Bir tarafta aileniz...bir tarafta sevdiğiniz...hangisini tercih ederdiniz?..

4.976 görüntülenme · 71 yanıt

Paylaş:
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

CESMAR_Aynı soru karşısında bende 2 yıl önce karşı karşıya kaldım ailemin ısrarlarına rağmen sevdiğim tarafa geçtim ama ne yazıkki benim düşündüğüm mutlu son olmadı biz söz yapılmadan ayrıldık üzüntümde yanımda sadece ailem vardı aşkın kör ettiği gözlerimiz hiçbirşeyi görmüyor ama aileler herşeyi görüyor ve anlıyor.umarım en kısa zamanda doğru kararı verirsin.:a33:

Amin. Amin . AMİN!
ALLAH razı olsun kardeşim...size de sabır ihsan eylesin her işte bir hayır vardır...dilerim karşınıza nur yüzlü ,iyilikte yarışan , ayetlerden ve sünnetlerden şaşmayan bir insan çıkar...(Amin!)
Selametle kalın inşaALLAH...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
nrydmrl

nrydmrl

Kıdemli Üye · 471 mesaj

BLACK_ROSESAllah yardımcın olsun kardeşim...hayırlı olup olmadığını hissedinceye kadar devam etmek gerekiyor...7 gün üst üsteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Rabbim hayırlı eylesin hakkımızda...(Amin!)
dua ile...

7 gün aralıksız denemelisiniz evlilik konusu çok ince bi konudur sonra bu rüyaları sizin yorumlamanız olmaz 7rüyayıda kalbi ve gönlü temiz bir Allah dostuna anlatıp onun değerlendirmesine bırakmalısınız ama istihareyi şartlarıyla eksiksiz kılın
Elemirem

Elemirem

Kıdemli Üye · 201 mesaj

BLACK_ROSESAllah yardımcın olsun kardeşim...hayırlı olup olmadığını hissedinceye kadar devam etmek gerekiyor...7 gün üst üsteydi galiba yanlış hatırlamıyorsam...Rabbim hayırlı eylesin hakkımızda...(Amin!)
dua ile...

Evet öyle sanırım ama hayırlı degilmiş benim icin Allah istiharesiz gösterdi..Ya Rab ne kadar yücesin.Cok sükür yanlış şeyler yapmadan gercekleri gösterdin..
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

nrydmrl7 gün aralıksız denemelisiniz evlilik konusu çok ince bi konudur sonra bu rüyaları sizin yorumlamanız olmaz 7rüyayıda kalbi ve gönlü temiz bir Allah dostuna anlatıp onun değerlendirmesine bırakmalısınız ama istihareyi şartlarıyla eksiksiz kılın

teşekkür ederim kardeşimiz...ben denerim denemesine ama yorumlayacak kimse yok etrafımda...ben zaten yorumlayamadığım için tam olarak kestiremiyorum hayırlı ya da hayırsız olduğunu:a42:...yine de Allah razı olsun verdiğiniz bilgiden dolayı...dua ile...

B)
dunyayalan

dunyayalan

Üye · 36 mesaj

yooo kardesim yanlis anlama lutfen san birsey dedigim yok hakkini helal et yanlis anladiysan
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

dunyayalan, post: 826269, member: 87667yooo kardesim yanlis anlama lutfen san birsey dedigim yok hakkini helal et yanlis anladiysan

Selamun aleyküm kardeşim...hakkım varsa helal olsun...yanlış anlamadım eğer bana diyorsan...gönlün hoş olsun...selam ile...

B)
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

elemiremevet öyle sanırım ama hayırlı degilmiş benim icin allah istiharesiz gösterdi..ya rab ne kadar yücesin.cok sükür yanlış şeyler yapmadan gercekleri gösterdin..

hayirdir kardeşim...
Ne oldu da yüzünü nasil gösterdiki...
Inşallah banada gösterir rabbim. Amin.
Selam ve dua ile...
akrep33

akrep33

Yeni Üye · 4 mesaj

öncelikler merhabalar dostum hiçbi yorumu okumadan direk kendi fikrimi yazmayı düşündüm soruyu okudum..şöyle düşünüyorum sevdiğin kişi kim öncelikle bu soruyu cevaplamak lazım kimden kasıt iyi tanıyıp tanımadığındır..bazen ailelerde hata yapar ama ama mantığını kullanırsan bu hataya düşmezsin sevdiğin kişi hayırlıysa ailen zaten buna bi mani görmez diye düşünüyorum..kendi öz düşüncem kimse için aileni riske atmaman olurdu öyle az insan kaldıki vede insanın altını özellikle çiziyorum insan sıfatına uyacak kişilerden bahsediyorum yada belkide bizlerin karşısına çıkmamıştır bencillik kibir ikiyüzlülük yalan almış başını gidiyor..umarım verdiğin yada vereceğin kararlar pişmanlık getirmez vede karar verirken iyi düşün.sağlıcakla dostum kusura bakma biraz uzattım satırlarımda kaba bir üslup varsa özürlerimi bildiririm...hoşçakal..
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

uzgun_42, post: 827362, member: 73307hayirdir kardeşim...
Ne oldu da yüzünü nasil gösterdiki...
Inşallah banada gösterir rabbim. Amin.
Selam ve dua ile...

ben de merak ettim şimdi...ama yüzünü görmüş kardeşimiz hiç yoktan...dua ve hayır ile kalın...

B)
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

akrep33, post: 827372, member: 2192öncelikler merhabalar dostum hiçbi yorumu okumadan direk kendi fikrimi yazmayı düşündüm soruyu okudum..şöyle düşünüyorum sevdiğin kişi kim öncelikle bu soruyu cevaplamak lazım kimden kasıt iyi tanıyıp tanımadığındır..bazen ailelerde hata yapar ama ama mantığını kullanırsan bu hataya düşmezsin sevdiğin kişi hayırlıysa ailen zaten buna bi mani görmez diye düşünüyorum..kendi öz düşüncem kimse için aileni riske atmaman olurdu öyle az insan kaldıki vede insanın altını özellikle çiziyorum insan sıfatına uyacak kişilerden bahsediyorum yada belkide bizlerin karşısına çıkmamıştır bencillik kibir ikiyüzlülük yalan almış başını gidiyor..umarım verdiğin yada vereceğin kararlar pişmanlık getirmez vede karar verirken iyi düşün.sağlıcakla dostum kusura bakma biraz uzattım satırlarımda kaba bir üslup varsa özürlerimi bildiririm...hoşçakal..

Selamun aleyküm kardeşim...ellerine sağlık inşaALLAH...bayağı bir uzun yazmışsın...inşaALLAH dikkate alınacaktır ...selam ve dua ile..

B)
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

herşeyden önce aile bence....
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

-Tuğba-, post: 828112, member: 86801herşeyden önce aile bence....

teşekkür ederim kardeşim yorum için...
selamun aleyküm...

B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.