ben faiz almakla kira almanın arasındaki farkı öğrenmek istiyorum! kira almanın faiz almaktan ne farkı vardır... çok teşekkür ederim.
faiz ile kira almak arasındaki fark
826 görüntülenme · 3 yanıt
merhaba
ben faiz almakla kira almanın arasındaki farkı öğrenmek istiyorum! kira almanın faiz almaktan ne farkı vardır... çok teşekkür ederim.
kardeşim kira helaldir senin mülkünde belli bi ücretle oturması demektir ama faiz karşılıksız çalışmadan insanın kanını emmektir. bak ben faizcilerin eline düştüm hep kurtulurum çabası ile evim gitti arabam gitti, tarlam gitti, ve hala 170 bin ytl borcum var, Aman sen sen ol faize bulaşma, çünkü hiçbir bereketi kalmıyor o malın alanında vereninde allah günahını bağışlasın. Ben almaktan bulaştım ve hala doğrulmuş değilim...
ardam_47, post: 812955, member: 42919kardeşim kira helaldir senin mülkünde belli bi ücretle oturması demektir ama faiz karşılıksız çalışmadan insanın kanını emmektir. bak ben faizcilerin eline düştüm hep kurtulurum çabası ile evim gitti arabam gitti, tarlam gitti, ve hala 170 bin ytl borcum var, Aman sen sen ol faize bulaşma, çünkü hiçbir bereketi kalmıyor o malın alanında vereninde allah günahını bağışlasın. Ben almaktan bulaştım ve hala doğrulmuş değilim...
:a17::a17::a17:
ÂNI YAŞA...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/42972-faiz-ile-kira-almak-arasindaki-fark · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İyi ile güzel arasındaki fark Edebiyat 1 cevap
- İNSAN VE HAYVAN ARASINDAKİ FARK Dini sohbet 2 cevap
- 'ALLAH' ile 'tanrı' Kelimeleri Arasındaki Fark Allah (c.c) Hazretleri 10 cevap
- Rahmanın Dostları ile Şeytanın Dostları Arasındaki Fark[E-Kitap] Muhtelif eserler 1 cevap
- Allah (C.C.) kelimesi ile Tanrı kelimesi arasındaki fark !... Nasihatler 1 cevap
- HAMD İLE ŞÜKÜR ARASINDAKİ FARK Fıkıh ve Akaîd 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.