Siz konuşun bilgisayariniz yazsin!!!

1.265 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
hicretturkan

hicretturkan

Aktif Üye · 83 mesaj

EVET AYNEN ÖYLE ŞAKA GİBİ AMA GERÇEK!
Artık siz konuşacaksınız, bilgisayarınız konuştuklarınızı sizin yerinize yazacak. Nasıl mı?
Intel Türkiye ve yazılım şirketi CTD, Türkçe konuşmayı bilgisayarlara aktarabilecek bir teknik geliştirdi. Intel Türkiye Genel Müdürü Çiğdem Ertem yazılım firmalarını doğru teknolojiler kullanmaya yönlendirdiklerini ve yazılım şirketi CTD'nin, konuşma ve tanıma üzerine çalıştığını söyledi.
Ürünün Eylül veya Ekim aylarında Türkiye'deki tekno marketlerde yerini alması bekleniyor. Yine bu proje kapsamında, konuştuklarınızı bir kaç farklı dile çevirerek yazacak yazılımların üzerinde de çalışılıyor. Yani siz Türkçe konuşacaksınız, bilgisayarınız İngilizceye çevirerek yazacak. Şu an sadece İngilizce üzerinde çalışılsa da, diğer dillerde buna ilave edilecek ve Türkiye'den, Intel bünyesinde dünyaya yayılacak.NE DİELİM HAYIRLISI!!!
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
hicretturkan

hicretturkan

Aktif Üye · 83 mesaj

arkadaslar sizin için teknoloji özellikle bizi bu forumda biraraya getirmeye vesile olan biligisayar dünyasıyla ilgili bulduğum haberleri beğeninize sunuyorum.çok diil bi teşekur etmeden bi yorum yazmadan geçmeyelim lütfen.ALLAH(C.C.) HEPİMİZDEN RAZI OLSUN!!!
Bacımın iffeti batmakda rezilin gözüne
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne M.Akif
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Selamun aleykum emeğine sağlık.Teknoloji hızla ilerliyor..:D
redlordchaos

redlordchaos

Aktif Üye · 50 mesaj

hayırLısı..
hk8506

hk8506

Kıdemli Üye · 229 mesaj

selamun aleykum kardeşim
bu güzel olur ya
aceba artık seri üretime geçildi mi
hoş bir konu olmuş
emeğinize sağlık
selametle kalınız...
misbah_ı_nevvar

misbah_ı_nevvar

Kıdemli Üye · 204 mesaj

Çok güze yaa tevafuk oldu. Aynısını bugün ben düşünmüşütüm böyle bir sistem var mı die
Emeğinize sağlık çok güzel bir payaşım. . .:D
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

super olur hehe :) hayirli olsun Allah razi olsun.,..
кυѕαу

кυѕαу

Üye · 20 mesaj

selamun aleykum kardeşim..nihyet bızım ulkemızdede gecte olsa programı kurmıyı basarmıslar..nede olsa turkıyemız hersyı gec yapılıyor.allah cc. razı olsun
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.