanıt

Paylaş:
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

RE: BABALAR :)))

allah razı olsun ....cok guzeldı...selam ile....allah a emanet olun...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

allah razı olsun ....cok guzeldı...selam ile....allah a emanet olun...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Tayfun_Dokgoz

Tayfun_Dokgoz

Mübarek Üye · 853 mesaj

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜLER ALLAH RAZI OLSUN BABALAR EVLATLARI İÇİN HER ZAMAN ELLERİNDEN GELENİ YAPARLAR B)
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

B)B)B) ;)
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

vavv hepsi superdi kardesim ALLAH razi olsun eline saglik selamve dua ile.. ama ben anne olucam insallah annelerle ilgili biseyler yokmu bekleriz insallah
:D:D:D
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selma_

Selma_

Mübarek Üye · 606 mesaj

s.a biraz inatçı ama genelde babam böyle bir insan. oyüzden rabbime hep böyle bir eş nasip etsin diye dua ederim.eşi ve çocukları onun dünyası. emeğine sağlık kardeşim çok güzeller.a.e.o:p
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

harika cok ğüldüm nerden buldunuz böyle komik karikatürleri :D:D:D:D
bizde babamla hemen hemen böyle anılarımız var 30 yaşına geldim benımde cocugum var babam hala anlatır ilk okula başladıgım gunu:p:p:p:p:p
desertrose

desertrose

huzunlu_gurbet yazdı:
vavv hepsi superdi kardesim ALLAH razi olsun eline saglik selamve dua ile.. ama ben anne olucam insallah annelerle ilgili biseyler yokmu bekleriz insallah
:D:D:D

ALLAH CÜMLEMZİDEN RAZI OLSUN KARDEŞİM BEĞENDİĞİNİZE SEVİNDİM.. RABBİM ANNE OLMANIZI NASİP EDER İNŞ..;) BU ARADA ÜYE İSMİNİZ "ERTUĞRUL ERKİŞİDEN HÜZÜNLÜ GURBET" TÜRKÜSÜNÜ HATIRLATTI HEP DİNLERİM VE ÇOK SEVERİM:):)
desertrose

desertrose

mavi22 yazdı:
s.a biraz inatçı ama genelde babam böyle bir insan. oyüzden rabbime hep böyle bir eş nasip etsin diye dua ederim.eşi ve çocukları onun dünyası. emeğine sağlık kardeşim çok güzeller.a.e.o:p

A.S. SAĞOLASIN KARDEŞİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM:) AH ŞU BABALAR:)
SELAMETLEB)B)
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

s.a kardes cok güzeldi emegine saglik:D
benimde baba olma gibi bi sansim, imaknim yok ama ins. anne olurum:)
rabbim cümlemize hayirli anne baba olmayi nasip etsin ins. ve hayirli evlatlar versin ins. B)
M DENIZ

M DENIZ

Mübarek Üye · 1.228 mesaj

S.A ÇOK GÜZELLER YAAAA. BENİM OĞLAN 2 YAŞINDA ŞİMDİDEN BİZE MUM TUTTURUYO BU GİDİŞLE O ÖNLÜKTEN BENDE GİYECEM HERALDE:D:D:D:D:D:D
EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN.
B)B)B)AMA KESİNLİKLE ANNELERİN HAKKINI YİYEMEM. ALLAH ONLARDAN SONSUZ RAZI OLSUN.B)B)B)
ruzgar_17

ruzgar_17

Kıdemli Üye · 274 mesaj

:D:D:D waw supermıs abı ellerınıze saglık baba dıılız ama tıpkı bol ebır babam varrrrrrrr
benımle okula bıle gelennnn (ACIK OGRETIM OKUYO DA)
:D:D
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.