Kubbe Pasta.......
3.848 görüntülenme · 38 yanıt
güzel görünüyo bence öyle zahmetli bişeyde degil ama krem şantiyi sadece ortaya koymak biraz tuhaf geldi kıvamı sert olmalıki üstündekileri tasısın yoksa mazallah bu güzellik cöker gibime geldi.
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
>AYLİN<güzel görünüyo bence öyle zahmetli bişeyde degil ama krem şantiyi sadece ortaya koymak biraz tuhaf geldi kıvamı sert olmalıki üstündekileri tasısın yoksa mazallah bu güzellik cöker gibime geldi.
Vay vay..demek zahmetli değil :) hamarat hanımın hali başka oluyo işte :)
Hakikaten he bu pastayı dilimleyince işler karışa bilir.
En iyisi Aylin sen yapı ver,sonrada bize anlatı ver
olur mu?
Hasıl ı KelamVay vay..demek zahmetli değil :) hamarat hanımın hali başka oluyo işte :)
Hakikaten he bu pastayı dilimleyince işler karışa bilir.
En iyisi Aylin sen yapı ver,sonrada bize anlatı ver
olur mu?
kıymetlim yapıp seni cagırıversem olmas mı acaba :)
Hasıl ı Kelamhemde çok güzel olur..:a45:
:)
ee ne zman gelisoun o zamn yapıyorum canım.
selamun aleyküm kardeşim.yahu çok cazibeli görünüyo bu pasta.şuan yapmaya başladım.ama ben tarifteki gibi 1 gece felan bekliyebiliceğimi sanmıyorum.hepsini şuan yapıp sadece soğuması için belki 1 saat koyucam dolaba.nasıl olucak bilmiyorum.haber vericem size.Rabbimiz razı olsun inşallah emeğinize sağlık selametle
AFRA_NURselamun aleyküm kardeşim.yahu çok cazibeli görünüyo bu pasta.şuan yapmaya başladım.ama ben tarifteki gibi 1 gece felan bekliyebiliceğimi sanmıyorum.hepsini şuan yapıp sadece soğuması için belki 1 saat koyucam dolaba.nasıl olucak bilmiyorum.haber vericem size.Rabbimiz razı olsun inşallah emeğinize sağlık selametle
Vealeykümselam kardeşim, gözlerinize sağlık.. Amin, sizdende razı olsun inş.
Haberinizi dört gözle bekliyeceğim....:a12:
abı_hayatVealeykümselam kardeşim, gözlerinize sağlık.. Amin, sizdende razı olsun inş.
Haberinizi dört gözle bekliyeceğim....:a12:
selamun aleyküm kardeşim
ya noldu öyle anlamadım.pandispanya streçe bi yapıştı,sonrada paramparça oldu çok bozuldum.nerde hata yaptım anlamadım.atmadım tabi o oluşumu,parçalanmış pandispanyayı dodurdum kaseye üstünede döktüm kremşantiyi:a16:tadı çook güzeldi ama görüntüyü tarif edicek şeklim yok.sağlık olsun neyapalım.ama inatla tekrar edicem.eninde sonunda o kubbe şeklini vericem inşallah.fiyasko yani.selametle kardeşim.rabbimize emanet olun
çok güzel görünüyor ben size çk pratik bi tarif vereyim hani fazla zamanı olmayan acil durum pastası gibi
bu pastayı hazır rulo keklede yapabilirsiniz hem değişik hem pratik diğer malzemelr aynı olucak şekilde yapın afiyetle yeyin
selametle........afra_ nur abla sen böle dene bide bakalm nası olcak
bu pastayı hazır rulo keklede yapabilirsiniz hem değişik hem pratik diğer malzemelr aynı olucak şekilde yapın afiyetle yeyin
AFRA_NUR
selamun aleyküm kardeşim
ya noldu öyle anlamadım.pandispanya streçe bi yapıştı,sonrada paramparça oldu çok bozuldum.nerde hata yaptım anlamadım.atmadım tabi o oluşumu,parçalanmış pandispanyayı dodurdum kaseye üstünede döktüm kremşantiyi:a16:tadı çook güzeldi ama görüntüyü tarif edicek şeklim yok.sağlık olsun neyapalım.ama inatla tekrar edicem.eninde sonunda o kubbe şeklini vericem inşallah.fiyasko yani.selametle kardeşim.rabbimize emanet olun
Vealeykümselam kardeşim lezzeti adına çok sevindim inş. görüntüyüde yakalarsın.
Müjdeli haberini beklicem...:a12:
Müjdeli haberini beklicem...:a12:
neslihantozançok güzel görünüyor ben size çk pratik bi tarif vereyim hani fazla zamanı olmayan acil durum pastası gibi
hımmm, zekice....:a07:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46721-kubbe-pasta · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- küçük-kul artık Gök Kubbe Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 27 cevap
- Ekmeksiz kalırsanız pasta yersiniz, ya Kur’an’sız kalırsanız ne’ylersiniz Dini sohbet 4 cevap
- oktay ustadan pasta patates salatası Yemek Tarifleri 34 cevap
- Ekmeksiz kalırsanız pasta yersiniz, ya Kur’an’sız kalırsanız ne’ylersiniz Kuran-ı Kerim meali 2 cevap
- Çilekli Fındıklı Pasta :) Hamur İşleri 22 cevap
- elmalı pasta Yemek Tarifleri 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.