SADECE 5 SN İSTİYORUM!
3.515 görüntülenme · 37 yanıt
KARDEŞLERİM BUNCA ZAMANDIR BURADA HEP PAYLAŞTIK AĞLADIK GÜLDÜK HER SIKINTIMDA SİZLERE SIĞINDIM ALLAH RAZI OLSUNKİ DUANIZI EKSİK ETMEDİNİZ SİZLERDEN BİR İSTEĞİM VAR BAŞIMDA ÖYLE BİR SIKINTI VAR Kİ HAYIR MI ŞER Mİ BİLEMİYORUM.ALLAHIMA SIĞINIYORUM GÜNLERDİR ARTIK BUNU PAYLAŞIP DERDİME DERMAN OLMANIZ İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM.ŞUAN BU YAZIYI OKUYUPTA AKLINIZDAN GÖNLÜNÜZDEN BİLE GEÇİRSENİZ YETER BANA YAZMASANIZDA TEK İSTEĞİM "ALLAH YARDIMCIN OLSUN" DEYİN YETER KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZMIŞ BANA ZAMAN AYIRIP OKUYAN İÇİNDEN ALLAH YARDIMCIMN OLSUN DİYEN DEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN!
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Re: Sadece 5 sn istiyorum!
selamünaleyküm değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh kakkınızda hayırlısını ihsan etsin.ALLAH celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.dualarımızdasınız inşallah ALLAH celle celaluh emanet olun selametle kalın.ümitsizliği sakın kapılmayın.rabbim şüphesiz feraha erdirecektir düze çıkaracaktır.
selamünaleyküm değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh kakkınızda hayırlısını ihsan etsin.ALLAH celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.dualarımızdasınız inşallah ALLAH celle celaluh emanet olun selametle kalın.ümitsizliği sakın kapılmayın.rabbim şüphesiz feraha erdirecektir düze çıkaracaktır.
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
RE: SADECE 5 SN İSTİYORUM!
Sevgili kardeşim Allah (CC) yardımcın olsun.
Rabbim dualarını kabul etsin.
Sevgili kardeşim Allah (CC) yardımcın olsun.
Rabbim dualarını kabul etsin.
selamunaleykum degerli kardesim o seni uzen konu her ne ise ALLAH hayirlisini nasip etsin insallah uzulme her is olacagina varir ALLAH yar ve yardimcin olsun insallah selam ve dua ile B)B)B)
selamunaleykum degerli kardesim o seni uzen konu her ne ise ALLAH hayirlisini nasip etsin insallah uzulme her is olacagina varir ALLAH yar ve yardimcin olsun insallah selam ve dua ile B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İNŞAALAH RABBİM ÇEKTİĞİN SIKINTIYI HAYRA ÇEVİRİR.TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARIR. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞAALLAH.
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İNŞAALAH RABBİM ÇEKTİĞİN SIKINTIYI HAYRA ÇEVİRİR.TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARIR. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞAALLAH.
S.A. Yüce Rabbim her ne sıkıntınız varsa tez zamanda yardım etsin, sabır versin, hakkınızda hayırlısını versin...
Hepimizin zor atlattığı ve hiç bitmeyecekmiş gibi gelen sıkıntılarımız vardır. Ama biliyoruz ki bunlar hep birer imtihandır, önemli olan şeytana uyup isyan etmemek, Rabbimden sabır dilemek, yardım istemektir....
ALAH(c.c.) sabır versin yar ve yardımcımız olsun amin inşaallah...
S.A. Yüce Rabbim her ne sıkıntınız varsa tez zamanda yardım etsin, sabır versin, hakkınızda hayırlısını versin...
Hepimizin zor atlattığı ve hiç bitmeyecekmiş gibi gelen sıkıntılarımız vardır. Ama biliyoruz ki bunlar hep birer imtihandır, önemli olan şeytana uyup isyan etmemek, Rabbimden sabır dilemek, yardım istemektir....
ALAH(c.c.) sabır versin yar ve yardımcımız olsun amin inşaallah...
Selamun aleykum.. Allah c.c. yardımcınız olsun kardeşim.. İnşaAllah bu sıkıntıları atlatırsınızB)B)B)
Selamun aleykum.. Allah c.c. yardımcınız olsun kardeşim.. İnşaAllah bu sıkıntıları atlatırsınızB)B)B)
s.a. Rabbim yardımcınız olsun kardeşim. bi istihareye yatsanız derim. Rabbim gönlünü ferahlatsın inş.
s.a. Rabbim yardımcınız olsun kardeşim. bi istihareye yatsanız derim. Rabbim gönlünü ferahlatsın inş.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
ALLAHU TEALA NE SIKINTINIZ VARSA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH HER NE OLURSA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH. YÜCE RABBİM YOLUNUZU AÇIK EYLESİN!
ALLAHU TEALA NE SIKINTINIZ VARSA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH HER NE OLURSA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH. YÜCE RABBİM YOLUNUZU AÇIK EYLESİN!
S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİB ETSİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİB ETSİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.
AMİN..
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.
ÖNCE YARADANA SIĞINALIM İNŞALLAH.ALLAH(CC)YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH,DEĞERLİ ANAMAYA.
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.
ÖNCE YARADANA SIĞINALIM İNŞALLAH.ALLAH(CC)YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH,DEĞERLİ ANAMAYA.
SELAM VE DUALARIMLA..B)B)B)B)B)B)B)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
ALLAH HEPİMİZE ÖNCE ACISIN ALLAH TEALA GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN TÜM İNSAN OĞLUNUN BU KARDEŞİMEDE YARDIM EDER İNŞALLAH AMA KONU NEYDİ BELKİ YARDIMCI
OLURDUK BİZİM CAMİNİN HOCASI DERKİ İNSAN OĞLUNUN GÜNAHLARINI AYAĞININ ALTINA KOYSALAR GÖĞE ERER DER HAKETTEN DOĞRU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR . . .
ALLAH HEPİMİZE ÖNCE ACISIN ALLAH TEALA GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN TÜM İNSAN OĞLUNUN BU KARDEŞİMEDE YARDIM EDER İNŞALLAH AMA KONU NEYDİ BELKİ YARDIMCI
OLURDUK BİZİM CAMİNİN HOCASI DERKİ İNSAN OĞLUNUN GÜNAHLARINI AYAĞININ ALTINA KOYSALAR GÖĞE ERER DER HAKETTEN DOĞRU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR . . .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/19929-sadece-5-sn-istiyorum · 06.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.