faiz ile kira almak arasındaki fark

826 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
sevda turgutlu

sevda turgutlu

Yeni Üye · 2 mesaj

merhaba
ben faiz almakla kira almanın arasındaki farkı öğrenmek istiyorum! kira almanın faiz almaktan ne farkı vardır... çok teşekkür ederim.
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

kardeşim kira helaldir senin mülkünde belli bi ücretle oturması demektir ama faiz karşılıksız çalışmadan insanın kanını emmektir. bak ben faizcilerin eline düştüm hep kurtulurum çabası ile evim gitti arabam gitti, tarlam gitti, ve hala 170 bin ytl borcum var, Aman sen sen ol faize bulaşma, çünkü hiçbir bereketi kalmıyor o malın alanında vereninde allah günahını bağışlasın. Ben almaktan bulaştım ve hala doğrulmuş değilim...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

ardam_47, post: 812955, member: 42919kardeşim kira helaldir senin mülkünde belli bi ücretle oturması demektir ama faiz karşılıksız çalışmadan insanın kanını emmektir. bak ben faizcilerin eline düştüm hep kurtulurum çabası ile evim gitti arabam gitti, tarlam gitti, ve hala 170 bin ytl borcum var, Aman sen sen ol faize bulaşma, çünkü hiçbir bereketi kalmıyor o malın alanında vereninde allah günahını bağışlasın. Ben almaktan bulaştım ve hala doğrulmuş değilim...

:a17::a17::a17:
ÂNI YAŞA...
ardam_47

ardam_47

Kıdemli Üye · 207 mesaj

:a17::a17::a17::a17:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.