kardeşimin doğumgünü pastası
3.304 görüntülenme · 39 yanıt
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
Ve Aleykumselam...
neslihantozan
selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun
bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim
selametle kalın
neslihantozan, post: 868070, member: 91418mavci abi gelip pastadan yemedin hala tatil mi yapıyosun yoksa......
Ooooo...
Maşallah...
Allah CC. daha nice yıllar böyle yaşgünü pastası yaparsınız da bizleri de davet edersiniz....
Memnun olduk kardeşim...
Hayırlı, mutlu, huzurlu ve güzel bir ömür diliyorum...
Maşallah...
Allah CC. daha nice yıllar böyle yaşgünü pastası yaparsınız da bizleri de davet edersiniz....
Memnun olduk kardeşim...
Hayırlı, mutlu, huzurlu ve güzel bir ömür diliyorum...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
neslihantozan
selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun
bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim
selametle kalın
neslihantozan, post: 869266, member: 82229nevin kardeşim.meltem,aminenur,sonra bülent kardeşim nerdesiniz pastanızı yiyin.....
________selamun aleykum maheretli kardeşim bune güzel bir pasta .. maşaALLAH emeklerine saglık ..
rabbim kardeşimize hayırlı saglıklı sevdikleriyle beraber hep birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin .. ne şanslı senin gibi hamarat bir ablası var...
ben kimse yemeden pastadan hakkıma düşen dilimi alayım .. mavci abimde çay ikram etmişti beraber yiyeyim inşaALLAH...
AYRICA BU PASTADAN BENDE İSTERİM BENİM BAŞ HARFİMDE *S* ya göz hakkı karışmam :):)
ellerine saglık güzel kardeşim
selam ve dua ile____________
aminenur, post: 869738, member: 73716________selamun aleykum maheretli kardeşim bune güzel bir pasta .. maşaALLAH emeklerine saglık ..
rabbim kardeşimize hayırlı saglıklı sevdikleriyle beraber hep birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin .. ne şanslı senin gibi hamarat bir ablası var...
ben kimse yemeden pastadan hakkıma düşen dilimi alayım .. mavci abimde çay ikram etmişti beraber yiyeyim inşaALLAH...
AYRICA BU PASTADAN BENDE İSTERİM BENİM BAŞ HARFİMDE *S* ya göz hakkı karışmam :):)
ellerine saglık güzel kardeşim
selam ve dua ile____________
ve aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun nacizane yaptık bişiler işte
ama paylaşmak daha güzel üstüne bide dularınız inanın çok mutlu oluyorm
ALLAHA emanet ol selametle.......
yalniz_yolcu, post: 869745, member: 91846çok tatli görünüyo nice senelereolsun ins...saolasin kardesim...
ALLAH razı olsun kardeşim
selametle...
CenneteDavet, post: 869748, member: 46822cok güzel olmus Allah iman dolu bir hayat nasip etsin
ALLAH razı olsn ablacım sağol
selametle........
selamun aleykum kardeşim.ellerin dert görmesin inşallah.Çok güzel gözüküyor kardeşine hayırlı ömürler diliyorum.Allaha emanet ol

Nevin_1982, post: 870604, member: 73855selamun aleykum kardeşim.ellerin dert görmesin inşallah.Çok güzel gözüküyor kardeşine hayırlı ömürler diliyorum.Allaha emanet ol
ve aleyküm selam arkadaşım
beğenmene sewindim
duların için sağol kardeşim ALLAH razı olsun selametle...
Selamün Aleyküm Neslihan kardeşim. Kardeşim seni bir tanıyan Pişman birde tannımayan. Tanıyan seni tanıyıpta bu güzel pastalarından yiyemediğ için Tanımayanda neler kaçırdığının farkında olmadığı için işkence ediyosun resmen Allah'a emanet ol kardeşim selam ve dua ile
nurışığı, post: 872718, member: 18214Selamün Aleyküm Neslihan kardeşim. Kardeşim seni bir tanıyan Pişman birde tannımayan. Tanıyan seni tanıyıpta bu güzel pastalarından yiyemediğ için Tanımayanda neler kaçırdığının farkında olmadığı için işkence ediyosun resmen Allah'a emanet ol kardeşim selam ve dua ile
aleyküm selam ablacım sağol iltifatların için mutlu oldum:a11:
ilgin için sağol
selametle
ALLAHA emanet ol
neslihantozanaleyküm selam ablacım sağol iltifatların için mutlu oldum:a11:
ilgin için sağol
selametle
ALLAHA emanet ol
İltifat değildi gerçekti bu pastalar bizi mahvediyor selametle eline gönlüne sağlık Allah'a emanet ol
nurışığıİltifat değildi gerçekti bu pastalar bizi mahvediyor selametle eline gönlüne sağlık Allah'a emanet ol
sağol kardşim selametle........
T.Nur, post: 879881, member: 70751Bonibon şekerleri kullanmışsın bak bu benim hiç aklıma gelmadi cok güzel olmuş pastan harika görünüyor bende bu şekerlerden kullancan rekli renkli cok güzel
kullan ama küçük bi tavsiye servisten hemen önce kullan yoksa renkleri akıyo
selametele.....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/46103-kardesimin-dogumgunu-pastasi · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeşimin doğumgünü pastasıııııı Yemek Tarifleri 27 cevap
- berat05 Gönüldaşımızın doğumgünü Kutlama ve Tebrik Mesajları 58 cevap
- yine doğumgünü,yine yaşpasta,yine bennnnn:) Yemek Tarifleri 22 cevap
- Yarın annemin doğumgünü .yardım edebilirmisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bu gün kızımın doğumgünü...mutlu yıllar bebeğim... Kutlama ve Tebrik Mesajları 28 cevap
- Doğumgünü e- kartları Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 73 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.