Hayırlı Cuma'lar
1.085 görüntülenme · 2 yanıt
RE: Hayırlı Cuma'lar
HERKESE HAYIRLI CUMALAR TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...B)
HERKESE HAYIRLI CUMALAR TÜM İSLAM ALEMİNE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH...B)
HERLAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
SONRADA SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE...
RE: Hayırlı Cuma'lar
cumanız mübarek olsun...adamın biri berbere gitmiş berberle başlamışlar sohbete sohbet dönmüş dolaşmış gelmiş allah(c.c) a
berber:kardeş ben senin gibi allahın varlığına felan inanmıyorum demiş. allah olsa bu kadar kıtlık,çile,hastalık vs. olurmuydu allah olsa bunların olmasına izin vermezdi demiş.
adam: gereksiz bir konuşma olacağını düşündüğü için cevap vermemiş traş olduktan sonra dışarı çıkmış dışarda saçı sakalı birbirine karışmış bir adam görmüş hemen berberin yanına gitmiş ve berber diye bişey yoktur demiş
berber:nasıl olur ben burdayım işte berber vardır demiş
adam:bence berber olsa dışarda saçı ve sakalı uzun adam olmaz demiş
berber:ama onlar traş olmak için bana gelmiyorsa ben ne yapabilirim ki
adam:işte bak insanlar allaha gitmiyorsa bu kıtlık,çile,hastalıktan nasıl kurtulsun ki
(ya cumayla pek alakası yok mecburi olarak burya yazdım çünkü yeni başlık açmayı bilmiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden allah razı olsun sizden)
cumanız mübarek olsun...adamın biri berbere gitmiş berberle başlamışlar sohbete sohbet dönmüş dolaşmış gelmiş allah(c.c) a
berber:kardeş ben senin gibi allahın varlığına felan inanmıyorum demiş. allah olsa bu kadar kıtlık,çile,hastalık vs. olurmuydu allah olsa bunların olmasına izin vermezdi demiş.
adam: gereksiz bir konuşma olacağını düşündüğü için cevap vermemiş traş olduktan sonra dışarı çıkmış dışarda saçı sakalı birbirine karışmış bir adam görmüş hemen berberin yanına gitmiş ve berber diye bişey yoktur demiş
berber:nasıl olur ben burdayım işte berber vardır demiş
adam:bence berber olsa dışarda saçı ve sakalı uzun adam olmaz demiş
berber:ama onlar traş olmak için bana gelmiyorsa ben ne yapabilirim ki
adam:işte bak insanlar allaha gitmiyorsa bu kıtlık,çile,hastalıktan nasıl kurtulsun ki
(ya cumayla pek alakası yok mecburi olarak burya yazdım çünkü yeni başlık açmayı bilmiyorum yardımlarınızdan dolayı şimdiden allah razı olsun sizden)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/10085-hayirli-cuma-lar · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kehf süresi , Her kim Kehf Suresini Cuma günü okursa, iki Cuma arası nur ile aydınlatılır Kuran-ı Kerim 161 cevap
- Cuma Gece ve Gününüz Mübârek Olsun... Cuma Sohbeti Dini sohbet 3 cevap
- Sadece Cuma Gününü Oruca Ve Cuma Gecesini Namaza Ayırmanın Mekruh Oluşu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Selam ve Dua ile...hayırlı CUMA lar dileriz... Dini sohbet 1 cevap
- Hayırlı Cumalar(Cuma Sohbeti) Kutlama ve Tebrik Mesajları 10 cevap
- Muharremin on'u - Selamün Aleyküm.. Hayırlı bir gün.Hayırlı olur inşallah Tanışma Köşesi 14 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.