BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..

35.870 görüntülenme · 385 yanıt

Paylaş:
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

RE: BU SİTEYLE NASIL TANIŞTIK..

ARAMIZA HOŞGELDİNİZ KARDEŞLERİM...
muraddd

muraddd

Yeni Üye · 8 mesaj

RE: slm

RE: slm

mrb bende bu siteye şöle grdim..googlede bi tartışma ortamı arıyodum ama dini konularda tartışma derken harala gürele değil..adam gibi soru cvp ama mantık çerçevesinde die.nsye baktım google en yukarıya bu siteyi çıkarmıştı bnde bi tıkladım baktım hem güzel faydalı bi site hmde harika bi forum..herkesten ALLLAH razı olsun..sizinle daha çok şeyler paylaşacaz inşallah...
EFSUN-C

EFSUN-C

Aktif Üye · 84 mesaj

BEN DUALARIMDA HEP DOĞRU İNSANLARLA KARŞILAŞMAYI DİLEDİM ALLAHTAN KURAN OKUMAYI İLERLETMEK İÇİN ÇARE ARARKEN SİZLERİN ARASINA GELDİM İYİKİ GELMİŞİM KISA ZAMANDA ÇOK ŞEYLER ÖĞRENDİM.ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.
Ey Allah'ım Her halükarımda huzurunda olma bilincini bana ihsan eyle . Kalbimi Sen'den başkasından hali eyle. Huzurunda olanların aşkını ihsan eyle ALLAH'ım.
SEVGI HERYERDE

SEVGI HERYERDE

Aktif Üye · 61 mesaj

BENDE TESADUFEN GEZERKEN SEVGILILER GUNUNDE GERCEK SEVGILIYE YAZILMIS BIR YAZIYI OKUDUM HEMEN UYE OLDUM COK MUTLUYUM HEPINIZI SEVIYORUM
hilyenur

hilyenur

Yeni Üye · 2 mesaj

ablam sürekli burdaki konulari mail ile bana gönderiyordu cok güzel konular vardi tam bir ay oldu dün baktim siteyi gezince dahada hosuma gitti Allah razi olsun emegi gecenlerden bende araniza yeni katilanlardanim,insallah güzel dostluklar olur....
islamiyet142

islamiyet142

Üye · 29 mesaj

:pselam
islamiyet142

islamiyet142

Üye · 29 mesaj

:pselam
Kader_sultan

Kader_sultan

Kıdemli Üye · 348 mesaj

s.a arkadaslarB)
bende bu siteye tesadüfen girdim...dinimiz konusunda bir kac sey arasitirken bu siteyi buldum ve baktim...siteye ilk girdiim günden beri sürekli bazi konulari daha iyi ögrenmek icin arastirmak icin girdim ve en sonunda üye olmaya karar verdim...iyikide üye olmusum...bu site sayesinde bilmedigim bir cok konu hakkinda bilgi sahibi oldum ve kafamda olan bircok soru isaretinide cevaplamis oldum....bize bu bilgileri veren ve site de emegi gecen tüm din kardeslerimden allah razi olsun...B)
cakamo

cakamo

Kıdemli Üye · 225 mesaj

SELAMUNALEYKÜMB)ÖNCE RABBİMİN İZNİ DAHA SONRA VESİLE ETMESİ HER ZERREYE İŞLEYEN SONSUZ AZAMETİ İLE BU ACİZ KULUNA GÖR DEMESİYLEB)HİÇ BİR ŞEYİN OLMADIĞI GİBİ BUDA BİR TESADÜF DEĞİLDİRB)RABBİM C.C. CÜMLEMİZİ HAYIR YOLUNDA KOŞAN VE O YOLDA ÖLÜP ŞEHADET ŞERBETİNİ İÇENLERDEN EYLESİN İNŞALLAHB)B)B)
HAK BAKİDİR BAKİ KALACAKTIR.KİM ONA SAHİP ÇIKARSA TEHVİD BAYRAĞI ONUN ELİNDE DALGALANACAKTIR.
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Ben de Kuran-ı kerim dinlemeyi çok seviyorum...''Online hatim dinleme'' den Hatim dinliyordum...Aslında bu siteden öncedende dinliyordum...Sonradan üye olmak aklıma geldi...Ve üye oldum iyikide olmuşum..B)B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

ben işyerinde kuranı kerim okumak için bir site arıyordum ve sitenizle bu şekilde tanıştım gerçi dha yeni üyeniz sayılırım.Eskiden boş vakitlerimde net girdiğimizde gazete yapraklarını okuyordum şimdi ise boş bir dk bile olsa yada aklıma takılan bir konu hemen sitenize bakıp istifade etmeye çalışıyorum ve arkadaşlarımada bu siteyi tavsiye ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun.
Hayırlı Günler
canberk97

canberk97

Üye · 10 mesaj

NAMAZ İLE İGİLİ BİGİ ALMAK İÇİN SİTEYE GİRMİSTİM VE ÜYE OLDUM.ÜYE OLDUĞUM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANLI HİSSEDİYORUM SİZLER TANIŞMAK NASİP OLDU.HERKEZ ALLAHA EMANET OLSUN
sadece_eda

sadece_eda

Mübarek Üye · 810 mesaj

allah yolundan ayırmasın bizi kardeşlerim...B)
MAVI DUSLER

MAVI DUSLER

Üye · 34 mesaj

BENİKİDE TAM BİR TESADÜF ASLINDA
SEVGİLİ BİRİCİK PATRONUM İNTERNETE YENİ BAĞLANDIĞIMIZ SIRALARDA İNTERNETTE MÜBAREK BELDELERİN RESİMLERİNİ ARARKEN BU SİTE İLE KARŞILAŞTI BENDE YANINDAYDIM BU ARADA TABİ BEĞENDİMİ SÖLEDİM SONADA SIK SIK SİTEYİ ZİYERET ETTİM BEĞENDİĞİM YAZILARI RESİMLERİ ALDIM ARKADAŞLARIMA YOLADIM E-POSTA ARACILI İLE Bİ KAÇ ARKADAŞIMADA TAVSİYE ETTİM. SONRA ÜYE OLMAYI HEP İSTEDİM AMA PATRONUM SICAK BAKMADI İSTEMEDİ YANİ BUGÜN İŞE GELMEDİ BENDE FIRSATTAN İSTİFADE ÜYE OLİM DEDİM;) HABERİ YOK ARAMIZDA KALSIN;););):D
nurelifnur

nurelifnur

Üye · 26 mesaj

selamun aleyküm kardeşlerim,
ben bu siyteyle tanışamam çok farklı oldu,nette mekkedeki kuranı-ı kerım okuyan hocayı online olarak dınlemek için dolaşıyodum.tamda bu sırada bu siteyle karşılastım.uzun süredir arayıpta bulamadıgım o guzel kuranı kerım-in okunuşu adeta benı büyülemişti....her defasında sizlere teşekkür etmek için sitede gezip durdum hamdolsunki sitede bıyer bulabildm....allahh hepinizden razıııı olsunnnn......emegı geçen tüm kardeşlerin gönünden geçenı allah hayırlısından kabul eylesin hayırlı günler......B)
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

SA KARDEŞLERİM BİRKAÇ AY ÖNCE İLK DEFA İNTERNETLE TANIŞTIM VE İLK İŞİM İSLAMI ÖĞRENMEKTİ DAHA İNTERNETİ KULLANMAYI BİLMİYORDUM GOOGLEYE İSLAMİYET HAKKINDA BİLGİ YAZDIM SONRA KARŞIMA BU SİTE ÇIKTI Bİ BAĞLANDIM BİDAHADA BIRAKAMADIM
sisam

sisam

Kıdemli Üye · 104 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM BU SİTEYLE ARKADAŞIM SAYESİNDE TANIŞTIM SİTEYE GİRDİĞİMDE ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU GÖRDÜM ARTIK HERGÜN GİRİYORUM
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM BU SİTEYLE ARKADAŞIM SAYESİNDE TANIŞTIM SİTEYE GİRDİĞİMDE ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU GÖRDÜM ARTIK HERGÜN GİRİYORUM

YALANCIIII ;):D;) HER GÜN GİRSEYDİN KARŞILAŞIRDIK DEMI HİÇ KARŞILAŞMADIK VE HİÇ KONUŞAMADIK...:D:D:DSAKA YAPIYORUM YAAA İŞİN YOKSA BİZE GELSENE AVLUDA OTURUYORUZ...;):DB)
sisam

sisam

Kıdemli Üye · 104 mesaj

soğol kardeşim:D:D:D
ZEHRA MELEK

ZEHRA MELEK

Mübarek Üye · 913 mesaj

B)B)B)KIZ TANIMADIN MI YOKSA B)B)B)
SANA BU SİTEYİ TEVSİYE EDEN VARYA ZEHRA VE EMİNE...B)
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.