~anamaya senın ıcın uzuldum allah butun ınsanlıga dert sıkıntı vermesın en önemlısıde saglıksız bırakmasın;););) allah yardımcın olsun ıns en kısa zamanda dertlerınden sıkıntılarından kurtulursun ;);););)
SADECE 5 SN İSTİYORUM!
3.503 görüntülenme · 37 yanıt
RE: SADECE 5 SN İSTİYORUM!
~anamaya senın ıcın uzuldum allah butun ınsanlıga dert sıkıntı vermesın en önemlısıde saglıksız bırakmasın;););) allah yardımcın olsun ıns en kısa zamanda dertlerınden sıkıntılarından kurtulursun ;);););)
ESSELAMÜNALEYKÜM.
AZİZ KARDEŞİM.
SEN, TAM BİR TEVEKKÜLLE "ALLAH"A SIĞIN.
"SİZE ŞER GİBİ GELENLERDE HAYR, HAYR GİBİ GELENLERDE ŞER VARDIR, LAKİN SİZ BUNLARI BİLEMEZSİNİZ" "AYET-İ KERİME"
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
anamaya yazdı:
KARDEŞLERİM BUNCA ZAMANDIR BURADA HEP PAYLAŞTIK AĞLADIK GÜLDÜK HER SIKINTIMDA SİZLERE SIĞINDIM ALLAH RAZI OLSUNKİ DUANIZI EKSİK ETMEDİNİZ SİZLERDEN BİR İSTEĞİM VAR BAŞIMDA ÖYLE BİR SIKINTI VAR Kİ HAYIR MI ŞER Mİ BİLEMİYORUM.ALLAHIMA SIĞINIYORUM GÜNLERDİR ARTIK BUNU PAYLAŞIP DERDİME DERMAN OLMANIZ İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM.ŞUAN BU YAZIYI OKUYUPTA AKLINIZDAN GÖNLÜNÜZDEN BİLE GEÇİRSENİZ YETER BANA YAZMASANIZDA TEK İSTEĞİM "ALLAH YARDIMCIN OLSUN" DEYİN YETER KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZMIŞ BANA ZAMAN AYIRIP OKUYAN İÇİNDEN ALLAH YARDIMCIMN OLSUN DİYEN DEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN!
ESSELAMÜNALEYKÜM.
AZİZ KARDEŞİM.
SEN, TAM BİR TEVEKKÜLLE "ALLAH"A SIĞIN.
"SİZE ŞER GİBİ GELENLERDE HAYR, HAYR GİBİ GELENLERDE ŞER VARDIR, LAKİN SİZ BUNLARI BİLEMEZSİNİZ" "AYET-İ KERİME"
ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,
inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"
B)
Her ne sizi düşündürüyorsada unutmayın,
"çekilen sıkıntı ve keder, sonunda şükür nimetini tatmak için bir vesiledir..."
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAHA EMANET OLUNUZZ
Her ne sizi düşündürüyorsada unutmayın,
"çekilen sıkıntı ve keder, sonunda şükür nimetini tatmak için bir vesiledir..."
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
ALLAHA EMANET OLUNUZZ
SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.ALLAH CC KAKKINIZDA HAYIRLISINI İHSAN ETSİN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.ÜMİTSİZLİĞİ SAKIN KAPILMAYIN.RABBİM ŞÜPHESİZ FERAHA ERDİRECEKTİR DÜZE ÇIKARACAKTIR.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.ALLAH CC KAKKINIZDA HAYIRLISINI İHSAN ETSİN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.ÜMİTSİZLİĞİ SAKIN KAPILMAYIN.RABBİM ŞÜPHESİZ FERAHA ERDİRECEKTİR DÜZE ÇIKARACAKTIR.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....
sıkıntın her ne ise RABBİM yardımcın olsun,dualarınla dualarımızla inş feraha kavuşursun şu varki mümin kardeşin diğer bir mümin kardeşine yaptığı dua daha makbulmüş hatta o kişi için de melekler dua ederlermiş.işte böyle birbirimize dualarımızda yer verelimki meleklerde bizim için dua etsin.EN GÜZELE EMANET OLUN...Güzel haberlerini eksik etme bizden sıkıntından feraha çıkınca olurmu?B)B)B)
sıkıntın her ne ise RABBİM yardımcın olsun,dualarınla dualarımızla inş feraha kavuşursun şu varki mümin kardeşin diğer bir mümin kardeşine yaptığı dua daha makbulmüş hatta o kişi için de melekler dua ederlermiş.işte böyle birbirimize dualarımızda yer verelimki meleklerde bizim için dua etsin.EN GÜZELE EMANET OLUN...Güzel haberlerini eksik etme bizden sıkıntından feraha çıkınca olurmu?B)B)B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19929-sadece-5-sn-istiyorum · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sadece Bir Öneri İstiyorum.. Görüş- Öneri- İstek 9 cevap
- Kapanmak İstiyorum tavsiye istiyorum yardım edin Tanışma Köşesi 50 cevap
- Namaz kılmak istiyorum ama kılmak istiyorum ama kılamıyorummu diyosunuz bi göz atın.. Namaz 24 cevap
- Bir Metod (düşünün sadece) Dini sohbet 1 cevap
- SADECE 1 YASİN LÜTFEN! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 20 cevap
- Yokluk Ortamında ''AMA'' sadece Allah C.C. vardı...; Nasihatler 41 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.