kardeşimin doğumgünü pastası

3.304 görüntülenme · 39 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

mavci abi gelip pastadan yemedin hala tatil mi yapıyosun yoksa......
neslihantozan

neslihantozan

nevin kardeşim.meltem,aminenur,sonra bülent kardeşim nerdesiniz pastanızı yiyin.....
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

neslihantozan

selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun

bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim

selametle kalın

neslihantozan, post: 868070, member: 91418mavci abi gelip pastadan yemedin hala tatil mi yapıyosun yoksa......

Ooooo...
Maşallah...
Allah CC. daha nice yıllar böyle yaşgünü pastası yaparsınız da bizleri de davet edersiniz....
Memnun olduk kardeşim...
Hayırlı, mutlu, huzurlu ve güzel bir ömür diliyorum...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
neslihantozan

neslihantozan

ALLAH razı olsun abi amin inşallah
selametle........
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

neslihantozan

selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun

bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim

selametle kalın

neslihantozan, post: 869266, member: 82229nevin kardeşim.meltem,aminenur,sonra bülent kardeşim nerdesiniz pastanızı yiyin.....

________selamun aleykum maheretli kardeşim bune güzel bir pasta .. maşaALLAH emeklerine saglık ..
rabbim kardeşimize hayırlı saglıklı sevdikleriyle beraber hep birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin .. ne şanslı senin gibi hamarat bir ablası var...

ben kimse yemeden pastadan hakkıma düşen dilimi alayım .. mavci abimde çay ikram etmişti beraber yiyeyim inşaALLAH...

AYRICA BU PASTADAN BENDE İSTERİM BENİM BAŞ HARFİMDE *S* ya göz hakkı karışmam :):)

ellerine saglık güzel kardeşim
selam ve dua ile____________
yalniz_yolcu

yalniz_yolcu

Mübarek Üye · 634 mesaj

çok tatli görünüyo nice senelereolsun ins...saolasin kardesim...
CenneteDavet

CenneteDavet

Kıdemli Üye · 159 mesaj

cok güzel olmus Allah iman dolu bir hayat nasip etsin
neslihantozan

neslihantozan

aminenur, post: 869738, member: 73716________selamun aleykum maheretli kardeşim bune güzel bir pasta .. maşaALLAH emeklerine saglık ..
rabbim kardeşimize hayırlı saglıklı sevdikleriyle beraber hep birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin .. ne şanslı senin gibi hamarat bir ablası var...

ben kimse yemeden pastadan hakkıma düşen dilimi alayım .. mavci abimde çay ikram etmişti beraber yiyeyim inşaALLAH...

AYRICA BU PASTADAN BENDE İSTERİM BENİM BAŞ HARFİMDE *S* ya göz hakkı karışmam :):)

ellerine saglık güzel kardeşim
selam ve dua ile____________

ve aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun nacizane yaptık bişiler işte
ama paylaşmak daha güzel üstüne bide dularınız inanın çok mutlu oluyorm
ALLAHA emanet ol selametle.......
neslihantozan

neslihantozan

yalniz_yolcu, post: 869745, member: 91846çok tatli görünüyo nice senelereolsun ins...saolasin kardesim...

ALLAH razı olsun kardeşim
selametle...
neslihantozan

neslihantozan

CenneteDavet, post: 869748, member: 46822cok güzel olmus Allah iman dolu bir hayat nasip etsin

ALLAH razı olsn ablacım sağol
selametle........
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

selamun aleykum kardeşim.ellerin dert görmesin inşallah.Çok güzel gözüküyor kardeşine hayırlı ömürler diliyorum.Allaha emanet ol
neslihantozan

neslihantozan

Nevin_1982, post: 870604, member: 73855selamun aleykum kardeşim.ellerin dert görmesin inşallah.Çok güzel gözüküyor kardeşine hayırlı ömürler diliyorum.Allaha emanet ol

ve aleyküm selam arkadaşım
beğenmene sewindim
duların için sağol kardeşim ALLAH razı olsun selametle...
neslihantozan

neslihantozan

ewt kim kaldı gelmeyen,sibel sonra bülent kardeşim zeynep,zehra nerdesiniz ya....
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

Selamün Aleyküm Neslihan kardeşim. Kardeşim seni bir tanıyan Pişman birde tannımayan. Tanıyan seni tanıyıpta bu güzel pastalarından yiyemediğ için Tanımayanda neler kaçırdığının farkında olmadığı için işkence ediyosun resmen Allah'a emanet ol kardeşim selam ve dua ile
neslihantozan

neslihantozan

nurışığı, post: 872718, member: 18214Selamün Aleyküm Neslihan kardeşim. Kardeşim seni bir tanıyan Pişman birde tannımayan. Tanıyan seni tanıyıpta bu güzel pastalarından yiyemediğ için Tanımayanda neler kaçırdığının farkında olmadığı için işkence ediyosun resmen Allah'a emanet ol kardeşim selam ve dua ile

aleyküm selam ablacım sağol iltifatların için mutlu oldum:a11:
ilgin için sağol
selametle
ALLAHA emanet ol
nurışığı

nurışığı

Kıdemli Üye · 479 mesaj

neslihantozanaleyküm selam ablacım sağol iltifatların için mutlu oldum:a11:
ilgin için sağol
selametle
ALLAHA emanet ol

İltifat değildi gerçekti bu pastalar bizi mahvediyor selametle eline gönlüne sağlık Allah'a emanet ol
neslihantozan

neslihantozan

nurışığıİltifat değildi gerçekti bu pastalar bizi mahvediyor selametle eline gönlüne sağlık Allah'a emanet ol

sağol kardşim selametle........
T.Nur

T.Nur

Mübarek Üye · 939 mesaj

Bonibon şekerleri kullanmışsın bak bu benim hiç aklıma gelmadi cok güzel olmuş pastan harika görünüyor bende bu şekerlerden kullancan rekli renkli cok güzel
neslihantozan

neslihantozan

T.Nur, post: 879881, member: 70751Bonibon şekerleri kullanmışsın bak bu benim hiç aklıma gelmadi cok güzel olmuş pastan harika görünüyor bende bu şekerlerden kullancan rekli renkli cok güzel

kullan ama küçük bi tavsiye servisten hemen önce kullan yoksa renkleri akıyo
selametele.....
neslihantozan

neslihantozan

{Dusunur}, post: 880903, member: 50627gelıcem pastaya yaaaaaa

gel kardeşim buyur......:a26:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.