kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz?

8.848 görüntülenme · 85 yanıt

Paylaş:
serap8191

serap8191

Mübarek Üye · 6.183 mesaj

nevin_70Serap cigim Rabbim in iziniyle bir yasin daha okuyacagim,Rabbim insallah kabul eder,insallah sifa verir,Amin.

nevin_70Serap cigim Yasin i serif i okudum insallah, hastamiz sagligina tez zamand ahayirlisi ile kavusur. Rabbim hayirlara vesile oldugun icin senden razi olsun ve gonlundeki tum muratlarini kabul eylesin,Amin. Seni cok seviyorum benim pirlata kalpli melegim Rabbim Seni korusun,Amin.

benim birtanecik ablam ben senin hakkını nasıl öderim hi yalnız bırakmadın beni.seni anlatamıyacağım kadar çok ama çok seviyorum ablam.tüm kalbimle RABBİM seni ve kızını hep korusun .iki dünyadada cennet hayataı yaşatsın ablam.üzüntü uğramasın melek ablam yanına.hep yüzünüz gülsün.ALLAHA emanet ol ablam.arkadaşımda çok teşekkür ediyor sana .çok mutlu ettin onlarıda.RABBİM hep senide kızınıda mutlu etsin melek ablam.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Serap cigim bugun senin icin bildigim tum dualari elimde kitapta yazan dualari okudum. Rabbim senden cok cok razi gelsin insallah,Amin.Seni cok ama cok seviyorum guzel kardesim her duam seninle ,Rabbime emanetsin guzel kardesim, Rabbim gonlunden gecen her dilegini kabul etsin insallah,Amin.
serap8191

serap8191

nevin_70, post: 887399, member: 89188Serap cigim bugun senin icin bildigim tum dualari elimde kitapta yazan dualari okudum. Rabbim senden cok cok razi gelsin insallah,Amin.Seni cok ama cok seviyorum guzel kardesim her duam seninle ,Rabbime emanetsin guzel kardesim, Rabbim gonlunden gecen her dilegini kabul etsin insallah,Amin.

benim birtanecik dünya tatlısı ablam.iyiki ama iyiki varsın.sen benim mutluluk kaynaklarımdan birisin ablam bunu asla unutma.hep ama hep mutlu ol ablam.düşümede slm söyle olurmu ablam:)ALLAHA emanet ol.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

serap8191, post: 887405, member: 80887benim birtanecik dünya tatlısı ablam.iyiki ama iyiki varsın.sen benim mutluluk kaynaklarımdan birisin ablam bunu asla unutma.hep ama hep mutlu ol ablam.düşümede slm söyle olurmu ablam:)ALLAHA emanet ol.

S.A. Guzel kardesim sende benim gunesim,psikologum kizim,kardesim sevgi agacimsin. Rabbim senden oyle razi gelsin ki sen istemesende dunya ve ahiret sana nimetlerle dolu,askla dolu, mutluluklarla dolu gelsin insallah,Amin.
serap8191

serap8191

nevin_70S.A. Guzel kardesim sende benim gunesim,psikologum kizim,kardesim sevgi agacimsin. Rabbim senden oyle razi gelsin ki sen istemesende dunya ve ahiret sana nimetlerle dolu,askla dolu, mutluluklarla dolu gelsin insallah,Amin.

aleyküm selam melek ablam.ne olur kusura bakma o kadar çok yoğunluk varki bu aralar.sabah 8 de evden çıktım 6.da evdeydim.2.30 saatlik uykuyla ayakta durdum.uyumuşum gelince:)sen benim birtanecik ablamsın,canımsın ablacım canım.iyiki varsın.seni çok seviyorum melek ablam.ALLAHA emanet olun o dünya tatlısı kızınla ablam.
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

serap8191aleyküm selam melek ablam.ne olur kusura bakma o kadar çok yoğunluk varki bu aralar.sabah 8 de evden çıktım 6.da evdeydim.2.30 saatlik uykuyla ayakta durdum.uyumuşum gelince:)sen benim birtanecik ablamsın,canımsın ablacım canım.iyiki varsın.seni çok seviyorum melek ablam.ALLAHA emanet olun o dünya tatlısı kızınla ablam.

S.A guzel kizim gencliginin kiymetini bil ne olur,uykusuz kalma. Kendine cok iyi bak.Beni goren 23-24 yasinda hic evlenmemis kiz saniyordu 3 sene onceye kadar.Uykusuzluk uzuntuler dusunceler oyle bir yipratti ki oz babam beni gorunc taniyamadi. Bir anda 20 yas birden yaslandim. Sen beni dusunme ben seni gorsemde gormesem de dualarim seninle guzel kizim. Melegim benim. Burcum a cok uzuluyorum. Kizcagiz hastalandi uzuntuden:( insallah kisa zamanda feraha erer. Dualarim sizinle,Allaha emanet ol.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.