BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ESSELAMÜN ALEYKÜM Busiteyi hazırlayan ve emeği gecen herkezden ALLAH razı olsun sizleri gönülden kutluyorum başarılarınızın ecrini hem bu dünyada hemde ahirette inşALLAH görür sünüz dilerim RAB im sizleri Cemalullah la sevindirsin bizleride sevdiklerine yakın etsin . AMİN...
teşekkür
669 görüntülenme · 1 yanıt
birkul48BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ESSELAMÜN ALEYKÜM Busiteyi hazırlayan ve emeği gecen herkezden ALLAH razı olsun sizleri gönülden kutluyorum başarılarınızın ecrini hem bu dünyada hemde ahirette inşALLAH görür sünüz dilerim RAB im sizleri Cemalullah la sevindirsin bizleride sevdiklerine yakın etsin . AMİN...
ve aleykümselam, Rabbim herkesten tüm din kardeşlerimizden razı olsun inşaallah..
o güzel dualarınıza tüm içtenlikle amin diyorum inşaallah.. selam ve dua ile... :a03:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48834-tesekkur · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Teşekkür butonu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 15 cevap
- Anneye teşekkür. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- anne ve çocuk(bizde annelerimize nasıl teşekkür ettiğimizi sorgulayalım) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- Bir inceliktir Teşekkür......... Nasihatler 3 cevap
- Yakais 'ten Öz eleştiri ve teşekkür... Görüş- Öneri- İstek 32 cevap
- Kimseden teşekkür bekleme/yelim..!!! Edebiyat 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.