BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ESSELAMÜN ALEYKÜM Busiteyi hazırlayan ve emeği gecen herkezden ALLAH razı olsun sizleri gönülden kutluyorum başarılarınızın ecrini hem bu dünyada hemde ahirette inşALLAH görür sünüz dilerim RAB im sizleri Cemalullah la sevindirsin bizleride sevdiklerine yakın etsin . AMİN...
teşekkür
667 görüntülenme · 1 yanıt
birkul48BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ESSELAMÜN ALEYKÜM Busiteyi hazırlayan ve emeği gecen herkezden ALLAH razı olsun sizleri gönülden kutluyorum başarılarınızın ecrini hem bu dünyada hemde ahirette inşALLAH görür sünüz dilerim RAB im sizleri Cemalullah la sevindirsin bizleride sevdiklerine yakın etsin . AMİN...
ve aleykümselam, Rabbim herkesten tüm din kardeşlerimizden razı olsun inşaallah..
o güzel dualarınıza tüm içtenlikle amin diyorum inşaallah.. selam ve dua ile... :a03:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/48834-tesekkur · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Teşekkür Ederim (Mehmet Orhan DURDU) Edebiyat 1 cevap
- ...bir inceliktir teşekkür etmek... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Nasıl Teşekkür Etmeliyiz? Nasihatler 42 cevap
- Teşekkür İçin Namaz Kılmalı Nasihatler 16 cevap
- kim yaptıysa teşekkür ediyorum, Kutlama ve Tebrik Mesajları 3 cevap
- Sorularla islamiyet gen yönetimine teşekkür ederim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.