BABALAR :)))
3.114 görüntülenme · 31 yanıt
RE: BABALAR :)))
:D:D:D
Baba olma gibi bir şansım yok ama, böyle babalar dostlar başına ....
Çok güzeldi, emeğine sağlık ....:D:D:D
ÇOK GÜZEL AMA YAA :D:D ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR BÜYÜDÜĞÜNDE.. RABBİM TÜM GENÇLERE ANA BABA OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. B)B)B)
mk5834 yazdı:
s.a
evet ben böyle olmaya aday bir babayım.bizim kerata ne dese yaptırıyor.elimde değil.:D:D:D:D:D:D:D:D
ÇOK GÜZEL AMA YAA :D:D ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI BİR EVLAT OLUR BÜYÜDÜĞÜNDE.. RABBİM TÜM GENÇLERE ANA BABA OLMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. B)B)B)
Allah razı olsun babalar sert oldukları kadar içinde yaşayan bi çocuk vardır. Bu çocuk doğan bi çocukla daha bi meydana çıkar. Allah razı olsun çok güzel ve hoş... :):)
Allah razı olsun babalar sert oldukları kadar içinde yaşayan bi çocuk vardır. Bu çocuk doğan bi çocukla daha bi meydana çıkar. Allah razı olsun çok güzel ve hoş... :):)
EVET ÇOK GÜZEL İFADE ETTİN MUSTAFA KARDEŞİM.. :):) SAĞOLASIN B)B)B)
mustafa_xtar yazdı:
EVET ÇOK GÜZEL İFADE ETTİN MUSTAFA KARDEŞİM.. :):) SAĞOLASIN B)B)B)
SENDE ANNE OLURSUN FENA MI :):):) SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SELAMETLE İNŞALLAH B)B)B)
siyah_beyaz yazdı:
SENDE ANNE OLURSUN FENA MI :):):) SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SELAMETLE İNŞALLAH B)B)B)
aşağı yukarı öyle.nedendir bilinmez ama evlat için yapılan gözümüze gelmiyor.belli bir program dahilinde düzenleriz biz herşeyi.futbola oğlum (9) meraklıyız.galatasaray taraftarıyız.genelde buradaki maçlarına götürürüm oğlumu.kızım ise sinemayı çok sever.yani anne baba olarak onlar için herşeyi kuralına uygun yaparız.

aşağı yukarı öyle.nedendir bilinmez ama evlat için yapılan gözümüze gelmiyor.belli bir program dahilinde düzenleriz biz herşeyi.futbola oğlum (9) meraklıyız.galatasaray taraftarıyız.genelde buradaki maçlarına götürürüm oğlumu.kızım ise sinemayı çok sever.yani anne baba olarak onlar için herşeyi kuralına uygun yaparız.

ÇOCUKLARIN ÇOK ŞANSLI ÖYLEYSE ABİ BEN SENİN DEDİĞİN ŞEYLERİ HİÇ GÖRMEDİM ÇÜNKÜ.. RABBİM AYIRMASIN SİZLERİ.. MAŞALLAH DİYEYİM :D:D:D
ATA_11 yazdı:
ÇOCUKLARIN ÇOK ŞANSLI ÖYLEYSE ABİ BEN SENİN DEDİĞİN ŞEYLERİ HİÇ GÖRMEDİM ÇÜNKÜ.. RABBİM AYIRMASIN SİZLERİ.. MAŞALLAH DİYEYİM :D:D:D
SAĞOL KARDEŞİM, RABBİM HERKESE ANNE, BABA OLMAYI HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN ...
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH ...
desertrose yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
AMİNN KARDEŞİM..B)B)
siyah_beyaz yazdı:
desertrose yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
AMİNN KARDEŞİM..B)B)
TEŞEKKÜR EDERİM :):):):)
sert yazdı:
KARİKATÜRLER ÇOK HOŞTU ELLERİNE SAĞLIK KARDEŞİM
TEŞEKKÜR EDERİM :):):):)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN DE BABA OLMAK İSTİYORUM DUA EDİN KARDEŞLERİM....
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
RABBİM SİZEDE NUR TOPU GİBİ BİR EVLAT NASİP EDER İNŞALLAH KARDEŞİM.. SİZDE İYİ BİR BABA OLURSUNUZ.. AMİN...
Ahmed_1907 yazdı:
RABBİM SİZEDE NUR TOPU GİBİ BİR EVLAT NASİP EDER İNŞALLAH KARDEŞİM.. SİZDE İYİ BİR BABA OLURSUNUZ.. AMİN...
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KOMİKLER YAA BENDE BABA OLAMICAM AMA CENNETİN BİLE AYAKLARI ALTINDA OLAN ANNELERDEN OLUCAM İNŞALLAH RABBİM NASİB EDERSE.ALLAHA EMANET OL
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK KOMİKLER YAA BENDE BABA OLAMICAM AMA CENNETİN BİLE AYAKLARI ALTINDA OLAN ANNELERDEN OLUCAM İNŞALLAH RABBİM NASİB EDERSE.ALLAHA EMANET OL
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10283-babalar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.