forumda avukat varmı:((

2.356 görüntülenme · 21 yanıt

Paylaş:
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

arkadaslar aramızda hukukcular varsa sorularımıza derman olabılırmı
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.171 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

atrisarkadaslar aramızda hukukcular varsa sorularımıza derman olabılırmı

Hukukçu değiliz ama...
Gayrimenkul konusunda, Tapu-Kadastro konusunda yardımcı olabilirim kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
atris

atris

a.s kardesım keske sorun basıt olsaydı ama çekle ılgılı tesekkur ederım
mavci

mavci 🛡

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

atrisa.s kardesım keske sorun basıt olsaydı ama çekle ılgılı tesekkur ederım

Allah CC. yar ve yardımcınız olsun inşallah...
.
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Kardeş ben hukuk bürosunda çalışıyorum yardımcıı olurum sana elimden geldiği kadar.sorun nedir
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
atris

atris

hayal_8100Kardeş ben hukuk bürosunda çalışıyorum yardımcıı olurum sana elimden geldiği kadar.sorun nedir

allah razı olsun kardesım nısanlım ımza yetkısı olmadan bı ceke ımza atmıs patronları ıcın cekte karsılıksız cıkmıs yanı adamlar battı cok zor bır durumdayız bugun ıfade verdı benıde kesın hapse atarlar dıyo sasırdık
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Allah cümlemizden razı olsun.kardeş çek veya senet farketmiyor.kimin borçlu olduğuda önemli değil,imzanın kime ait olduğu önemli.elinize tebligat yada ihtar geldiyse ve onun içinde yazıyorsa önce bi avukatla görüşün.taksit falan yaptırmaya çalışın.bi nevi ticaret işi bu iş.pazarlık falan yapın.ikna ederseniz yavaş yavaş yatırın.yok ikna edemezseniz ve ödeyemezseniz hapis olur. Doğrudur
Ey rabbim!İstemeden verdiklerine bakınca,istediklerimizi vereceğine inanarak,duasını beklediğim sevdiklerimi,hayırlara ulaştırmanı istiyorum...
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Ve benim bütün arkadaşlara tavsiyem.hiçbişeyi okumadan imzalamayın.birde oturduğunuz yerde bazen canınız sıkılırda boş kağıda imzanızı karalarsınızya dikkat edin onuda yapmayın.çünkü üstünü istedikleri şekilde doldurup dava açabilirler.
atris

atris

odecek tutarlar 150 mılyar cıvarında para ergec odenır zor gelen sucsuz olmk hapıs yatma durumu cok sagol kardesım allah ne muradın varsa versın
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Cümlemizin muradını versin ve sizide rabbim bu sıkıntıdan kurtarsın.az parada değilmiş.kardeşimiz niye imza atmışki böyle bişeye ya.itiraz edin mahkemeye diycem ama oda pek işe yaramaz yani.soracağın bişey varsa başka kardeşim dinliyorum:(
mavci

mavci 🛡

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

atrisodecek tutarlar 150 mılyar cıvarında para ergec odenır zor gelen sucsuz olmk hapıs yatma durumu cok sagol kardesım allah ne muradın varsa versın

Allah CC. kolaylıklar nasip etsin...
Hakim zulmeder, kader adalet eder....:a11:
Bu neden dolayı sizin başınıza geldi...bunu bir düşünün...
Alalh CC. inşallah bir çıkış yolu gösterecektir...
.
hado77

hado77

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
verdiğiniz bilgiler çerçevesinde çek kanunu değişmediyse imza yetkisi olmadan çeke imza atmışsa karşılısız çekin davasının tarafı olmaz zira çekin bedelinin bankada bulundurma zorunluluğu çekil yasal hamilinin hakkıdır. nişanlınız ve çek sahibi hakkında dolandırıcılık ve çekin yasal yasal hamili hakkında karşılıksız çek davası açılabilir. savcılık iddianamesini okumak lazım.
en pratik yol çekin bedelini ödemek böylece karşı taraf şikayetten vazgeçer. savcılık da bu durumu iyi hal olarak görüp cezada indirime veya duruma göre tecile gidebilir. sağlıcakla kalın.
atris

atris

sagol kardesım kımse kmse ıcın ımza atmasın kefıl olmasın kardesınız bıle olsa bunu ypan nısanlımın kardesı allah sorsun bısey dıyemıycem kardes demıs atmıs sonuc bu
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Bu arada alacaklı şahıssa mutlaka pazarlık yapın avukatla.ama banka tarzı bi yerse pazarlık yapmazlar.
atris

atris

hado77selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
verdiğiniz bilgiler çerçevesinde çek kanunu değişmediyse imza yetkisi olmadan çeke imza atmışsa karşılısız çekin davasının tarafı olmaz zira çekin bedelinin bankada bulundurma zorunluluğu çekil yasal hamilinin hakkıdır. nişanlınız ve çek sahibi hakkında dolandırıcılık ve çekin yasal yasal hamili hakkında karşılıksız çek davası açılabilir. savcılık iddianamesini okumak lazım.
en pratik yol çekin bedelini ödemek böylece karşı taraf şikayetten vazgeçer. savcılık da bu durumu iyi hal olarak görüp cezada indirime veya duruma göre tecile gidebilir. sağlıcakla kalın.

allah razı olsun ıyısallah odenır karsı tarafta vazgecer
atris

atris

hayal_8100Bu arada alacaklı şahıssa mutlaka pazarlık yapın avukatla.ama banka tarzı bi yerse pazarlık yapmazlar.

zaten alcaklı buyuk bı bılgısayar sırketı:(
hayal_8100

hayal_8100

Kıdemli Üye · 440 mesaj

Allah yar ve yardımcınız olsun.patronlarım şu iki kelimeyi çok kullanır.bu devirde 1-kefil olmayacaksın 2-ortak olmayacaksın sonunda mutlaka pürüz çıkıyor.hayırlı günler kardeşim.
atris

atris

sagol kardesım allah kımsenın basına vermesın
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Allaha bol bol dua edin gerisini boşverin
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Eğer bu bir imtihamsa göğüs germekten başka ve dua etmekten başka çağren yok Allah yardımcın olsun.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.