SADECE 5 SN İSTİYORUM!

3.515 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

KARDEŞLERİM BUNCA ZAMANDIR BURADA HEP PAYLAŞTIK AĞLADIK GÜLDÜK HER SIKINTIMDA SİZLERE SIĞINDIM ALLAH RAZI OLSUNKİ DUANIZI EKSİK ETMEDİNİZ SİZLERDEN BİR İSTEĞİM VAR BAŞIMDA ÖYLE BİR SIKINTI VAR Kİ HAYIR MI ŞER Mİ BİLEMİYORUM.ALLAHIMA SIĞINIYORUM GÜNLERDİR ARTIK BUNU PAYLAŞIP DERDİME DERMAN OLMANIZ İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM.ŞUAN BU YAZIYI OKUYUPTA AKLINIZDAN GÖNLÜNÜZDEN BİLE GEÇİRSENİZ YETER BANA YAZMASANIZDA TEK İSTEĞİM "ALLAH YARDIMCIN OLSUN" DEYİN YETER KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZMIŞ BANA ZAMAN AYIRIP OKUYAN İÇİNDEN ALLAH YARDIMCIMN OLSUN DİYEN DEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN!
meftun61

meftun61

Mübarek Üye · 3.386 mesaj

RE: SADECE 5 SN İSTİYORUM!

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

Re: Sadece 5 sn istiyorum!

Re: Sadece 5 sn istiyorum!

selamünaleyküm değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh kakkınızda hayırlısını ihsan etsin.ALLAH celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.dualarımızdasınız inşallah ALLAH celle celaluh emanet olun selametle kalın.ümitsizliği sakın kapılmayın.rabbim şüphesiz feraha erdirecektir düze çıkaracaktır.
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUNNN ÇOK SAĞOLUN HAKKINIZI HELAL EDİNN
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Sevgili kardeşim Allah (CC) yardımcın olsun.

Rabbim dualarını kabul etsin.
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH...
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Allah ( cc ) yar ve yardımcın olsun. Dualarımızdasın inşallah. Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin. Allah' a ( cc ) emanet olun.
tuba07

tuba07

Mübarek Üye · 545 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...

MEVLAM SIKINTINIZI EN KISA SÜREDE HHAYRA ÇEVİRSİN İNŞAALLAH

HAK YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

SELAMETLE...
emine364

emine364

Kıdemli Üye · 318 mesaj

RABBİM TÜM SIKINTILARINIZDA HAYIRLAR İLE KURTARSIN İNŞALLAH.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
HAYIRLI GÜNLER
anamaya

anamaya

Kıdemli Üye · 332 mesaj

amin kardeşlerim çok sağolun inşallah dualarınız vesilesi ile sıkıntımdan tez zamanda hayırlısıyla kurtulurum.
huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

selamunaleykum degerli kardesim o seni uzen konu her ne ise ALLAH hayirlisini nasip etsin insallah uzulme her is olacagina varir ALLAH yar ve yardimcin olsun insallah selam ve dua ile B)B)B)
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
FEYZAADALI

FEYZAADALI

Kıdemli Üye · 218 mesaj

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İNŞAALAH RABBİM ÇEKTİĞİN SIKINTIYI HAYRA ÇEVİRİR.TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARIR. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞAALLAH.
l@l

l@l

Mübarek Üye · 656 mesaj

S.A. Yüce Rabbim her ne sıkıntınız varsa tez zamanda yardım etsin, sabır versin, hakkınızda hayırlısını versin...
Hepimizin zor atlattığı ve hiç bitmeyecekmiş gibi gelen sıkıntılarımız vardır. Ama biliyoruz ki bunlar hep birer imtihandır, önemli olan şeytana uyup isyan etmemek, Rabbimden sabır dilemek, yardım istemektir....
ALAH(c.c.) sabır versin yar ve yardımcımız olsun amin inşaallah...
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum.. Allah c.c. yardımcınız olsun kardeşim.. İnşaAllah bu sıkıntıları atlatırsınızB)B)B)
nuresma

nuresma

Mübarek Üye · 2.975 mesaj

s.a. Rabbim yardımcınız olsun kardeşim. bi istihareye yatsanız derim. Rabbim gönlünü ferahlatsın inş.
Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir.

özgürlüğün özgürlüğümüzdür Kudüs
yelizfurkan

yelizfurkan

Yeni Üye · 6 mesaj

ALLAHU TEALA NE SIKINTINIZ VARSA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH HER NE OLURSA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH. YÜCE RABBİM YOLUNUZU AÇIK EYLESİN!
RECEB-I KAMER

RECEB-I KAMER

Mübarek Üye · 3.771 mesaj

S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİB ETSİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..
Allahümme inneke afüvvün kerimün, tuhıbbül affe fa'fü anni.

Allah'ım sen çok affedicisin çok kerimsin affetmeyi seversin,benide affet.

AMİN..
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.
ÖNCE YARADANA SIĞINALIM İNŞALLAH.ALLAH(CC)YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH,DEĞERLİ ANAMAYA.

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

S.A. KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

seromil

seromil

Yeni Üye · 1 mesaj

ALLAH HEPİMİZE ÖNCE ACISIN ALLAH TEALA GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN TÜM İNSAN OĞLUNUN BU KARDEŞİMEDE YARDIM EDER İNŞALLAH AMA KONU NEYDİ BELKİ YARDIMCI
OLURDUK BİZİM CAMİNİN HOCASI DERKİ İNSAN OĞLUNUN GÜNAHLARINI AYAĞININ ALTINA KOYSALAR GÖĞE ERER DER HAKETTEN DOĞRU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR . . .
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.